IPSIR 2006-2011 [169]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tomcio83

Otwieram wątek najbardziej energicznej specjalizacji
    (jeżeli ja otwieram ten wątek to naprawdę nie jest dobrze.
    jakiś grupowy coaching by się nam przydał ).

• karolinka

jesli ktos sobie zyczy to moge mu podeslac jutrzejszy tekst na kwasniewskiego..
  • ::::...Lux...::::

Hej, hej!

Przekazuję informację od dr Figiel:

"witam serdecznie! W związku z tym, że 2 listopada są godziny dziekańskie, na najbliższe poniedziałkowe "Warsztaty" 26 października przychodzi cała grupa naszej specjalności!!!! Oczywiście z przeczytanym tekstem Jana Herbsta!!! Usprawiedliwiam jedynie nieobecność 6-ciorga seminarzystów prof Elżbiety Budakowskiej; ))).
    W załączniku jedynie gwoli informacji lista do uzupełnienia na zajęciach (NGO + miejsca praktyk).
    Serdecznie pozdrawiam"

Owy załącznik przesłałem już na skrzynkę: ipsir@o2.pl

Tak by the way, może strzelimy sobie skrzynkę mailową tylko dla naszej specjalizacji?

Pzdr
    Ł.

• m.

A jesli kogos nie bedzie 26, bo ma seminarium, a juz go raz nie bylo, bo mial prawo do nieobecnosci, to co w takim razie?

Możesz się jeszcze upewnić u dr Figiel, ale z tego co mówiła nam na ostatnich ćwiczeniach i z lektury maila, wnioskuję, że nieobecność 26 października tych osób, które mają seminarium jest dopuszczalna i usprawiedliwiona, więc nie poniesiecie konsekwencji nawet w przypadku, gdy już wykorzystaliście jedną nieobecność.

A tak poza tym, to dzięki uprzejmości naszej koleżanki Martyny ze studiów zaocznych, wszedłem w posiadanie tekstu Herbsta w wersji elektronicznej. Ktoś reflektuje? :)
  • tomcio83

>::::...Lux...:::: napisał
    >A tak poza tym, to dzięki uprzejmości naszej koleżanki
    >Martyny ze studiów zaocznych, wszedłem w posiadanie tekstu
    >Herbsta w wersji elektronicznej. Ktoś reflektuje? :)

Zaryzykuję i odpowiem na pytanie retoryczne:
    TAAAK! ; D poproszę
  • Liczmistrz

Wrzuc na rapidshare i daj linka.
  • Bili

co do skrzynki to dobry pomysl, a wiec powierzamy to zaszczytne zadanie tobie Luxie; )
    mozesz ew. wrzucic ten txt od razu na nowa skrzynie
    p0zdr0

Spoko, dzisiaj albo jutro to ogarnę i napiszę o parametrach skrzyneczki! :)

Ok, skrzynka założona!

adres: socjopsycho@gmail.com

hasło: psychosocjo

Przesłałem już na nią tekst Herbsta.

Pozdro
  • NURHACZI

może mógłby ktoś mi udzielić kilku drobnych informacji na temat naszych praktyk np; jakie czynności należy wykonać aby się zapisać na te cudo- z tego co mi wiadomo wkrótce termin upływa a ja jestem w lesie- prosiłbym o o w miarę rozgarniętą pomoc- Bo ja się z...!!!
    Wesołych Świąt życzę
  • martynka

Hej. mam do Waszej specjalizacji pytanie. Czy macie moze w posiadaniu ksiązke J.Kurczewskiego "Lokalne społeczności obywatelskie"? Szukam jej i szukam. Nie ma jej na Koszykowej, ani w BUWie, ani w Bibliotece Narodowej, ani na IPSirze.

pozdrawiam :)
  • iza musiał

czy ktos bedzie robil praktyki w biurze polityki spolecznej? jesli tak, to co ma zawierac podanie i do kogo mam je napisac?

Hej, hej!
    Jeżeli jeszcze ktoś nie podał miejsca tegorocznych praktyk, to proszę o info! Dr Figiel prosiła, aby ta tabelka, którą rozdawała na ostatnich zajęciach, była uzupełniona. Dlatego też, jeżeli ktoś jeszcze nie wpisał się na nią, to proszę, aby dał znać albo na gronie albo mailem (lukasz.noszczak@gmail.com) albo sms (505 115 318). Możecie też uzupełnić tę tabelkę samodzielnie - dodałem ją do dokumentów google na naszej skrzynce.

Pzdr
  • Bili

Towarzyszki i towarzysze!
    w związku z moimi brakami na froncie walki o edukacje samorzadowa i obywatelska (czy jakos tak) apeluje o przeslanie mi na maila billy1986(at)wp.pl badz wklejenie linka do syllabusa z ww. przedmiotu.
    Za wszelka okazaną pomoc bedę po stokroć wdzieczny!
    Towarzysz Bilson.
    Pozdro.
    a tu fajny link w nagrode: http://www.youtube.com/watch?v=ct4f...

Poszło na maila Towarzyszu! :)

Pozdro

Przesyłam informację od dr Figiel:

Przypominam że pracę pt. Charakterystyka mojej gminy (dzielnicy) należy przygotować na 23/30 listopada. Powinna ona zawierać następujące elementy:

· Ogólna charakterystyka gminy: położenie, mieszkańcy, historia, ostatnie wybory i referendum europejskie, organizacje pozarządowe, prasa lokalna, kontakt urzędu z mieszkańcami.

· Diagnoza problemów społecznych

· Rozwiązywanie problemów społecznych

· Relacje z organizacjami pozarządowymi w rozwiązywaniu problemów społecznych

· Zaskoczenia na (-) i (+)

Serdecznie pozdrawiam

mf
  • Bili

Elo, witam wszystkich, mam taką małą prośbę, czy moze mi ktos podać z jakich lektur był referat na ostatniej diagnostyce problemów społecznych tj. 10.11, ponieważ z okazji mojej trzeciej nieobecności jestem zmuszony odrabiać pańszczyznę i muszę się do tego jako tako przygotować.
    Z góry dzięki.
    Pozdro.
  • m.

A czy na poniedzialek najblizszy na pania Figiel trzeba czytac Lokalne spolecznosci obywatelskie, spol lok w perspektywie badan socjologicznych i spolecznosci lokalne?
| |

Instytut Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji UW IV rok to my. Kierunek: Politologia z bliżej...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)