IPSIR UW [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • a.

Moglibyście, w ramach wspomnień; ), napisać o co pyta Tede? Bardzo szczegółowe te pytania czy rzuca jakimś tytułem albo teorią i trzeba samemu opisywac, czy bardziej tak jak na ćwiczeniach?
  • Magda

Witam wszystkich.

W imieniu II roku zaoczniaków bardzo bardzo proszę, błagam wręcz... czyi ktoś z kolegów albo koleżanek mógłby przesłać skrypty tych jakże obszernych książek na maagdalen@gmail.com?

Błagam :(

II rok obiecuje dozgonną wdzięczność (:
  • Kasssssssssia

wysyłam wszystko co mam:-) powodzenia!
  • Magda

jeszcze raz dzięki za te materiały :)
  • **Gunia:)**

witam:)
    ja również mam z nim zajęcia, w ogóle nie znam gościa, może by mi ktoś pomógł i podesłał jakieś materiały, ? bym była bardzo wdzięczna za pomoc:)
  • **Gunia:)**

a to mój mail
    sagaice@interia.eu
  • Tomek

Witam :)
    Obecny drugi rok również byłby bardzo dźwięczny za jakiekolwiek materiały, opracowania tych lektur, nasz mail to ipsirek@gmail.com

Z góry wielkie dzięki !
  • agnieszka Wyzia

jeśli można poproszę też o ten skrypt z góry dziekiiiiiiiiiii
  • agnieszka Wyzia

jeśli można poprosze o ten skrypt techno4@o2.pl z góry DZIEKI ZA POMOC
  • mal

Rówież proszę o materiały z Polityki kryminalnej, martynka254@wp.pl Z góry dziękuję.
  • aneczka2083

będę niezmiernia wdzięczna za skrypt z kryminalnej a_b_1@gazeta.pl
  • Versera

Czy ma może ktoś meila do Teodora Bulendy (na tego podanego w USOSie nie odpisuje). Lub może macie w najbliższym czasie z niem egzamon i wtedy mogłabym go złapać.
    Będę wdzięczna za jakieś namiary.
  • b.

IV rok zaczyna egzamin z Polityki kryminalnej o 9:00 w poniedziałek (zobacz listę w odpowiednim temacie). Proponuję przyjść pod jego koniec.
  • Versera

Dzięki wielkie, a egzamin macie w sali 14?
  • b.

O ile dobrze pamiętam, w 18.
  • Kingaa.

Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś materiały z polityki kryminalnej (skrypty, notatki itp.) prosiłabym o wysłanie: w.brzeska@gmail.com
    Dziękuję! :)
  • nika.

i ja również, chciałabym także zobaczyć jak taka praca zaliczeniowa u niego wygląda; / nika123123@gmail.com z góry serdeczne dzięki :)
  • Kasiek

Jeśli ktoś jeszcze ma te skrypty to bardzo proszę, jesli jest taka możliwość wyślijcie i mi ker-mit@o2.pl
    pozdrawiam i dziekuje
    kasia
| |

Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)