IPSiR UW V rok:D [148]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • . .

Witam studenci V roku maja w te wakacje ostatnią szanse, aby legalnie spędzić wakację i pracować w USA. Dziś po raz drugi przeprowadziłam info stand promujący program CCUSA.Jest to organizacja organizująca wyjazdy do pracy w USA, ale możliwa jest również praca w Chorwacji i Rosji. W zeszłe wakację skorzystałam z oferty CCUSA, a obecnie jestem reprezentantką tej organizacji. Dzięki CCUSA studenci mogą spędził wakację, oczywiście pracując, ale przedewszystkim świętnie bawiąc się z ludzmi z prawie całego świata (60 krajów w tym przedewszystkim z UK, Australii i Nowej Zelandii). Najważniejsze jednak jest to, że jest to bardzo tani program, którego cena ok.2000 zł(w zależności od programu) obejmuje bilety w obie strony, wizę i ubezpieczenie. Do tego przez cały okres programu zapewnione jest wyrzywienie i zakwaterowianie. Wszelkich szczegułowych informacji udziele , na priv bądź też mailowo: dariaj@ccusa.com.pl.
  • . .

Nie wiesz jak spędzić wakacje? Wyjedź do USA!

Znajdź ciekawą pracę, albo praktykę w USA
    – rekrutacja rozpoczęta!

21 grudnia 2009 roku, w piątek, będą miały miejsce spotkania warsztatowe dotyczące Stanów Zjednoczonych!

Czekamy na Was o godz. 13:15w Auditorium Maximum Sala nr225
    Przyjdź koniecznie:
    Zabierz znajomych – znajdźcie pracę razem!
    Porozmawiaj z osobami, które były na wymianie w USA!
    Zobacz jak łatwo jest wyjechać.

Organizator warsztatu CCUSA to międzynarodowa organizacja, założona w 1986 roku, mająca siedzibę w Sausalito w Kalifornii. Do tej pory znaleźliśmy zatrudnienie dla ponad 150 000 chętnych z ponad 60 krajów na świecie. Od 11 lat CCUSA działamy również w Polsce, skąd wyjechało do tej pory ok. 12 000 studentów. Organizacja CCUSA umożliwia studentom wyjazdy głównie do USA, ale również do innych krajów świata ( Wielka Brytania, Rosja, Chiny, Chorwacja).

• . .

W czwartek (25.02) w godzinach 10-13 w hotelu Hollyday Inn odbędą się targi pracy, na których będą obecni dyrektorzy amerykańskich campów. Wstęp wolny.
| |

co tu dużo pisać...dzielmy się:-D

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)