Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • w-wa/cs

KARTY EGZAMINACYJNE SEMESTR LETNI

W tym roku Samorząd postanowił spróbować i zaproponować Wam inny sposób odbierania kart egzaminacyjnych. Zamiast chodzić i stać przed sekretariatem koledzy z Waszych roczników będą je Wam rozdawać na różnych zajęciach.

I rok
    Weronika Sass – studia dzienne
    Małgorzata Szywalska – studia wieczorowe

II rok
    Klaudia Mikołajczyk – studia dzienne
    Joanna Gocłowska – studia wieczorowe

III rok
    Weronika Makowska – studia dzienne
    Lavinia Cocchi – studia wieczorowe

IV rok
    Joanna Cichocka – studia wieczorowe i dzienne

V rok
    Aleksandra Kostecka – studia wieczorowe
    STUDIA DZIENNE V ROK – odbiór w sekretariacie

Dziewczyny będą nosić ze sobą cały czas kart egzaminacyjne, na każdych zajęciach wspólnych, np. jak HJW, HLW, włoski, GO itp. Postarają się też chodzić (jeśli chodzi o I, II rok) po różnych modułach i rozdawać Wam te karty.

Jeśli na karcie nie ma jakiś zajęć, na które uczęszczacie WPISUJECIE JE SAMI, WŁASNORĘCZNIE!!!!! Tak jak na starych kartach egzaminacyjnych. Najczęściej będą to ogony, fakultety i wf. Zajęcia z italianistyki powinny być zawsze. USOS nie „podpina” niestety wszystkich przedmiotów…

Karty trafią z powrotem do sekretariatu 3 CZERWCA 2009 r.

Mam nadzieje, że w ten sposób będzie Wam łatwiej i będziemy mogły Wam w ten sposób pomóc. Jeśli Waszym zdaniem jest to zły pomysł więcej się to nie powtórzy! :)

JOANNA CICHOCKA
    SAMORZĄD

• Anonim

Joasiu, jestem pod wrażeniem Twych zdolności organizacyjnych, pełen szacun; -)
  • gosia

ja tam nie watpilam, ze Asia takowe zdolnosci posiada jak i zapewne wiele innych :D
  • w-wa/cs

dziekuje za dobre slowo.... bo chyba nikt nigdy niczego nie docenia...
  • Natalia Topolska

Jak to nie? Dziękujemy bardzo!! Pomysłodawczyni za ogarnięcie tematu i dziewczynom za to,że to karty dotrą do nas,a nie my będziemy musieli docierać do kart; ]
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)