.:>Italiano<:. [1874]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .just.

Studentka trzeciego roku italianistyki UW udzieli korepetycji z języka włoskiego na poziomie poczatkujacym osobom z Warszawy. Zapewniam dojazd do ucznia, bogate materiały dydaktyczne i przyjazna atmosfere. Cena 40 zł za 60 min lub 50 zł za 90 min. Prosze o kontakt na priv lub pod numerem telefonu 503576238.
  • ***aneczka***

Witajcie! Jeśli ktoś zainteresowany jest nauką języka włoskiego to chętnie pomogę.
    Jestem studentką IV roku Filologii Włoskiej na UW. Posiadam certyfikaty językowe i doświadczenie w nauczaniu na różnych poziomach. Zapewniam wszystkie niezbędne materiały, wysoki poziom i dużo cierpliwości.
    Zainteresowanych proszę, proszę o kontakt na priva. Pozdrawiam:)
  • Agatka

studentka 4 roku italianistyki po polrocznym stypendium we wloszech (Erasmus) da korepetycje w warszawie z dojazdem do ucznia. cena 40 zl \ 60 minut. zainteresowanych prosze o kontakt na priv.
  • Aneczka

Może ktoś chciałby się pouczyć hiszpańskiego w zamian za konwersacje ze mną po włosku?
  • giulia

Ciao! Potrzebujesz pomocy w nauce jezyka wloskiego?

TANIO udziele korepetycji (takze nauczanie od podstaw!).

Jestem studentka III roku studiow srodziemnomorskich po rocznym pobycie na studiach w Rzymie (w ramach programu Erasmus). Mam doswiadczenie w udzielaniu korepetycji. Posiadam certyfikat CELI 4.

Cena: 35zl/60min lub 50/90min. Materialy do nauki w cenie. Miejsce korepetycji do uzgodnienia (moj dom - mokotow-sluzew; centrum-np.kawiarnia; lub mozliwy dojazd do domu ucznia jesli znajduje sie w okolicy centrum, na mokotowie, sadybie lub ursynowie).

Kontakt: juliakempa@hotmail.com lub: 691 401 700
  • Olga

Poszukuję korepetytora z włoskiego w zamian za lekcje francuskiego. Jestem studentka romanistyki III roku. Prowadzę lekcje na każdym poziomie!
  • Nowif

JESTEM WŁOSZKĄ, STUDENTKĄ 3 ROKU JĘZYKÓW OBCYCH, OFERUJE KOREPETYCJE Z JĘZYKA WŁOSKIEGO W WARSZAWIE

DOJAZD DO UCZNIA

40 ZŁ/ 60 min.

telefon 505 248 546

email: nowif_@hotmail.com/ legion37@wp.pl
  • Anonim

Ciao, sono Mario (simpatico e giovane italiano 100%), laureato in giurisprudenza e insegnante madrelingua di Italiano, con esperienza nelle scuole pubbliche e private, anche esperienza con le lezioni private.
    Insegno l'italiano per qualsiasi livello (celi, base, conversazioni, grammatica, traduzioni tesi ecc...).
    Vengo dal sud Italia e mi piace insegnare la lingua italiana essendo una mia grande passione.
    Impartisco lezioni sia nella mia abitazione in centro a Varsavia ma anche in altri posti per comodita'.
    Ciao a presto...
    cena/prezzo 50zl./1H.

Jestem wlochem przebywjacym w Warszawie, skonczylem wydzial prawa na universytcie w Bari i zajmuje sie nauka jezyka wloskiego na kazdym poziomie ( celi, konwesacje, gramatyka )Ucze zarowno w szkolach publicznych prywatnych jak i udzielam lekcji prywatnych. Nauka jezyka wloskiego to moja wielka pasja warszawa
  • éS

Dam korepetycje ładnym pania za darmo z jezyka wloskiego xd w Warszawie oczywiscie podkreslam ładnym za darmo a tak to moge 40 zl/ 1h . Wiecej info na priv:)
  • kappala

hahahah :DD
    Evviva la sincerita'; D

Również zapraszam na lekcje włoskiego. Niestety zarówno ładni jak i brzydcy płacą :P
    Cena 40 zł/h. Gramatyka, konwersacje oraz jedno i drugie razem :)
    Do tego kawka lub herbatka :) I fakturka oczywiście :))
  • Giovanna

