- 1
- 2
-
Anonim
ktoś umie, ćwiczy?
ja tak. I jeszcze nogi mam całe; )
chętnie powymieniam się doświadczeniami... -
Hekate
Ja tańczę od pół roku. Uwielbiam Irlandię i wszystko co z nią związane. Taniec jest niesamowicie radosny i energiczny... chyba jestem uzależniona, bo bez lekcji w tygodniu bardzo mi źle :D -
Anonim
a gdzie się uczysz?
ja mam już, hm, ponad trzyletnie doświadczenie... -
Hekate
W szkole tańca irlandzkiego "Ista". A wcześniej uczyła mnie znajoma, która tańczy w Reelandii. -
-
Anonim
Hekate, czy ty jesteś ta Hekate od Alaknara? I czy chodzisz do Cervantesa do klasy plastycznej?;)
Wybacz za te pytania, ale jakoś mam wrażenie, że już gdzieś na ciebie wpadłam:)
buziaczki:-* -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
hm. raczej bym narzekał na kostki :>
ale to zalezy też od osoby. Nie znam nikogo, kto by z tego powodu potrzebował operacji, natomiast narciarzy i wędrowniczków z cięzkimi plecakami jak najbardziej.:) -
Anonim
ja pamietam cierpienie tylko po I zajeciach :D hehe... te kroki byly wbrew moim nogom :D ale pozniej juz bylo z gorki -
Hekate
1. tak jestem w Cervantesie w klasie plastycznej ale nie wiem kim jest Alaknar; )
2. Uczyła mnie Magda ale Doraotka jest koleżanką mojego brata; )
3. Fianna - moja koleżanka uczyła się w Ua Niall, brała udział w 2 feisach a potem zrezygnowała, bo chcieli z niej zrobić sportowca -
Anonim
hm. ja też brałem udział w dwóch feisach. acz następne sobie odpusciłem, bo taniec jedno a zazynanie się drugie.
Tam faktycznie bardzo męcza, ale w sumie - sa potem tego efekty.
-
Anonim
Ua Niall w Warszawie, pół roku. to będzie mój pierwszy feis. na nogi narzekałam jeszcze do niedawna (zawsze po jumpach), teraz mi powoli przechodzi. -
Anonim
heh, ostatnio na imprezie urządziłam sobie z koleżanką spontanicznie skakanie upodobnione do tego, co zapamietałam z jakiegoś występu reelandii... zapewne gdyby zobaczył mnie ktoś, kto się na tym zna, to by się za głowę złapał, ale dla mnie zabawa była przednia, już rozumiem co w tym jest; ) -
Anonim
Mi niestety nie dane było trafić do szkoły tańca irlandzkiego... Ale przy jakiejkolwiek imprezie szantowej nie mogę się oprzeć by nie potańczyć.. No i niestety tylko tam mam okazję by coś podejrzeć. Nie wiecie może, gdzie w necie można znaleźć jakieś ciekawe materiały na ten temat?? Pozdrawiam; ) -
Karolis
polecam http://www.crosaire.art.pl :)
osobiście tańcuję sobie w grupie ISTA Trójmiasto już drugi rok i jest fantastycznie :) -
Anonim
-
Oll
a ja bardzo bym chciała... tylko obawiam się, że z moim antytalentem nic by z tego nie wyszło :( i ogromny szacunek dla Was :))) -
Czajnik
ja byłem w warszawskim czarnym smoku, puki nie umarł śmiercią naturalną.może technicznie nie byliśmy najlepsi, ale czerpaliśmy ogromną przyjemność z tańca. a tańczyć może sie nauczyć każdy.
- 1
- 2