-
bublowa
Na ostatnim kamerlanym spotkaniu ustaliliśmy, że następne seminarium odbędzie się 9.12. Zadanie domowe to opracowanie czegoś w rodzaju planu pracy z bardziej szczegółowym zaznaczeniem problematyki oraz rzeczy które naszym zdaniem będą stwarzały trudności, mile widziana wstępna literatura. Genralnie chodzi o to, żeby mieć już coś więcej niż sam temat...
W razie gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości, albo zmienił koncepcję pracy i chiał się skontaktować z prof. Kossowską to prosze do mnie na priv...udostępnię tel i adres email (żeby nie rozpowrzechniać tak na forum) to by było na tyle:)
-
a.
Czy wiadomo już cokolwiek na temat seminarium? Kiedy? O której? Ona w przyszłym semestrze zajęcia ma w środy- nam kompletnie nie pasuje. Nie wiem jeszcze kiedy będzie miała ustalony dyżur...
A jaki termin Wam pasuje? Podejrzewam, że większość będzie chciała wtorek po zajęciach ze Stępień, tak?
Napiszcie, jak widzicie tą sprawę, bo muszę pod to seminarium inne zajęcia poustawiać :/ A jak coś ustalimy, to z nią szybciej się sprawę załatwi... -
olo
-
Kasia Gołębiowska
mi we wtorek po zajęciach ze Stępień nie bardzo odpowiada, bo mam oguna:/...bardziej pasowałoby mi przed tymi zajęciami, tylko to chyba raczej nie przejdzie, bo pewnie niektórzy z nas zapisali się do niej na proseminarium -
-
a.
Podejrzewam, ze właśnie większość jest na tym proseminarium...
Marcin mógłby napisać, co ona tam mu powiedziła ostatnim razem :P -
mówił, że miała do niego zadzwonić, bo sama też nie miała swojego planu. Co do terminu, to proponuje wtorek przed seminarium Stępień, albo po zajęciach o 15.
-
Gązo
Jeszcze nie dzwoniła do mnie wiec nie wiem nic o seminarium. Na ostatnich zajęciach powiedziała jednak, że to napewno wtorek bedzie, a kwestia do ustalenia jest tylko godzina. -
Kasia Gołębiowska
w takim razie ja jestem za tym, żeby nasze seminarium było przed proseminarium ze Stępień -
a.
-
bublowa
-
Anonim
-
a.
Na proseminarium u Stępień są przynajmniej 4 osoby z seminarium Kossowsiej, czyli raczej rozmawiamy o wcześniejszej godzinie... -
olo
uh.. no okej. Ja w czwartek będę w IPSIR, zahaczę o zebranie Katedry. Jeżeli zobaczę Kossowską, to ją zagadam -
la alfombra
No ja jestem na pro u miss Stępień (muchas gracias Ann;]), więc 10 godzina nie bardzo wchodzi u mnie w grę; / -
Anonim
-
Gązo
Skontaktowałem sie z Panią Ania i ustaliłem pierwsze spotkanie na wtorek o 8:30 a co do kolejnych to dogadamy sie w realu na najbliższym spotkaniu. Przekażcie osobom ktore mogą nie mieć możliwości zobaczenia tego postu na gronie. -
Gązo
...ale nie wie ktora sala bedzie wolna wiec tu liczy na naszą inwencję i rozejrzenie sie za jakims zakamarkiem:))) -
-
przypominam o jutrzejszym seminarium! godz. 9!
dla tych, których nie było w tamtym tygodniu: na jutro kazy ma przygotować, jakie problemy bieżące mogłyby być dobrym temtem do analizy.tylko tyle mam zapisane:-) -
przypominam o jutrzejszym seminarium! godz. 9!
dla tych, których nie było w tamtym tygodniu: na jutro kazy ma przygotować, jakie problemy bieżące mogłyby być dobrym temtem do analizy.tylko tyle mam zapisane:-)