-
*Mag-NESS*
nom, to temacik raczje do drugorocznych ofiar pan przybylowskiej i krzewinskiej.. 75% roku ma w pt poprawke..w zwiazku z dramatycznymi wydarzeniami dalszych dni, nauka nie idzie..bo jakby mogla isc :| ale pewnie kolokwium sie odbedzie? co sadzicie? wszelkie refleksje co do metody, poprawki, czy cennych porad, jak to zaliczyc - prosze bardzo! -
*Mag-NESS*
w zwiazku z dniem rektorskim, 8 kwietnia, najprawdopodobniej kolokwium w paitek nie bedzie !!! -
happy nie-czu :)
w pt? ale przeciez w piatek jest dzien rektorski... wiec poprawke beda musieli Wam przelozyc. -
*Mag-NESS*
no ja mam wlasnie nadzieje, ze tak bedzie.. nie mowiac o tym, ze w takich ciezkich chwilach opcja nauki metody to chyba najabrdziej przyziemna sprawa... na stronie uw jest ogloszenie, wiec sadze, ze przybylowska i krzewinska je zaakceptuja.. a jak nie, to chyba i tak nikt nie przyjdzie.. sa rzeczy wazne i wazniejsze. -
-
Elbereth
jakby co, to mam gdzies tam cale mnostwo materialow do metody - teksty+kserowki+notatki. duzo tego, ale sa dobre - ja zdalam oba kola na 5 i nie musialam pisac egzaminu,a znajomi, ktorzy sie z nich uczyli pzdawali bez problemu i zwykly egzamin:) -
*Mag-NESS*
oo, to bardzo chetnie. zwlaszcza kserowki i notatki. teksty mam :] ja sie wlasnie ucze do poprawki... u nas 75% roku zawalilo... straszne czepialstwo a propos slownictwa.. :( a jestes w warszawie? bo chyba juz skonczylas ipsir, tak?
drugi rok - poprawka jednak 15 kwietnia !!! -
Elbereth
nie, ciagle studiuje, jestem na 4 roku:) ksera mam musialabym przywiezc,ale to jakis wielki problem nie jest:) -
*Mag-NESS*
ok, to wzielabym mzoe notatki z drugiego semestru z cw i notatki ogolnie z wykladow... cos takeigo.. bo teraz sie ucze juz do tej poprawki z tekstem w reku, jestem w polwoie, wiec metody nauki zmeiniac nie bede jzu teraz. ale by meic na drugi seemstr, to ja bym bardzo chetnie :] -
Elbereth
spoko, spoko, mozemy sie jakos na wydziale ustawic albo co:) nie ma problemu w kazdym razie:) -
*Mag-NESS*
spoko, to potem sie jakos tam stykniemy.. ajaka robisz specjalizacje? -
*Mag-NESS*
wyniki poprawki z metody za tydzien sa.. ale wg mnie porazkowe te kolowkium..truuudne.. ciekawe, czy tez tak ostro ocenia, jak za pierwszym podejsciem... -
Elbereth
na pomocy spolecznej:) a w ogole tak jak sie orientuje, to wy jakos tak pokrecone macie strasznie z ta metoda:) -
*Mag-NESS*
no bardzo poplatane.. jak 75% roku nie zalicza... a nie ejstesmy chyba ajkims leserowym rocznikiem, inne egzaminy ida dosc dobrze.. jutro wyniki, wiec sie okaze... -
Kefir
haha, nie zdałem, jeeeeee, weekend majowy bye bye :D:D jaka zajebista jazda :) -
*Mag-NESS*
oh, pawciu.. nie martw sie. teraz masz moje notatki, kamili, to sie uda.. a ja i tak radze sie kuc tekstu.. glupie to bardzo, ale udalo mi sie w koncu zaliczyc... -
Mario
hmm z tego co tutaj czytam to wpadacie w jakąś schizę z tą metodą. Niby jest ciężko, ale u mnie na roku jakoś nie za wiele osób oblało egzam, a już kolosa to chyba tylko kilka do kilkunastu. ALe może przybyłowska jeszcze bardziej ostra się stała nie wiem :). Nadal obowiązuje 7 pytanek otwartych do opisania na kolosie?? -
Kefir
ta. najlepsze jest to, że mi się 2 razy już wydawało, że umiem. na 1szym kolosie napisałem all 7 pytań, wogóle taki zadowolony, że mi poszło zajebiście, a tu 4.5pkt. to se myśle dobra, pokuje się do next podejścia. po 2gim myślałem, spoko - na 3 odpowiedziałem no już naprawdę dość wyczerpująco, na 3 następne coś skleciłem, a na jedno nie napisałem bo jestem idiotą. ale nie ważne - może te 6.5 pkt się uciuła... no byłem "blisko" - bo uciułałem 5 :/ qr... -
Kefir
jednym słowem mimo, iż wydaje mi się, że wiem, to krzywińska udowadnia mi, że ja tak naprawdę nie wiem :) -
*Mag-NESS*
poza tym jak 75% roku oblewa, to nie ejst normalne... a nie pozaliczaly naprawde dobre osoby, ktore COS robia... bo jak sie nie umie i nie zalicza, to ok.. al jak clzowiek sie kuje, i cuzje ze poszlo mu zajebiscie a sie okazuje,ze wrecz odwrotnie, to to jest dziwne. tak nadal 7 otwartych pytan -
Mario
kurcze przerąbane coś macie. Wiecie co najgorsze w tym wszystkim jest to, że człowiek musi sie specjalnie posługiwać językiem jaki jest w tych tekstach. Napiszesz inne słówko i już nie tak i pół albo cały punkt mniej. To jest właśnie cały problem w tej metodzie. Ech... sam zdałem 2 kolosy i egzamin na trójeczki, ale mój kumpel pojechał dwa kolosy i egzamin na ściągach i dostał 4 z kół i 4+ z ezamu. To się nazywa fart.... Kurcze nie wiem jak cię pocieszyć Paweł, ale napewno musisz się starać bardziej naukowymi słowami pisac, bo te wiedźmy tego wymagają. Wiesz co nie wiem ale chyba żebt przestały się wyżywać na studentach co roku, to im chłopa trza zorganizować, bo to stare panny. Zreszta w sumie ze mną egzamin zdawał koleś bedący na 5 tym roku i podchodzący 7 raz do egzaminu:), więc nie jest źle;)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem