-
olo
Koleżanki i Koledzy,
Zapewne informacja ta doszła już do części z Was. Jeżeli jednak nie, to czytajcie uważnie:
Kiedy:
12 czerwca
Gdzie:
Zacisze, dokładnie ul. Wyspowa 14/57 (odchodzi od Łodygowej)
Taaak, wiem... Koniec świata. Ale weźcie pod uwagę, że nie bez powodu organizuję tę imprezę: w przyszłym roku biorę urlop dziekański no i chciałam się jakoś przyzwoicie z Wami pożegnać :D
Możecie wyjść z założenia, że skoro ostatni raz będziemy już ją widzieć, skoro nie będzie więcej zaśmiecać grona i obwieszać ipsiru czym popadnie, to może faktycznie...; )
Dla dojeżdżających autobusem: przystanek młodzieńcza (z centrum 512, a z placu bankowego 190).
Wysiadając musicie skręcić w ul. Łodygową (idźcie prawą stroną, nie lewą- żebym później nie słyszała, że u mnie nie ma chodnika :).
Po prawej stronie miniecie stację benzynową, wtedy przechodzicie na lewą stronę.
Mijacie aptekę, dom urody i skręcacie w lewo.
Jeszcze raz w lewo i naciskacie magiczny guziczek przy bramce.
Mijacie jeden długi żółty blok i drugi to już mój.
Prawda, że proste? :)
Jest możliwość noclegu, ale na wszelki wypadek weźcie śpiwór.
A ja czekam i szykuję i zamrażalkę :D
Ola -
olo
-
olo
o, właśnie zauważyłam że wkradł się błąd: po tym jak miniecie aptekę i dom urody oczywiście skręcacie w prawo i później od razu w lewo w bramę, gdzie naciskanie już wspomniany magiczny guziczek :) -
a.
Narysuj ! :D
UWAGA!
W imprezę wliczony nocny spacer po osiedlu, pod warunkiem, że macie powyżej 2 promili:> Trzeba się starać!!!
Możliwość zarezerwowania VIP roomu w piaskownicy- serdecznie polecam, Adam Małysz; ) -
-
olo
-
olo
Ci co byli wiedzą jak bardzo się staraliśmy :)
Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę!!! Mam nadzieję, że będzie jeszcze możliwość powtórki w Polsce lub w Czechach :D
A teraz ogłoszenia parafialne- mam następujące fanty:
- pasek brązowy ortalionowy, chyba od kurtki
- koraliki brązowo-czarne (porwane)
- przewieszkę, bądź kolczyk drewniany z koralikami
W przypadku zależenia- wiadomo; )
-
olo
Mam zaszczyt ogłosić, że dzisiejszego ranka moje umiejętności komputerowo-internetowe sięgnęły szczytu- nauczyłam się obsługiwać program picasaweb i w związku z tym pod niżej podanym linkiem zamieszczam zdjęcia ze wspomnianej i dawno zapomnianej imprezy.
http://picasaweb.google.pl/aleksand...
Enjoy it :) -
Anonim
tak kompromitujących dawno nie widziałem. ludzie! róbcie kopie, a nuż kiedyś do faktu się sprzeda; ) -
olo
a Ty taki interesowny; ) Nie martw się, kopie są na moim dysku i płytce :D I to ja zbiję kasę na kontrakcie z Faktem :D -
Luzik Guzik
eeeee ....... do faktu to się nie nadaje. tam nie ma żadnego skandalu. kupa ludzi ma małym metrażu, większość pod wpływem % i wszyscy dobrze się bawią. tak wygląda każda porządna impreza studencka :D czym wy chcecie szokować? :P
P.S a jak tam w Czechach? -
olo
a jak w Czechach: słów brak :) Wyobraź sobie dobrą imprezę, która powtarza się każdego dnia :) BTW, zapraszam do przetestowania na własnej skórze :) -
olo
A więc znowu!
Kto był ten pamięta słynne imprezy na Zaciszu (albo i nie, bo m.in. dlatego są słynne :D ).
Tym razem powody są dwa: welcoming party (tak tak, wróciłam :D ) i birthday party. Ale akcent stawiany jest na welcoming.
Warunek uczestnictwa: weź alcohol :D
6 marca, godz. 20
ul. Wyspowa 14/57 -
Luzik Guzik
mam takie niesmiale pytanko. czy impreza jest tylko dla wybranych, czy tak ogolnie dla osob z ipsiru?? -
Magda
Przecież napisane stoi: "Warunek uczestnictwa: weź alcohol :D", więc chyba dla każdego, kto ma w ręku alkohol; ) ale to niech się pani gospodarka wypowiada, ja tylko ferment sieję. -
olo
nie siejesz, nie siejesz. Gdyby impreza była zamknięta i dla wybranej grupy osób, nie zamieszczałabym info na gronie; ) Wszyscy są zaproszeni- mam nadzieję, że dopiszecie :) No i tylko warunek: weź alcohol :D -
olo
No co się w ogóle dzieje? Temat powinien być w ogóle podwieszony w tych głównych :D Przypominam o imprezie. Mam nadzieję, że zobaczymy się w licznym gronie. Opis jak dotrzeć znajduję się powyżej, przy imprezie czerwcowej. Do zo!!!! :) -
-
Luzik Guzik
stawimy sie obowiązkowo :) na pewno nie zabraknie tych najfajnieszych :P -
olo
-
Luzik Guzik