- 1
- 2
-
Anonim
czytaliście może Samotność w Sieci?
Zapraszam do gronka, o tej nazwie i czekam na recenzje:)))))))
Dzięki!! -
Antena
-
Anonim
-
Marta
-
-
Anonim
-
Marta
tak myślisz? a myśłałam o jakimś poradniku psychologicznym - np jak wyjść z kryzysu egzystencjalnego lub jak pokonać depresję... :) -
Gomenasai
zacząłem ale nie dałem rady... nie poje klimaty, może jestem za bardzo samotny w Sieci?? -
Anonim
albo to jest po prostu książka dla kobiet, mimo że pisana przez mężczyznę.
Poza tym Ukaszu, kto nie jest samotny w sieci? -
Gomenasai
no wiesz Marciu, ja generalnie nie jestem samotny jak wygram z potrzebami fizjologicznymi twojego psa!! i jestes wtedy na dostepnym statusie... -
Anonim
-
Gomenasai
teraz ja napisze, ze wole samotnosc w sieci niz samotnosc bez ciebie w realu, na co wnikliwa Marta napisze Tylko HURT - w przyplywie zazdrosci (marzyciel)... -
Anonim
oj Łukaszu przecież ustalaliśmy, że my tylko w hurcie, wioęc wzbudzanie zazdrości w jednej z nas nie jest na miejscu; ) -
Gomenasai
-
Anonim
czytałam, niezła jak sie ma 18 lat, ale swoją drogą to facet potrafi pisac o uczuciach..ech....:) -
Marta
czy wnikliwa Marta to ja? bo ostatnio coś tam pisałam o HURCIE itd... hm.. jak chcecie DETAL to powiedzcie a nie przydomki od razu dajecie; ) -
Gomenasai
jesteś równie wnikliwa jak czadowa Marto:), i zapomnialaś, że mi nie wolno robi hurtu; ( ??? heh jakie ciężkie jest życie mężczyzny w otoczeniu tak wyjątkowych kobiet (momentami czuję sie jak dziecko w Smyku, niczego nie dostanie, bo wszytsko jest "za drogie"!!! -
Marta
-
Gomenasai
mmm, wiesz, ze nie oto mi chodziło... jeżeli naprawdę narozrabiałem to przepraszam !!! Moje relacje Tobą nie opierają się na układzie dziecko-zabawka; chodziło mi jedynie o to, ze jestem oczarowany jak dziecko w Smyku (pełne radości i spontaniczności)!!! -
Anonim
ech... jak byłoby dobrze jakbyśmy mieli to co chcemy...przynajmniej raz...
"allways looks on the bright sade of life"
(mam nadzieję, że dobrze to napisałam); ) -
Gomenasai
tak, choć jeden, jedyny raz w życiu, żeby choć na moment spełniły się nasze marzenia i pragnienia, nawet jeżeli tylko przez chwilę, to chcę poczyć smak prawdziwego szczęścia!!!
... nie proszę o więcej...
- 1
- 2