IPSIR UW [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Versera

Mam pytanie do roczników, które pisały już podanie o przyjęcie na specjalizację, czy w podaniu mamy pisać tylko formułkę "zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na specjalizację" czy trzeba napisać także jakąś motywację?
  • Anonim

w przypadku psychosocjo i bodajze pracy socjalnej nic wiecej poza magicznym zwrotem zwracam sie z prosba etc nie bylo wymagane
  • BARTEL

na wychowanie trzeba było umotywować, pamiętam, że zapomniałam napisać, napisałam na kolanie i dałam Pytce- rzucił okiem i podpisał to znaczy, że nie wczytują się za bardzo... :)
  • oFFca :)

A na prawną?
  • Agnieszka R.

z tego, co pamiętam, co motywacja wyboru była konieczna,
  • Pani G

Na specjalizację prawno-kryminologiczną motywacja była wymagana, ale tez bez przesady, żadne eseje parę słów wystarczyło, ja zresztą nie napisałam motywacji a i tak jestem na tej specjalizacji:)
  • Anonim

Aj Gosiu!!! nie wszyscy są tak zdolni jak Ty!!!:)
    Przed oddaniem podania (spec. prawno-kryminologiczna)poszedł em do prof Rzeplińskiego zapytać sie jak ma ono wyglądać, powiedział, że moja motywacja musi go wzruszyć do łez i przekonać:)
    Napisałem kilka słów i bez problemu mnie przyjął
  • Pani G

Buhahahah "wzruszyć do łez" a to dobre;)
  • Versera

jeśli mam zamiar zostać kuratorem społecznym, a w przyszłości sądowej to która specjalizacja jest lepsza: prawno-krym czy wychowanie-resoc.???
  • Marcin

O ile się nie mylę to prawno-k.
  • Versera

dzięki :)
  • Fight!

Z tego, co ja ogarnęłam, kurator społeczny musi mieć tylko wolontariat za sobą, a zawodowy egzamin i wych-resoc.

[tak, wiem, że stary temat x D]
| |

Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)