-
.
Hmm z góry przepraszam, jesli powtarzam topic, ale;
Gdzie najlepiej zapisac sie na nauke j.wloskiego? Cudowneeego btw.? :D
Tak planuje od 100 lat i nie moge sie jakos ogarnac, dlatego tez m.in,ze nie wiem, gdzie sie zapisac (na poziom pozatkujacy). Gdzie radzicie? -
Anonim
ale chodzi Ci o szkole jezykowa, czy gdzies prywatnie bys chciala sie uczyc? bo jesli szkola jezykowa, to niestety nie mam duzego doswiadczenia, ja chodze prywatnie i jakby co moge polecic te osobe, do ktorej chodze, bo naprawde dobrze uczy :) -
ღtymci rymcim ღ
-
.
-
-
Anonim
to chyba rzeczywiscie Instytut wloski bylby dobrym pomyslem
http://www.iic.pl/menu.php -
Anonim
Ja od lutego uczę się w Academia de la Lingua na Chmielnej i jestem zadowolona.Kurs kosztuje 925 zł, zajęcia odbywaja się 2 razy w tygodniu po 90 minut.W grupie jest tylko 5 osób.Różnicę w moim słownictwie i znajomości gramatyki zauważam ogromną różnicę.Na zajęciach mówimy dużo po włosku, rozwiązujemy sporo ćwiczeń, poznałam przez te 3 miesiące naprawdę dużo słówek.Właśnie we wtorek mam egzamin końcowy pisemny a w czwartek ustny:)Z własnego doświadczenia polecam tą szkołę!
pozdrawiam! -
Anonim
Ja od lutego chodzę na kurs do szkoły językowej na Chmielnej-Academia de la Lingua.Zajęcia mam 2 razy w tygodniu po 90 minut,w grupie jest tylko 5 osób a kurs kosztuje 925 zł.Patrząc na moją wcześniejszą znajomość włoskiego to zauważam naprawdę dużą różnicę.Robimy dużo ćwiczeń,rozmawiamy dużo po włosku a co do słówek to poznałam ich przez te 3 miesiące bardzo dużo!Z własnego doświadczenia polecam-ja jestem zadowolona.
Pozdrawiam. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ups...
coś mi się zepsuło i nie widziałam moich wpisów i dlatego się powtórzyłam.
http://www.academiadelalingua.pl -
Anonim
-
non ce la faccio
ja chodze do the tower i nie narzekam calkiem niezle. Oczywiscie wszystko zalezy od lektora. Mi sie trafilo rewelacyjnie, ale nie wszyscy tacy sa.
Polecam Agnieszke Baran obecnie chyba juz Gajos. Dobry lektor :) -
Anonim
a ja Academii nie polecam- tez tam kiedys chodzilam zarowno na wloski jak i na angielski i w kazdym z przypadkow z miernymi skutkami. ale tak naprawde to wszystko zalezy od lektora, tak jak juz ktos to juz napisal. sa tacy, ktorzy potrafia Cie nauczyc, zmotywowac do nauki i sa tez tacy, ktorzy przychodza tylko po to, zeby odwalic robote i miec swiety spokoj. albo po prostu nie maja powolania, tak tez moze byc; ) -
Anonim
no właśnie! w takim razie proszę zapisywać sie do pani agaty w academii:) -
Anonim
najlepszy jest intytut włoski. i nie jest ąz tak drogo z tego co pmaitema.. bo 1000 zeta to jest bardzo drogo jak na ten język... tylko w instytucie trzeba dobrac odpowiedniego lektora, bo śa tacy co nie sa najlepsi. -
Anonim
czyli tak jak wszedzie- albo trzeba miec szczescie i dobrze trafic, albo wiedziec, kto dobrze uczy i od razu isc do tego lektora. bo wszedzie znajda sie lepsi i gorsi... -
Karo Marzyciel
Ja ze swojej strony polecam Instytut włoski, w którym uczyłam się 2 lata i byłam bardzo zadowolona. Jeżeli chodzi o lektora to znam tylko jednego,ale to jakiego: Alessandro Bruzzone :) Zapewniam- jęz.polskiego nie nadużywa, wręcz przeciwnie, nawet na poziomie podstawowym i dlatego rezultaty są super :) -
.
A ile to kosztuje w tym calym Instytucie? I gdzie to jest?
Na Chmielna to bym miala blisko ze szkoly... ale musze to pogodzic jeszcze z 2 razy po 100 mminut angola;/ No,ale czego sie nie robi... na razie jestem poczatkujaca, wiec nie żądam jakiegos genialnego poziomu,ale wiadomo,zawsze to lepiej lepiej niz gorzej <lol>... no i oczywiscie,zeby racze nikt mnie nie zniechecil:) -
Anonim
to ja jeszcze raz wklejam adres instytutu- mozesz wejsc na stronke i poczytac o kursach itp. http://www.iic.pl/menu.php -
JoleKK
Polecam rowniez Academia de la Lingua na Chmielnej, ja jestem zadowolony.
|
|
Zabytki, miasta, kuchnia, obyczaje, język... Jednym słowem wszystko o Włoszech, zarówno dla entu...
Miejsca grona (1)
-
San Pietro , Roma
- Dodaj miejsce