-
a.
Moglibyście, w ramach wspomnień; ), napisać o co pyta Tede? Bardzo szczegółowe te pytania czy rzuca jakimś tytułem albo teorią i trzeba samemu opisywac, czy bardziej tak jak na ćwiczeniach? -
Magda
Witam wszystkich.
W imieniu II roku zaoczniaków bardzo bardzo proszę, błagam wręcz... czyi ktoś z kolegów albo koleżanek mógłby przesłać skrypty tych jakże obszernych książek na maagdalen@gmail.com?
Błagam :(
II rok obiecuje dozgonną wdzięczność (: -
Kasssssssssia
-
Magda
-
-
**Gunia:)**
witam:)
ja również mam z nim zajęcia, w ogóle nie znam gościa, może by mi ktoś pomógł i podesłał jakieś materiały, ? bym była bardzo wdzięczna za pomoc:) -
**Gunia:)**
-
Tomek
Witam :)
Obecny drugi rok również byłby bardzo dźwięczny za jakiekolwiek materiały, opracowania tych lektur, nasz mail to ipsirek@gmail.com
Z góry wielkie dzięki ! -
agnieszka Wyzia
-
agnieszka Wyzia
jeśli można poprosze o ten skrypt techno4@o2.pl z góry DZIEKI ZA POMOC -
mal
Rówież proszę o materiały z Polityki kryminalnej, martynka254@wp.pl Z góry dziękuję. -
aneczka2083
-
Versera
Czy ma może ktoś meila do Teodora Bulendy (na tego podanego w USOSie nie odpisuje). Lub może macie w najbliższym czasie z niem egzamon i wtedy mogłabym go złapać.
Będę wdzięczna za jakieś namiary. -
b.
IV rok zaczyna egzamin z Polityki kryminalnej o 9:00 w poniedziałek (zobacz listę w odpowiednim temacie). Proponuję przyjść pod jego koniec. -
Versera
-
b.
-
Kingaa.
Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś materiały z polityki kryminalnej (skrypty, notatki itp.) prosiłabym o wysłanie: w.brzeska@gmail.com
Dziękuję! :) -
nika.
i ja również, chciałabym także zobaczyć jak taka praca zaliczeniowa u niego wygląda; / nika123123@gmail.com z góry serdeczne dzięki :) -
Kasiek
Jeśli ktoś jeszcze ma te skrypty to bardzo proszę, jesli jest taka możliwość wyślijcie i mi ker-mit@o2.pl
pozdrawiam i dziekuje
kasia
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem