.:>Italiano<:. [1874]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paab Bortega™

Ja osobiście w TFLS. Podajcie szkoły i ew. opinie
  • Anonim

w szkole... :P
  • Anonim

ja się uczyłam włoskiego w "Academia de la Lingua" (czy jakos tak) na Chmielnej w Wawie.
    jestem zadowolona.
  • Laupinka

ja w instytucie kultury.. wbrew temu co tu pisza na gronie podoba mi sie. W grupie mam 8 osób, a nie 20.. zajecia fajnie prowadzone no i tanio..
  • Anonim

ja miałam tylko 5 osób
    semestr 925 zł
    warto było
  • Anonim

ja już się nie uczę, 4 lata liceum & matura
  • Anonim

ja tak profesjonalnie uczyłam się tylko 4 m-ce (jeden semestr) a tak to sama.....
    wszystkie moje siostry znaja włoski, mama też no i mam szwagra Włocha :)
  • Grono.Net

kursy językowe 'okay', kalisz

raczej tak sobie
  • Anonim

ESKK - kilka lat temu
  • Anonim

obecnie ucze sie w pygmalionie (http://www.pygmalion.pl) i jest bardzo fajnie. wczesniej uczylem sie w instytucie wloskim i bylo srednio - wiecej osob, wyzsza srednia wieku, za duzo gramatyki za malo mowienia i mniej smiechu.
  • ..::Lucy::..

na UW na lektoracie z włoskiego :)
  • Anonim

tez chciałam...ale niestey mi terminy zuuupelnie niepodpasowały; /
    -pozdro Lucy tak przy okzaji; ) hehe

hej Irmina =) mi tez nie za bardzo, w koncu chodze w czasie jednego wykładu :)
  • ..::kasia::..

ja na lektoracie na PW z własnej woli,bo angielski zaliczony :)))
    jest fajnie,ale ja to dopiero zaczynam od podstaw....come stai,me chiamo kasia i takie tam..

no ja tez, u mnie nie trzeba zaliczac lektoratow poza egzamem z jednego, wiec 3ba duzo samozaparcia =)
  • ..::kasia::..

zeby sie nauczyc....to tak,ale ja zawsze chcialam sie uczyc tego dzwiecznego i piesniowego jezyka-podoba mi sie bardziej niz hiszpanski:)))wiec samozaparcie jest...kto wie-moze bede umiala lepiej wloski niz niemiecki???a to by juz bylo cos!!

jak mam wybierac miedzy wloskim a niemieckim to trudno mi sie zdecydowac. Niemca nie lubie, ale ucze sie juz go 6 lat i bez sensu byloby przerywac nauke, wiec w tym semstrze wzielam obydwa lektoraty :)
  • Amiya

wlasnie powiedzcie mi jaki jest poziom w TFLS?bo ja tam zaczynam za tydzien!ogolnie slyszalam ze to dobra szkola

juz dzis bylam na pierwszym lektoracie i jestem b. zadowolona bo okazuje sie ze chociaz zajecia sa juz od 3 tygodni, to spoko nadrobie zaleglosci :)
  • *

spontanicznie zapisałam się do "Academii de la lengua" po wakacjach :D jak do tej pory jestem zadowolona
| |

grono dla uczacych sie tego jezyka i dla tych co juz go umieja ... pomagajmy sobie nawzajem :)

Fotki

Miejsca grona (0)