• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czytaliście może Samotność w Sieci?
    Zapraszam do gronka, o tej nazwie i czekam na recenzje:)))))))
    Dzięki!!
  • Antena

Nie.
  • Anonim

tak :)
  • Marta

nie ale mam w planach :)/ po książkach od Marty;)/
  • Anonim

po książkach ode mnie przeczytaj najlepiej jakiś komiks:)
  • Marta

tak myślisz? a myśłałam o jakimś poradniku psychologicznym - np jak wyjść z kryzysu egzystencjalnego lub jak pokonać depresję... :)
  • Gomenasai

zacząłem ale nie dałem rady... nie poje klimaty, może jestem za bardzo samotny w Sieci??
  • Anonim

albo to jest po prostu książka dla kobiet, mimo że pisana przez mężczyznę.
    Poza tym Ukaszu, kto nie jest samotny w sieci?
  • Gomenasai

no wiesz Marciu, ja generalnie nie jestem samotny jak wygram z potrzebami fizjologicznymi twojego psa!! i jestes wtedy na dostepnym statusie...
  • Anonim

zarumieniłam się; )
  • Gomenasai

teraz ja napisze, ze wole samotnosc w sieci niz samotnosc bez ciebie w realu, na co wnikliwa Marta napisze Tylko HURT - w przyplywie zazdrosci (marzyciel)...
  • Anonim

oj Łukaszu przecież ustalaliśmy, że my tylko w hurcie, wioęc wzbudzanie zazdrości w jednej z nas nie jest na miejscu; )
  • Gomenasai

wrrr, zwierzęcy instynkt...
  • Anonim

czytałam, niezła jak sie ma 18 lat, ale swoją drogą to facet potrafi pisac o uczuciach..ech....:)
  • Marta

czy wnikliwa Marta to ja? bo ostatnio coś tam pisałam o HURCIE itd... hm.. jak chcecie DETAL to powiedzcie a nie przydomki od razu dajecie; )
  • Gomenasai

jesteś równie wnikliwa jak czadowa Marto:), i zapomnialaś, że mi nie wolno robi hurtu; ( ??? heh jakie ciężkie jest życie mężczyzny w otoczeniu tak wyjątkowych kobiet (momentami czuję sie jak dziecko w Smyku, niczego nie dostanie, bo wszytsko jest "za drogie"!!!
  • Marta

poczułam sie jak rzecz... albo co gorsze - jak zabawka... :/
  • Gomenasai

mmm, wiesz, ze nie oto mi chodziło... jeżeli naprawdę narozrabiałem to przepraszam !!! Moje relacje Tobą nie opierają się na układzie dziecko-zabawka; chodziło mi jedynie o to, ze jestem oczarowany jak dziecko w Smyku (pełne radości i spontaniczności)!!!
  • Anonim

ech... jak byłoby dobrze jakbyśmy mieli to co chcemy...przynajmniej raz...

"allways looks on the bright sade of life"

(mam nadzieję, że dobrze to napisałam); )
  • Gomenasai

tak, choć jeden, jedyny raz w życiu, żeby choć na moment spełniły się nasze marzenia i pragnienia, nawet jeżeli tylko przez chwilę, to chcę poczyć smak prawdziwego szczęścia!!!
    ... nie proszę o więcej...
  • 1
  • 2
| |

Grono Studentow Instytutu Stosowanych Nauk Spolecznych - tryb zaoczny! polecamy: http://www...

Fotki

Miejsca grona (1)