IPSiR UW V rok:D [148]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olo

Koleżanki i Koledzy,

Zapewne informacja ta doszła już do części z Was. Jeżeli jednak nie, to czytajcie uważnie:

Kiedy:
    12 czerwca
    Gdzie:
    Zacisze, dokładnie ul. Wyspowa 14/57 (odchodzi od Łodygowej)

Taaak, wiem... Koniec świata. Ale weźcie pod uwagę, że nie bez powodu organizuję tę imprezę: w przyszłym roku biorę urlop dziekański no i chciałam się jakoś przyzwoicie z Wami pożegnać :D

Możecie wyjść z założenia, że skoro ostatni raz będziemy już ją widzieć, skoro nie będzie więcej zaśmiecać grona i obwieszać ipsiru czym popadnie, to może faktycznie...; )

Dla dojeżdżających autobusem: przystanek młodzieńcza (z centrum 512, a z placu bankowego 190).

Wysiadając musicie skręcić w ul. Łodygową (idźcie prawą stroną, nie lewą- żebym później nie słyszała, że u mnie nie ma chodnika :).
    Po prawej stronie miniecie stację benzynową, wtedy przechodzicie na lewą stronę.
    Mijacie aptekę, dom urody i skręcacie w lewo.
    Jeszcze raz w lewo i naciskacie magiczny guziczek przy bramce.
    Mijacie jeden długi żółty blok i drugi to już mój.

Prawda, że proste? :)

Jest możliwość noclegu, ale na wszelki wypadek weźcie śpiwór.

A ja czekam i szykuję i zamrażalkę :D

Ola
  • olo

a, i mój nr telefonu na wszelki wypadek: 509 288 177
  • olo

o, właśnie zauważyłam że wkradł się błąd: po tym jak miniecie aptekę i dom urody oczywiście skręcacie w prawo i później od razu w lewo w bramę, gdzie naciskanie już wspomniany magiczny guziczek :)
  • a.

Narysuj ! :D

UWAGA!
    W imprezę wliczony nocny spacer po osiedlu, pod warunkiem, że macie powyżej 2 promili:> Trzeba się starać!!!
    Możliwość zarezerwowania VIP roomu w piaskownicy- serdecznie polecam, Adam Małysz; )
  • olo

myślę, że będą się starać :D
  • olo

Ci co byli wiedzą jak bardzo się staraliśmy :)
    Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę!!! Mam nadzieję, że będzie jeszcze możliwość powtórki w Polsce lub w Czechach :D

A teraz ogłoszenia parafialne- mam następujące fanty:
    - pasek brązowy ortalionowy, chyba od kurtki
    - koraliki brązowo-czarne (porwane)
    - przewieszkę, bądź kolczyk drewniany z koralikami

W przypadku zależenia- wiadomo; )
  • olo

Mam zaszczyt ogłosić, że dzisiejszego ranka moje umiejętności komputerowo-internetowe sięgnęły szczytu- nauczyłam się obsługiwać program picasaweb i w związku z tym pod niżej podanym linkiem zamieszczam zdjęcia ze wspomnianej i dawno zapomnianej imprezy.
    http://picasaweb.google.pl/aleksand...

Enjoy it :)
  • Anonim

tak kompromitujących dawno nie widziałem. ludzie! róbcie kopie, a nuż kiedyś do faktu się sprzeda; )
  • olo

a Ty taki interesowny; ) Nie martw się, kopie są na moim dysku i płytce :D I to ja zbiję kasę na kontrakcie z Faktem :D
  • Luzik Guzik

eeeee ....... do faktu to się nie nadaje. tam nie ma żadnego skandalu. kupa ludzi ma małym metrażu, większość pod wpływem % i wszyscy dobrze się bawią. tak wygląda każda porządna impreza studencka :D czym wy chcecie szokować? :P

P.S a jak tam w Czechach?
  • olo

a jak w Czechach: słów brak :) Wyobraź sobie dobrą imprezę, która powtarza się każdego dnia :) BTW, zapraszam do przetestowania na własnej skórze :)
  • olo

A więc znowu!
    Kto był ten pamięta słynne imprezy na Zaciszu (albo i nie, bo m.in. dlatego są słynne :D ).
    Tym razem powody są dwa: welcoming party (tak tak, wróciłam :D ) i birthday party. Ale akcent stawiany jest na welcoming.
    Warunek uczestnictwa: weź alcohol :D
    6 marca, godz. 20
    ul. Wyspowa 14/57
  • Luzik Guzik

mam takie niesmiale pytanko. czy impreza jest tylko dla wybranych, czy tak ogolnie dla osob z ipsiru??
  • Magda

Przecież napisane stoi: "Warunek uczestnictwa: weź alcohol :D", więc chyba dla każdego, kto ma w ręku alkohol; ) ale to niech się pani gospodarka wypowiada, ja tylko ferment sieję.
  • olo

nie siejesz, nie siejesz. Gdyby impreza była zamknięta i dla wybranej grupy osób, nie zamieszczałabym info na gronie; ) Wszyscy są zaproszeni- mam nadzieję, że dopiszecie :) No i tylko warunek: weź alcohol :D
  • olo

No co się w ogóle dzieje? Temat powinien być w ogóle podwieszony w tych głównych :D Przypominam o imprezie. Mam nadzieję, że zobaczymy się w licznym gronie. Opis jak dotrzeć znajduję się powyżej, przy imprezie czerwcowej. Do zo!!!! :)
  • Kasssssssssia

zgodnie z życzeniem Olu, temat podwieszony:-)
  • Luzik Guzik

stawimy sie obowiązkowo :) na pewno nie zabraknie tych najfajnieszych :P
  • olo

w takim razie do zo jutro! :)
  • Luzik Guzik

dzięki Olka za super zabawę :) a ten kto nie był niech żałuje :P
| |

co tu dużo pisać...dzielmy się:-D

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki