-
Paab Bortega™
-
Anonim
-
Anonim
ja się uczyłam włoskiego w "Academia de la Lingua" (czy jakos tak) na Chmielnej w Wawie.
jestem zadowolona. -
Laupinka
ja w instytucie kultury.. wbrew temu co tu pisza na gronie podoba mi sie. W grupie mam 8 osób, a nie 20.. zajecia fajnie prowadzone no i tanio.. -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ja tak profesjonalnie uczyłam się tylko 4 m-ce (jeden semestr) a tak to sama.....
wszystkie moje siostry znaja włoski, mama też no i mam szwagra Włocha :) -
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
obecnie ucze sie w pygmalionie (http://www.pygmalion.pl) i jest bardzo fajnie. wczesniej uczylem sie w instytucie wloskim i bylo srednio - wiecej osob, wyzsza srednia wieku, za duzo gramatyki za malo mowienia i mniej smiechu. -
..::Lucy::..
-
Anonim
tez chciałam...ale niestey mi terminy zuuupelnie niepodpasowały; /
-pozdro Lucy tak przy okzaji; ) hehe -
hej Irmina =) mi tez nie za bardzo, w koncu chodze w czasie jednego wykładu :) -
..::kasia::..
ja na lektoracie na PW z własnej woli,bo angielski zaliczony :)))
jest fajnie,ale ja to dopiero zaczynam od podstaw....come stai,me chiamo kasia i takie tam.. -
no ja tez, u mnie nie trzeba zaliczac lektoratow poza egzamem z jednego, wiec 3ba duzo samozaparcia =) -
..::kasia::..
zeby sie nauczyc....to tak,ale ja zawsze chcialam sie uczyc tego dzwiecznego i piesniowego jezyka-podoba mi sie bardziej niz hiszpanski:)))wiec samozaparcie jest...kto wie-moze bede umiala lepiej wloski niz niemiecki???a to by juz bylo cos!! -
jak mam wybierac miedzy wloskim a niemieckim to trudno mi sie zdecydowac. Niemca nie lubie, ale ucze sie juz go 6 lat i bez sensu byloby przerywac nauke, wiec w tym semstrze wzielam obydwa lektoraty :) -
Amiya
wlasnie powiedzcie mi jaki jest poziom w TFLS?bo ja tam zaczynam za tydzien!ogolnie slyszalam ze to dobra szkola -
juz dzis bylam na pierwszym lektoracie i jestem b. zadowolona bo okazuje sie ze chociaz zajecia sa juz od 3 tygodni, to spoko nadrobie zaleglosci :) -
*
spontanicznie zapisałam się do "Academii de la lengua" po wakacjach :D jak do tej pory jestem zadowolona