Iron Maiden [2520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Azogh

...za wspaniałe, pływające unisono gitarowe... tych gitar nie da sie porównać i pomylić z niczym innym...
    ...za wyczucie klimatu w muzyce i tekście
    ... za prawie 30 lat na scenie :D i za MOC która płynie na koncertach od 1978 (opcjonalnie 76;)) roku
  • Grono.Net

zgadzam sie z przedmowca...za swietne riffy, wspaniale solowki, za moc na koncertach...dodam jeszcze za glos Burca. Naprawde ma mocny glos i swietnie spiewa! IM ROX!:)
  • Bruce ]:->

Hmm za co i kochać oni są po prostu Bogami Heavy Metalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

A ich teksty najlepsze na świecie :D:D:D.

A głos Bruca hmmmm nie istnieje chyba słowo które mogło by określić jego potęgę :D:D.

Up The Irons :D:D:D.

• ajron

za ediego i caloksztalt:D
    ap de ajrons!!!!!!
  • Anonim

niepowtarzalne brzmienie 3ch gitar :)
  • Anonim

Omijając muzykę (nie musze mówić, że jest [dla mnie przynajmniej] najlepsza) to uwielbiam Maidenów za to, że nigdy sie na nich nie zawiodłem. Nie mam się do czegoś przyczepić, są dla mnie... idealni :>

Up the irons!
  • Paulina

Charakterystyczny styl i brzmienie gitar i świetny wokal. Wszystko to współgra ze sobą i tworzy niesamowitną mieszankę;-)
  • Anonim

- za klang basu Steve'a
    - za świetne sola
    - za niepowtarzalny klimat
    - i za najwybitniejszego maga wśród muzyków imć Bruce'a D.
  • Anonim

- za klang basu Steve'a
    - za świetne sola
    - za niepowtarzalny klimat
    - i za najwybitniejszego maga wśród muzyków imć Bruce'a D.
  • El Pollo Loco

za to, że jak malo ktory band są ZESPOŁEM
  • nikt

po prostu za to ze sa, gdyby rozpisywac sie o szczegolach to nie starczyloby miejsca
  • Mateusz Szczęsny

Przedewszystkim za Steve'a Hariss'a :),za jego kompozycje i pomysly(ok.80% utworow) i za jego przebojowosc i umiejetnosc organizacji zespolu.Jednym slowem gdyby nie Steve Iron Maiden by nie bylo.Reszta chlopakow tez jest fenomenalna ale jak dla mnie to oni tylko(az) dodaja kolorytu do pomyslow Harissa. UP THE IRONS !!!!! :)
  • pampeliška

za to,że zawsze znajdę w ich textach odpowiedź,za to,że trzymają mnie przy życiu
  • Mr. Brightside

Za melodyjnosc, styl, niepowtarzalnosc, limatycznosc, ambitnosc... dlugo by wymianiac w skrocie za wszystko Maiden kocha sie za to ze sa Maiden :P
  • Leśny Ludek

Brzydal posądź mnie o plagiat :P
    "za to, że zawsze znajdę w ich textach odpowiedź, za to, że trzymają mnie przy życiu"
    a oprócz tego: ich się nie da nie kochać! :]
  • "Burza jak Lenin- wiecznie żywa"

Za to, że istnieją :)
  • Pan R™

Za to, że stworzyli cos wspaniałego... za optymizm Harrisa :)

za palce Murraya.... glos Bruce'a, krzykliwość Di'Anno....
  • Anonim

za to że są.. i za to że daja z siebie wszystko na koncertach :)
  • Grono.Net

za to że istnieją...tworzą wspaniała muzykę...i eddiego oczywiście...
  • Gutol

Za to że 'Arry jest genialnym kompozytorem,genialnym tekściarzem i genialnym basistą; za wokal Bruce'a; za solówki Smitha; za trzech gitarzystów; za jednego z większych szajbusów jacy krążą po tym świecie,czyli Nicko...no i za Eddiego!
| |

Zespół został założony w grudniu 1975 roku w Londynie przez Steve'a. Nazwa grupy pochodziła od...

Fotki

Miejsca grona (0)