Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • & DeSiRee &

Pilnie poszukujemy asystentki biurowej, która zajmowałaby się współpracą z klientami zagranicznymi.
    Wymagana jest biegła znajomość języka angielskiego, włoski mile widziany, a także umiejętność obsługi komputera.
    Nie musi być to osoba z doświadczeniem, gdyż na miejscu zostanie przeszkolona, jednak musi być zaradna, dobrze zorganizowana, sumienna. Firma mieści się w Wiktorowie/Zaborowie, to jest 20 km od Warszawy (dojazd z osiedla Górczewska).
    Praca na stałe, dobre wynagrodzenie.
    Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres mail: edyta@florimex.pl .
  • Mar

Witam, mam ciekawa oferte pracy dla osob ktore znaja dobrze jezyk wloski, mozna dodatkowo dorobic; ) chodzi o zapis( bez tumacznia) z plikow audio w jezyku wskim w wordzie rowniez w jezyku wloskim, jeden plikt to 2 godziny, z jeden plik place 40zl mam 25 takich plikow, jesli praca bedzie szybka i zdeydujesz sie na wiecej niz jeden plik mozliwe bonusy bo zalezy mi na czasie kontakt m_a_r_tusia@o2.pl lub grono lub gg 10904206 oferta powazna wiec czekam na kontakt.
  • Mar

Nowe pliki na podobnej zasadzie jak powyzej! Kontak na maila!
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)