-
Versera
Mam pytanie do roczników, które pisały już podanie o przyjęcie na specjalizację, czy w podaniu mamy pisać tylko formułkę "zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na specjalizację" czy trzeba napisać także jakąś motywację? -
Anonim
w przypadku psychosocjo i bodajze pracy socjalnej nic wiecej poza magicznym zwrotem zwracam sie z prosba etc nie bylo wymagane -
BARTEL
na wychowanie trzeba było umotywować, pamiętam, że zapomniałam napisać, napisałam na kolanie i dałam Pytce- rzucił okiem i podpisał to znaczy, że nie wczytują się za bardzo... :) -
oFFca :)
-
-
Agnieszka R.
-
Pani G
Na specjalizację prawno-kryminologiczną motywacja była wymagana, ale tez bez przesady, żadne eseje parę słów wystarczyło, ja zresztą nie napisałam motywacji a i tak jestem na tej specjalizacji:) -
Anonim
Aj Gosiu!!! nie wszyscy są tak zdolni jak Ty!!!:)
Przed oddaniem podania (spec. prawno-kryminologiczna)poszedł em do prof Rzeplińskiego zapytać sie jak ma ono wyglądać, powiedział, że moja motywacja musi go wzruszyć do łez i przekonać:)
Napisałem kilka słów i bez problemu mnie przyjął -
Pani G
-
Versera
jeśli mam zamiar zostać kuratorem społecznym, a w przyszłości sądowej to która specjalizacja jest lepsza: prawno-krym czy wychowanie-resoc.??? -
Marcin
-
Versera
-
Fight!
Z tego, co ja ogarnęłam, kurator społeczny musi mieć tylko wolontariat za sobą, a zawodowy egzamin i wych-resoc.
[tak, wiem, że stary temat x D]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem