Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej:-)

Mam pytanie dotyczące prezentacji u Giorgia. Na czym dokładnie ma taka prezentacja polegać? Czy tematy są absolutnie dowolne, to znaczy sztuka ecc? Czy na przykład mamy iść w kierunku polityczno-społecznym? Mamy coś udowodnić i filozofować czy po prostu pokazać? Sorry za tyle pytań, ale nie było mnie na zajęciach ostatnio, a wcześniej nie przypominam sobie, zeby to nam wyjaśnił:-)

Pzdr,
    P
  • Broker Innowacji

Jeśli jesteś :
    - pracownikiem naukowym , absolwentem lub studentem,
    - interesujesz się innowacjami,
    - chcesz być niezależny finansowo,
    - chcesz założyć firmę która będzie promować i sprzedawać innowacje lub współpracować z firmami innowacyjnymi,

Zgłoś się do projektu "BROKER INNOWACJI"

Założenie projektowe:

Projekt Broker Innowacji skierowany jest do osób zainteresowanych innowacyjnością.

Celem projektu będzie transfer badań z Jednostek Naukowo Badawczych do przedsiębiorstw oraz transfer nowych innowacyjnych produktów do przedsiębiorstw.

W ramach projektu przeszkolimy 60 osób , które staną się BROKERAMI INNOWACJI, czyli osobami pomagającymi wdrażać innowacyjne produkty na regionalny rynek.

Osoby te zdobędą wiedzę ogólną z zakresu technik sprzedaży , marketingu , analizy potrzeb klienta, negocjacji biznesowych, analizy rynku produktów innowacyjnych oraz wiedzę szczegółową z zakresu: produktów i technologii innowacyjnych.

Każdy Broker Innowacji objęty będzie również pomocą w postaci osobistego doradcy prawnego i biznesowego.

Dla Brokerów Innowacji , którzy uzyskają najwyższą liczbę punktów z egzaminu końcowego planujemy dwudniowy wyjazd studyjny w celu pokazania dobrych praktyk wdrażania innowacyjnych produktów i technologii.

Nad prawidłową realizacją projektu czuwać będzie wykwalifikowana kadra DDBMM
    i EkoMarketing.

Eko Marketing Bogdan Kępka

http://www.brokerinnowacji.pl/

03-416 Warszawa, ul. Wileńska 69 (wejście od Szwedzkiej)
    tel. 500 294 282
    tel. +48 22 392 60 88
    fax. +48 22 357 83 75
    e-mail: projekt@brokerinnowacji.pl
  • Anonim

wczoraj po filozofii zostawiłam na sali śląskiej książkę "o komizmie" b. dziemidoka
    pani portierka twierdzi, że ktoś ją dla mnie wziął
    jeszcze nie udało mi się namierzyc tej miłej osóbki, czekam na wiadomośc na prv, bo książka jest niestety z BUWu :)

• niqia

Cześć mam pytanie, czy ma ktoś może opracowana "Sakiewkę i życie. Wiem, że sporo osób czytało to jako monografie na egzamin z hlw na 2 roku. Potrzebuje tego, ale na inny kierunek. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie info. Moj mail a.sikorskaa@gmail.com
  • Anonim

Znacie może terminy sesji wrześniowej? (PNJW, HF)
  • aneta

czy ktoś wie kiedy będzie dodatkowy termin z his. filo w październiku???!!! słyszałam, że jakoś 3 ale nie mogę się skontaktować z wykładowcą!!
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)