IPSIR UW [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::sylwuś::..

Hey!

Przepraszam za założenie nowego wątku, ale poszukuje odpowiedzi na nurtujące mnie kilka pytań, które być może nie są dla was zaskakujące. Otóż planuje studia magisterskie u Was na wydziale i na Waszym kierunku (zaocznie) i chciałabym się dowiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Czy poza tymi pytaniami, które jakoś na stronie IPSIR wyhaczyłam są dodatkowe inne pytania? Czy komisja jest wymagająca, draży temat? I jak ogólnie się u Was studiuję? Wykładowcy są w porządku, czy zdarzają wśród nich wyjątki?

Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna!
  • Ela amielan

Hej przyłączam się do pytania...:)
  • Magdalena B

Również się przyłączam, ma może ktoś odpowiedzi na pytania ? Bo nie wiem czy się wyrobie przygotować się z tego do piątku ! W razie czego mój meil miki_bladosz@wp.pl .
  • UkI

Na zaoczne i dzienne są dwie oddzielne komisje. Egzamin jak dobrze pamiętam polega na odpowiedzeniu na 3 pytania, dwie książki do wyboru, po wejściu na sale losuje się swoje pytania i odpowiada, komisja się nie czepia tylko słucha, za cały egzamin jest 300 punktów w tamtym roku na dzienne przyjmowali od 260 punktów bo było dużo chętnych, na zaoczne było mało chętnych więc łatwiej było się dostać, chociaż nie wiem jak będzie w tym roku. Studia jak studia , wykładowcy są jacy są czyli różni tak jak i wszędzie :)
| |

Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)