-
Diego
-
Anonim
hehe, dobre pyt5anie, co myslisz o dziewczynach ktore upijaja sie jednym piwem a pozniej tarzaja sie bez stanika po podlodze??:) -
Anonim
Małolatki robią wow,ciągle wow....cóż Diego pokolenie się zmienia !!! Ja na szczęście nie jestem małolatą :P !!! upijam się dwoma i tarzam się w staniku :p -
Grono.Net
-
-
Anonim
-
Anonim
-
sixty nine
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
-
Kuba
-
Anonim
-
Anonim
Mnie np wkurza jak te wszystkie małolaty(stereotypowe) uważają się za dojrzałe :/ !!! Obsession ale ja pisałem,że ja tylko w staniczku :P !!! Hmm to może kutro co? :P -
Anonim
no no to jest najlepsze i jak prosza zeby m papierosy kupic bo im nie chca sprzedac:) -
Anonim
Tak,a potem pod sklepem wypalą,żeby pokazać jakie to one są dorosłe:PNajlepiej od razu całą paczkę:P:P -
Diego
-
Anonim
no tak
88 i nizej, cala paczke a potem zygaja i mowia ze za duzo wypily:) zeby sie mialy czym pochwlaic:) -
Agnieszka Przybysz
Czyżby ktoś wspominał imprezy u Pacia i przedstawienia Agaci K. na podłodze? - była świetna rośmieszała kazdego , najlepsze było jak walnęła głową o kolumne :D -
Anonim
-
Grono.Net
to staniczek zaloż taki koronkowy..; )
taka bezowo biala koronka bylaby najlepsza:P
aha no i bez fiszbinów i push-up'ów :P
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Izabelin
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
wiadomo ze jak na majowke, relaksik czy grzybki to tylko do izabelina ... zawsze zielono, zawsze m...
Miejsca grona (1)
-
Magnetic Club fort wola 22, warszawa
- Dodaj miejsce