-
::::...Lux...::::
Hej!
Informacja dla osób, które zapisały się do prof. Surzykiewicza na seminarium magisterskie (Zagadnienia agresji i przemocy we współczesnym świecie). Pan profesor proponuje, aby seminarium odbywało się co dwa tygodnie (po 1,5 godziny) w czwartki o godzinie 13.30 (po wykładzie, który mamy z prof. Surzykiewiczem). Prof. zaproponował, że możemy ewentualnie zrobić seminarium w piątki o godzinie 8.30 (również co dwa tygodnie).
Ustaliłem z profesorem, że pierwsze seminarium będzie 22 października, w czwartek po wykładzie i wtedy też dogadamy się co dalej.
Pozdro 670 -
Karol
Organizacja zajęć o 8.30 w piątek (jak i każdy inny dzień tygodnia) jest niemoralna. Wstawanie byłoby jeszcze gorsze niż czytanie Twojego bloga Luksie, więc uważam, że ta propozycja powinna zostać z góry odrzucona! -
Karolu, dzięki za rozreklamowanie mojego bloga! :) W nagrodę dostaniesz magnes na lodówkę! :P -
Liczmistrz
Mocno do dupy IMHO to przeniesienie wykladu na czw. Frekwencja na bank bedzie nieporownywalnie nizsza od tej ktora by byla gdyby zajecia odbywaly sie jak bylo to planowane na poczatku, czyli w poniedzialek. Da sie cos z tym zrobic? -
-
Z rozmowy z profesorem wywnioskowałem, że poniedziałek raczej nie wchodzi w grę, bo prof. za każdym razem przylatuje do Polski dopiero w środę. -
Anonim
Czy ktoś kto widzi stan grup mógłby mi powiedzieć ile zostało wolnych miejsc u prof. Surzykiewicza?
(moje seminarium okazało się jak zwykle pomyłką usosa...) -
<<<Ilith i swiaty>>>
czy ktos z Was wie czy jutro jest seminuarium, a jesli tak to o ktorej? -
Anonim
-
glinek
-
Anonim
-
<<<Ilith i swiaty>>>
ja my wyslalam pierwszy rozdzial, do konca miesiaca bede miala prawie gotowa cala czesc teoretyczna. no chyba ze nie bede miala to nie bede miala... -
Anonim