IPSIR UW [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Mag-NESS*

moi drodzy; )
    na tym watku zalatwiajmy wszelkie kupna i sprzedaze by nie zasmiecac naszego grona.... zapraszam
  • *Mag-NESS*

korzystajac z okazji, zamieszcze tu rzeczy, ktore mam do sprzedania (jelsi ich nie sprzedam, to wyrzuce..a chyba troche szkoda literatury; ) wiec goraco zachecam:

II rok:

**metodologia nauuk spoelcznych - xerowki textow na CALY ROK AKADEMICKI, wszystkie. zaoszczedzi wam to duzo czasu :)
    cena - 70 zl - ja kupilam swoje kiedys za 60 a tylko tam bylo 3/5 tekstow czy nawet mniej.. (proponuje kupic to z kims na spolke i sobie podxerowywac, sprawdozna metoda)

** statystyka - sxerowane podreczniki:
    _jerzy gren - statystyka matematyczna - modele i zadania
    _Blalock - statystyka dla socjologów
    cena łączna - 35zl

I rok:

**teoria problemow spoelcznych - WSZYSTKIE xerowki na caly semestr z notatkami przydatnymi :)
    cena - 20 zl (mam juz na nie rezerwacje)
    **pedagogika spoelczna - podrecznik w dobrym stanie
    tadeusz pilch - pedagoika spoleczna (bardzo pryzdatny na egzaminie, dla osob nie chodzacych na wyklady!!!)
    cena - 20 zl (oryginalna cena to 35)
  • Anonim

ja jestem chętna na metodologię
  • Anna

pani założycielko tematu, prosze sprawdzić wiadomości na gronie; )
  • *Mag-NESS*

juz sprawdzam... dla weroniki zarezerwowana metoda
  • blo

a ja bym chętnie odkupiła od Ciebie książke Pilcha :)
  • *Mag-NESS*

ok, to napisz do mnie juz na privie, oki? w czwartki i piatki jestem na wydziale.
  • -Pawe(L)-

ksiazke pilcha tez sprzedam !! zglaszajcie sie
  • Marcin

I ja również PEDAGOGIKA SPOŁECZNA Procesora Pilcha...
  • *Mag-NESS*

mam pytanie: czy <blo> nadal jest zainteresowana pilchem? bo chialbym sie jakos umowic... czekam na wiadomosc
  • blo

tak :)
  • tyci czort

książkę pilcha również sprzedam za niewygórowaną cenę;)

a może ktoś się pisze na teksty z Teorii Społeczeństwa i problemów społecznych??
  • tyci czort

z chęcią te podręczniki skserowane ze statystyki odkupię od pani założycielki tematu; )
  • *Mag-NESS*

ok, podreczniki dla Izuli :) to napisz do mnie na priva. to sie umowimy :) jak juz chyba pisalam gdzies jestem na wydziale w czw i pt.
  • Kinga

ja się pisze na teksty z teorii społeczeństw!!!!
    prosze o knotakt
    mój mail: kingusia@interia.pl
  • *Mag-NESS*

jesli chodzi o mnie to swoje teksty narazie mam zarezerwowane... prosze osobe ktora miala sie ze man skontkatowac (dziewcyzna z autobusu) by sie odezwala !!!
  • Iza

znowu sie spoznilam :( moze ktos jeszcze chce sie pozbyc tych tekstow z teorii społeczeństwa??
  • Anna

ja chętnie oddam skrypt do teorii społ,własnoręczny do psychologii (II sem) a także skrypt z praw człowieka (II sem) które pozwoliły mi bezbolesnie przejść przez egzaminy; ) Pilcha również odpsprzedam(cena do negocjacji; )), i za jakies 35 zł odsprzedam teksty do teorii społ, pedagogiki i teorii polityki (niedrogo, bo sa niepełne, ale przynajmniej za jednym zamachem ktoś częśc już bedzie miał). Ewentualnych chętnych proszę o wiadomość :)
  • Anna

A czy ktoś nie miałby Pytki do odsprzedania ? Najlepiej wydanie brązowe(czy tam bordowe; P)
  • Germański Oprawca

Zielone lepsze !!!
    Juz sie zdążył pochwalic :]
    Ja do tego koszyka wspaniałej literatury na sprzedaż dodam Statystyke - Mieczysława Sobczyka(ksiazka ta jest jedną z rekomendowanych przez dr Gruszczynska)

a wiec jesli ktos czuje nieokiełznaną chęć na nauke statystyki to prosze sie zgłosić.

Cena 20 zł , ale jak któs sie umie targowac to może 15 zł.....
| |

Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)