Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak się zapisać na zajęcia z PNJW?
  • Anonim

jak się zapisać na zajęcia z PNJW?
  • OLCIA

REJESTRACJA NA PNJW

dla studentów> rejestracja na przedmioty> niebieski link: zobacz wszystkie przedmioty, na które możesz się zarejestrować> w wyszukiwarkę, która się pokaże wpisujesz: praktyczna nauka języka włoskiego> pokażą się 4 moduły: A,B, C, D. Trzeba zarejestrować się na wszystkie!!!!
  • Anonim

A o co chodzi z tymi modułami?
  • Anonim

z ogloszeń z tablicy:

III ROK HLW

Egzamin poprawkowy 1.09.09 godz. 11:00

J. Ugniewska
  • julka

czy ktos z was ma moze plan zajec na przyszly czwarty rok 09/10? bo na stronie jest stary niestety...
  • Yaaawn... BORING!; ]

teoretycznie egzamin poprawkowy prof. Ugniewska wyznaczyła na 1 września, ale jest też w każdy poniedziałek lipca między 13.30 a 14.30 i można wtedy zdawać (sama sprawdziłam) w sali 310 chyba (ta mała kanciapa obok 311) :)
  • Natalia Topolska

Hej :)
    Zapraszamy wszystkich znajomych na nasz ślub 29 sierpnia (najbliższa sobota) w kościele św. Andrzeja na ul. Chłodnej 21. Ślub rozpoczyna się o godzinie 16:00.
    Więcej info: http://www.jasinatalka.republika.pl...
  • ***Patrycja***

Hejyo!
    Znajdzie sie moze ktos, kto chcialby zamienic sie na grupy? Chodzi o grupe Rylukowskiej. jestem zapisana na piatek, ale wolalabym poniedzialek, jak jest ktos chetny to czekam na znak-sygnal!
  • Natalia Topolska

MBJocik

Cari miei,
    jestem "zbieraczem" grupy drugiej. Jeśli ktoś był nieobecny na ostatnich zajęciach i nie ma mojego maila, mogę podać mu go na priv lub może po prostu wysłać mi swoje zadania przez grono. Przypominam,że deadline jest dziś do 00:00; )

BTW:
    1)Bardzo proszę po podawanie w mailu TEMATU, na który piszecie.Przyspieszy mi to układanie zadań w kolejności.
    2)Grupa 1 wysyła swoje prace na maila Tulli.
  • Ulka

ktos wie kiedy bedzie rejestracja otwarta? bo nie moge znalezc zadnego info
  • Natalia Topolska

Osoby,których prace z MBJ do mnie dotarły:
    Dominika
    Ola W.
    Patrycja S.
    Ania Sz (quasi)
    Julita

Jeśli ktoś by wysłał,a jego praca by nie dotarła, to proszę o kontakt lub wysłanie jeszcze raz:)
  • il crisantemo

jestem jedną z radosnych studentek, które muszą zaliczać HLW z 1 semestru.
    dowiedziałam się od Tylusińskiej, że zaliczenie modulu z HLW to napisanie recenzji jednej z książek. pytanie: jakie książki i jak taka recenzja ma wyglądać, ile słów itp? info najchętniej na priv, bo na grono loguję się raz na ruski rok:)
  • w.o.o.k.i.e.

Cze. W tym roku bede (prawdopodobnie) na pierwszym roku italianistyki. Ale znajomoscia wloskiego i wiedza o Wloszech juz was przewyzszam; )

Jesli potrzebujecie pomocy to piszcie.

Udzielam tez korepetycji z Wloskiego.
  • Monika

To gratulujemy kolego :D
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)