- 1
- 2
-
Anonim
Bardzo proszę aby wszelkie informacje dotyczące obecnego 4 roku były zamieszczane w tym wątku. W ten sposób będzie mniej zamieszania na gronie i więcej konkretów w 1 miejscu. -
Aga i Nieszka
kserówki od p.Rylukowskiej z ksiazki Limonettiego sa w teczce p.Rylukowskiej do PNJW wspolnej dla III i IV ROKU -
Anonim
-
justine
-
-
& DeSiRee &
czy któs moze mi podac linka do pytan na ustny włoski????te tematy co układaliscie z Giorgiem..podobno gdzies tu są, ale gdzie?:( -
Anonim
hej:)
mm prosbe - czy moglby ktos z Was tak krotko napisac jak jest na egzaminie z HW u dr Podemskiego? pyta szczegolowo o daty, zwiazki, organizacje (ktora kiedy powstala), czy tak ogolnie zeby sie orientowac co sie dzialo?
bede bardzo wdzieczna za kazda informacje:)
-
Anonim
-
Aga i Nieszka
Z tego co pamietam to trzeba to przede wszystkim logicznie mu przedstawic i znac owszem jakies podstawowe daty i ogolnie orientowac sie.Zeby zdac ten egzamin wystarczy powtorzyc slajdy te ktore byly na wykladach a pewnie macie je w wersji papierowej a tak poza tym to pan P. jest bardzo mily ale wymaga konkretow zadaje tez czasem jakies pytania pomocnicze wiec ogolnie nie ma sie co stresowac:) -
Anonim
-
AGUśKA
PNJW 4 rok wieczorowe
29. X. 2008
Szanowne Panie,
niestety musze odwolac nasze dzisiejsze zajecia. Proszę osoby, które przeczytaja te wiadomosc, o przekazanie jej innym.
. Przepraszam i pozdrawiam wszystkich
Joanna Szymanowska
-
marysia
4 rok wieczorowe,
nie ma jutro (31.10) zajęć z Capponi- it. contemporanea.
Jest do odbicia na xero deliquenza na Sienn,
pozdrawiam, m -
...
Szkoła jezykowa zatrudni lektora języka włoskiego. Wystarczy go dobrze znać i umieć przekazać innym. Coś typu korepetycji. Wysoka stawka godzinowa,(kasa zawsze się przydaje, szczególnie studentom:)), umowa, przyjemna atmosfera, wygodne godziny pracy( nie kolidują z zajęciami na UW :)) Pozdrawiam
więcej informacji pod nr tel.
Piotr Kossowski
600 440 055
Warto -
AGUśKA
Uwaga IV rok ! W poniedziałek 08.12.2008 r. zostaje odwołana Historia Filozofii -
violetta villas
witam wszytkich!!chcialam zapytac wszystkich obecnie bedacych na erasmusie kto przedluza , kto juz to zalatwil,czy to trudna sprawa i ogolnie jak tak wam?
pozdrawiam -
Gioia
ja nie jestem "obecnie bedaca" (szkoda...:() ale powiem Ci ze przedluzenie to nic trudnego, to tylko formalnosc, musisz napisac podanie o przedluzenie do prof. Jamrozik, ulozyc znow learning agreement na drugi semestr dac do podpisania przez koordynatora we wloszech i przefaksowac do bwz -
AGUśKA
ITALIA CONTEMPORANEA - EGZAMIN
w xero na Oboźnej są materiały - dwa rozdziały- do egz. u pani Tessy -
- -
Pytanie do IV roku - jak wyglada egzamin z HJW na trzecim? Jakiego typu pytan mozna sie spodziewac? Podzielcie sie; ) -
Monika
Kontynuujac temat - czy ktos z was mial watpliwa przyjemnosc poprawiac HLW ustnie z Tylu? Jesli tak, to pomozcie - czy ona zadaje te same pytania? Bo sama nie wiem z czego sie uczyc, czy skupic sie na swoim zestawie czy ogarniac wszystko? -
Anonim
Ja poprawialam i pytania mialam dokladnie te same, wiec naucz sie przede wszystkim ich :] Powodzenia; ) -
AGUśKA
Ragazze!
Jakbyscie uslyszaly cos o terminie egzaminu z wloskiego to bardzo prosze o info
grazie mille
baci da macerata:)
- 1
- 2