-
Anna-nas
Ludzie do którego mam się zarejestrowac w neciku jeżeli chodzi o II stopien zaocznej resocjalki? -
Iv
my mieliśmy chyba jakoś tak, że do czerwca chyba trzeba było..,nie wiem jak teraz jest. -
Anna-nas
-
<:3 )~~ Myszka; ]
Chciałam zauważyć, że na stronie ipsir-u jest wszystko napisane do kiedy trzeba sie logować:)) masz czas do 30 sierpnia, a rozmowa kwalifikacyjna jest między 4 a 10 września
do zobaczenia na egzaminie:) ja też się tam wybieram... -
-
Karolka
hej. też myślę wybrać sie na ten kierunek na uzupełniające,ale wolałabym na dzinne...; /
a jak Wam sie widzą podane zagadnienia na rozmowę kwalifikacyjną?? czy wiecie coś jak było w poprzednich latach???
pozdrawiam; ) -
Anna-nas
własnie na temat poprzednich lat nic nie wiem a co do zagadnien to powiem Ci ze lepsza historia ejst po ze znalezieniem 2-óch pozycji jest porażka i nie mówię tylko o bibliotekach ale o księgarniach!! -
Anna-nas
Słuchajcie a moze sie podzileimy zagadnieniami co ? ja mam w domu 2 książałki- Humanistyka przełomu wieków i Człowiek-istota społeczna i z tego moge streścic gorzej z Dogodna ilośc przestępstw i opieka i kontrola- tego nigdzie nie moge znalezc :/ -
>Anna-nas napisała:
>Słuchajcie a moze sie podzileimy zagadnieniami co ? ja mam
>w domu 2 książałki- Humanistyka przełomu wieków i
>Człowiek-istota społeczna i z tego moge streścic gorzej z
>Dogodna ilośc przestępstw i opieka i kontrola- tego
>nigdzie nie moge znalezc :/
Aniu ale te Twoje dwie książki w zupełności Ci wystarczą:)) Tam jest wyraźnie napisane ze wybierasz sobie dwie spośród 5 podanych i z nich sie przygotowujesz:) -
Anna-nas
-
Anna-nas
A kochana ciężko jest sie dostac? mas zmoze jakeis info z tamtego roku przynajmniej? Bo ja jestem ciemna w tym temacie jak ajskinia typowo :D -
Z tego co pytalam wczesniejsze roczniki to chyba nie bylo tak duzo chetnych bo przyjmowali wszystkich jak leci zadnej rozmowy nie bylo tylko konkurs dyplomow... ale w tym roku nie spodziewalabym sie taryfy ulgowej...
mam nadzieje ze mi sie uda... a jak bedzie to sie okaze:) buziaki:*
ps nie ukrywam ze cholernie sie boje bo mi zalezy na tej szkole ale nie bede plakac jak sie nie dostane:) -
Anna-nas
Będzie dobrze może nam sie uda :D kiedy masz rozmowe? ja 8 września :D a i jakie ksiażki wybrałas? -
najpierw musze sie dow czy moge brac udzial w rekrutacji na dzienne i zaoczne i dopiero wplace kase na rekrutacje:) ale z tego co mi wiadomo to wszyscy sa na 8 wrzesnia... -
a ksiazki ktore wybralam to DOGODNA ILOSC PRZESTEPSTW Nielsa Christie i CZLOWIEK ISTOTA SPOLECZNA Aronsona -
Anna-nas
to ja mysle porwac sie na czlowiek istota społ+ humanistyka przełomu wieków :D -
Karolka
ja mam rozmowę na 5 września, wiec będę przed Wami, to dam znać jak było; // ja tez mysle o tej książce "Dogodna ilośc przestepstw", a druga to chyba wezmę "Zachowania dewiacyjne młodziezy". ale nie wiem jeszcze jak to będzie, jeszcze jest czas :) -
Anna-nas
-
Karolka
-
...a ja właśnie się dowiedziałam, że egzamin mam 9/09/2008 o godzinie 15:00 :)) do zobaczyska ze wszystkimi którzy się będą stresować razem ze mną pod salą 45:)) -
Kasia Markowska
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem