-
Bili
-
m.
-
Gibson
Poszukuję grupy do napisania pracy zaliczeniowej u dr Przybyłowskiej. Czy jest ktoś chętny żeby się przyłączyć? -
NURHACZI
czy sie może ktoś orientuje gdzie ja jestem znaczy w którym województwie i z kim u prof ostrowskiej?
to było jakieś chyba województwo dodatkowe -
-
marcioch
Magda wrzuciła na naszą skrzynkę na gmailu slajdy od prof. Ostrowskiej.
Pzdr.
-
tomcio83
-
marcioch
-
Ola
Mam prośbę: czy osoby, które miały referat u prof. Budakowskiej mogą przesłać jego treść (czy to na gmaila, czy na o2)? A przynajmniej te referaty, do których są pytania na kolokwium. Będę wdzięczna:-) -
Rzeszu
Wszystkie osoby, które uczęszczały na zajęcia z migracji proszone są o przesłanie do mnie swoich wypowiedzi pisemnych i prezentacji. Chyba wszyscy chcą znać odpowiedzi na zadane pytania, a odpowiedzi są w waszych prezentacjach. W tej chwili mam 5 wypowiedzi: A.Pawlak, M. Kołeczek, M. Wojciechowskiej, M. Badowskiej i swoje. Proszę grupę o wykazanie się zaawansowanymi umiejętnościami społecznymi i rozumieniem tekstu pisanego.
P.S Dostanę wasze prezentacje, to je spakuję i wyślę na skrzynkę i wszyscy na tym skorzystają. -
karolinka
Łukasz a może wrzuć to, co już masz bo na resztę prezentacji widać przyjdzie jeszcze poczekać albo się w ogóle nie doczekasz.. -
Rzeszu
Witam,
wysłałem na oba maile wszystkie prezentacje i pliki tekstowe, które od was otrzymałem i znalazłem na mailu roku. Mam nadzieję, że na gmailu nic nie ma bo tam nie wchodziłem.
Dziękuje wszystkim, którzy wysłali te prezentacje, nawet nie na ten mail co trzeba, życzę powodzenia i efektywnej nauki.
Niech spadną na wszystkich tych, którzy nic nie wysłali a z plików tych korzystać będą, wszystkie plagi egipskie, a ich duszę niech piekło pochłonie.
Pozdrawiam -
Anonim
-
Liczmistrz
Slyszalem, ze przed egzaminami zawsze warto zajrzec na skrzynke @.; -D -
NURHACZI
poszukiwana jest Stępień Ewa doktor- jak kto ma na nią namiar to bym wdzieczny był za info -
martynka
-
Bili
Tekst na zajęcia z socjologii kultury http://rapidshare.com/files/4492552...
BTW. Do grupy która miała zajęcia z Ewaluacji z dr. Krzewińską, jakie tam są punkty wg, których mamy robić tą ewaluację?
-
marcioch
Wg strzępków moich notatek w ewaluacji ma być:
- opis programu: cele, podjęte działania, autorzy, realizatorzy, skąd fundusze na realizację, beneficjenci bezpośredni i pośredni;
- ewaluacja: proaktywna, formatywna, summatywna. -
martynka
czy dysponujecie może tekstami do dr Stachowskiej - A. Peck, Teleewangelizm, apokalipsa i polityka: współczesna prawica protestancka w Stanach Zjednoczonych, Tyczy 2005, rozdz. 5 i 6 oraz M.Fath, Religia w białym domu, rodz. 4 i 5
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc:)