-
*Mag-NESS*
moi drodzy; )
na tym watku zalatwiajmy wszelkie kupna i sprzedaze by nie zasmiecac naszego grona.... zapraszam -
*Mag-NESS*
korzystajac z okazji, zamieszcze tu rzeczy, ktore mam do sprzedania (jelsi ich nie sprzedam, to wyrzuce..a chyba troche szkoda literatury; ) wiec goraco zachecam:
II rok:
**metodologia nauuk spoelcznych - xerowki textow na CALY ROK AKADEMICKI, wszystkie. zaoszczedzi wam to duzo czasu :)
cena - 70 zl - ja kupilam swoje kiedys za 60 a tylko tam bylo 3/5 tekstow czy nawet mniej.. (proponuje kupic to z kims na spolke i sobie podxerowywac, sprawdozna metoda)
** statystyka - sxerowane podreczniki:
_jerzy gren - statystyka matematyczna - modele i zadania
_Blalock - statystyka dla socjologów
cena łączna - 35zl
I rok:
**teoria problemow spoelcznych - WSZYSTKIE xerowki na caly semestr z notatkami przydatnymi :)
cena - 20 zl (mam juz na nie rezerwacje)
**pedagogika spoelczna - podrecznik w dobrym stanie
tadeusz pilch - pedagoika spoleczna (bardzo pryzdatny na egzaminie, dla osob nie chodzacych na wyklady!!!)
cena - 20 zl (oryginalna cena to 35)
-
Anonim
-
Anna
-
-
*Mag-NESS*
-
blo
-
*Mag-NESS*
ok, to napisz do mnie juz na privie, oki? w czwartki i piatki jestem na wydziale. -
-Pawe(L)-
-
Marcin
-
*Mag-NESS*
mam pytanie: czy <blo> nadal jest zainteresowana pilchem? bo chialbym sie jakos umowic... czekam na wiadomosc -
blo
-
tyci czort
książkę pilcha również sprzedam za niewygórowaną cenę;)
a może ktoś się pisze na teksty z Teorii Społeczeństwa i problemów społecznych?? -
tyci czort
z chęcią te podręczniki skserowane ze statystyki odkupię od pani założycielki tematu; ) -
*Mag-NESS*
ok, podreczniki dla Izuli :) to napisz do mnie na priva. to sie umowimy :) jak juz chyba pisalam gdzies jestem na wydziale w czw i pt. -
Kinga
ja się pisze na teksty z teorii społeczeństw!!!!
prosze o knotakt
mój mail: kingusia@interia.pl -
*Mag-NESS*
jesli chodzi o mnie to swoje teksty narazie mam zarezerwowane... prosze osobe ktora miala sie ze man skontkatowac (dziewcyzna z autobusu) by sie odezwala !!! -
Iza
znowu sie spoznilam :( moze ktos jeszcze chce sie pozbyc tych tekstow z teorii społeczeństwa?? -
Anna
ja chętnie oddam skrypt do teorii społ,własnoręczny do psychologii (II sem) a także skrypt z praw człowieka (II sem) które pozwoliły mi bezbolesnie przejść przez egzaminy; ) Pilcha również odpsprzedam(cena do negocjacji; )), i za jakies 35 zł odsprzedam teksty do teorii społ, pedagogiki i teorii polityki (niedrogo, bo sa niepełne, ale przynajmniej za jednym zamachem ktoś częśc już bedzie miał). Ewentualnych chętnych proszę o wiadomość :) -
Anna
A czy ktoś nie miałby Pytki do odsprzedania ? Najlepiej wydanie brązowe(czy tam bordowe; P) -
Germański Oprawca
Zielone lepsze !!!
Juz sie zdążył pochwalic :]
Ja do tego koszyka wspaniałej literatury na sprzedaż dodam Statystyke - Mieczysława Sobczyka(ksiazka ta jest jedną z rekomendowanych przez dr Gruszczynska)
a wiec jesli ktos czuje nieokiełznaną chęć na nauke statystyki to prosze sie zgłosić.
Cena 20 zł , ale jak któs sie umie targowac to może 15 zł.....
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem