Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bardzo proszę aby wszelkie informacje dotyczące obecnego 1 roku były zamieszczane w tym wątku. W ten sposób będzie mniej zamieszania na gronie i więcej konkretów w 1 miejscu.
  • il crisantemo

heheh Wy się do czerwca z zaliczeniem u niej będziecie bujali:D
  • Anonim

wiesz.. może to lepiej przed ustnym egzaminem; p haha
    w każdym bądź razie trzeba mieć wpisy z włocha dopiero w czerwcu więc jest jeszcze trochę czasu xD
  • g

hahahahahaha
  • madziak

hej! chcialam zapytac co sadzicie o powrocie do zamieszczania referatow z modułu (z p. Szymanowska) na chomiku? ewentualnie osoby, ktore nie maja referatu w wersji elektronicznej moznaby zostawic orginal albo kopie w teczce p. szymanowskiej w kserze. co wy na to? prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby <lol>
  • il crisantemo

czy ktos, kurde, ma mail/komorke/JAKIKOLWIEK kontakt do Macieja Durkiewicza? taki doktorant, ktory przejal grupy po signorinie Barwicz. w piatek zostawiona na Browarnej kartka, ze chory, dzisiaj ani kartki, ani informacji na Oboznej, ani pocaluj mnie w nos (czekalismy prawie 0,5h, w koncu poszlismy). dobrze byloby wiedziec, czy w piatek mamy wstawac rano :P
  • Anonim

czy wie ktos kiedy ma dyzur Pani Kaliska???
  • mamma mia

normalnie ma w pn, ale w ten pn nie ma
  • g

eeee!
    kiedy jest następna środa z p.szymanovską? za dwa czy trzy tygodnie?
  • niqia

dr. Kaliska ma dyzury we wtorki od 10 do 11
  • Anonim

wtorki?? napewno?? a w ten wtorek ma?? bo ja juz nie wiem:P na rozpisce jest inaczej i kazdy mowi co innego:P
  • Patti

Następna środa z Szymanowską jest 7 maja.
  • g

:-)
    grazie
  • niqia

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie czy sa godziny rektorskie w środe?? Jesli tak to od której ?? :)
  • Agata

Z tego co wiem,to moduł z P.Osmólską jest normanie w środę o18.30,wiec chyba zadnych godzin rektorskich nie ma:(:(:(
    Ale chcialabym sie mylic;p
  • g

co jest na jutro z wło?
  • niqia

Kto ma ze mna referat na modul ( z p. Szymanowska) na 8.05 ??
  • Julia

No niby ja tez mam osmego (mit w opowiadaniach) ... (rzyg)
  • Anonim

czy 2 maja są godziny dziekańskie?
  • Anonim

UWAGA!!! EGZAMIN U P. BARWICZ DLA WIECZOROWYCH JEST W SOBOTE 17.05. G.13:00!!!! TO JEST DRUGI TERMIN I OSTATNI!!!!!
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)