IPSIR 2006-2011 [169]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja będę robić referat na trzecie zajęcia: Czynniki kształtujące międzynarodowe stosunki polityczne

• Anonim

a to trzeba robić referat? ja już nic nie rozumie.
  • Liczmistrz

Niniejszym oglaszam, ze zaklepuje 5. Organizacja Narodów Zjednoczonych jako organizacja o charakterze globalnym.
  • Ilona

Rezerwuję temat 10 dotyczący integracji w ramach UE.
  • . .

to ja biorę :7. Międzynarodowa ochrona praw człowieka
  • Anonim

Chciałbym zarezerwować temat 8, dotyczący 'Organizacji Paktu Północnoatlantyckiego'.
  • Anonim

Chciałabym zarezerwować temat 11 dotyczący najważniejszych mocarstw we współczesnym świecie.
  • Anonim

do Witona: nie trzeba robić, ale dla chętnych jest taka możliwość i wtedy taki referat zalicza jedno kolokwium na 5 :D
  • tomcio83

zaklepuję 6-tkę : regionalne organizacje międzynarodowe (czy to nie jest oksymoron? )

• Hłaskower

Temat 4 - dyplomacja... ZAKLEPANE
  • forza kor.za

Ja rezerwuję temat 12!
  • forza kor.za

ej, sa rozne grupy ćwiczeniowe, to jak rozumiem moze byc po kilka osob do tematu? tzn z każdej grupy po jednej osobie?
  • Anonim

Korza dobrze zauważyła, więc do każdego tematu mogą być 3 osoby(3 grupy są?)
  • kara

to ja biorę temat 9
  • Najfajniejszy

To ja biore 6 od P-K
  • . .

Pytanie do osób,które miały już referat na MSP:gdzie znaleźliście ta książkę:Międzynarodowe stosunki polityczne. Zarys wykładów, P. Ostaszewski,
  • Anonim

Jutro jest kolos, ma ktoś jakieś notatki albo cokolwiek? Będę wdzięczny za jakieś info
  • Anonim

i ja i ja!! tez gdyby ktoś miał poproszę

monysa@vp.pl
  • Anonim

Czy mógłby ktoś napomknąć tematykę 3 ostatnich wykładów?
  • Ola

czy ktoś się orientuje jak wygląda zaliczenie, kiedy nie jest się obecnym na kolokwium? czy to jest rozmowa z Panią Kuszewską, czy może zaliczenie pisemne na jej dyżurze?
  • 1
  • 2
| |

Instytut Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji UW IV rok to my. Kierunek: Politologia z bliżej...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)