To i ja się podłączam:) Absolwentka, ale nie italianistyki, lecz anglistyki i indologii. Tłumaczka filmów i literatury, pobyt we Włoszech i nie tylko, liczne kursa oraz przede wszystkim mega bzik i zacięcie do różnych różnych dziwnych rzeczy np. tłumaczenia tekstów tarantelli, wierszyków dla dzieci itp. Szukasz nauczyciela, zapraszam - pięknych i brzydkich, starych i młodych. Wymagam zapału do nauki, systematyczności i jedynych 45 zł za 60 min. > Warszawa.
  • Anonim

Szukam nauczyciela/ki języka włoskiego. Naukę trzeba bedzie rozpocząć od totalnych podstaw..!!
    z dojazdem do mnie <Targówek> w godzinach popołudniowych..
    Proszę o info na prv
    Pozdrawiam,
    Magda

• dobra ciocia tusia

Hej, jestem absolwentką italianistyki z tytułem bakałarza:) Chętnie udzielę lekcji na dowolnym poziomie. Gwarantuję sympatyczną atmosferę, szybkie postępy w nauce i ciekawe materiały. Zajęcia u mnie, na Natolinie, Centrum, lub na linii metra. 35 zł/ h- cena standardowa. Pozdrawiam i zapraszam:)
  • kuszaga

Dla wszystkich, którzy chcą uczyć się włoskiego, a przy okazji poznać włoskie zwyczaje, kulturę:

indywidualne spotkania językowe, pisanie, poprawne mówienie, czytanie, porady i wskazówki dla wyjeżdżających do Włoch. Osoba, ktora przez 15 ostatnich lat mieszkała i pracowała we Włoszech chętnie udzieli lekcji.
    Również tłumaczenia.
    Warszawa - Ursynów i okolice.
    Zaprasza Beata Kłosowicz, tel. 0 608 195 907
  • Un'altra direzione

Chcesz nauczyć się włoskiego od podstaw? Przygotować się do matury lub egzaminu? Popracować nad gramatyką? Zapraszam na korepetycje:)
  • Karolka

Szukam nauczyciela włoskiego na poziomie zaawansowanym, w tym roku zdałam egzamin na poziomie B2. Zależy mi na rozwijaniu wszystkich kompetencji językowych, ale w szczególności wypowiedzi ustnej. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv.

P.S. Istnieje możliwośc nauki francuskiego (na każdym poziomie) w zamian za włoski.
  • Piotrek

Ciao!

Chcesz zacząć naukę włoskiego od podstaw i jak najszybciej zacząć mówić? Potrzebujesz pomocy w nauce języka w szkole?

Zapraszam na lekcje. Jestem studentem, który realizował kilka programów nauczania, mam wcześniejsze doświadczenie w udzielaniu korepetycji, pracowałem jako tłumacz. Pomogę rozszerzyć słownictwo, zbudować solidną bazę gramatyczną, wskazać przystępne teksty do nauki (nie zawsze dostępne w podręczniku). Zapewnię materiały.

Miejsce: Warszawa, możliwość dojazdu na Mokotów, Ursynów, do Wilanowa i centrum.
    Cena: ok. 35-40 zł/ 1h.
    Kontakt: +48.606.228.851

Spero di poterti conoscere.
  • ****enka

Ciao!!! Sono Alberto, Italiano che adesso abita in Polonia, a Konstancin-Jeziorna. Se vuoi migliorare il tuo italiano con conversazioni mirate ci possiamo incontrare! Sono disponibile anche a venire a Varsavia, bez problemy!!!!!!! ps. Non parlo polacco, ma parlo inglese;)
    Il mio numero di cellulare è:

509030732
  • A.

a czy w Lublinie ktos udziela korepetycji z wloskiego????
  • superkika

Ciao!

jestem absolwentka italianistyki UW i od kilku lat lektorką włoskiego w warszawskich szkołach jezykowych. Zapraszam wszystkich chętnych do nauki po info na priv. Ceny, miejsca spotkan i godziny do ustalenia!

Pozdrawiam,
    Marta
  • 1
  • 2
| |

grono dla uczacych sie tego jezyka i dla tych co juz go umieja ... pomagajmy sobie nawzajem :)

Fotki

Miejsca grona (0)