-
Aki
co sądzicie o układach tanecznych japońskich zespołów muzycznych? Ja sądzę, że mają oni najlepiej ze wszystkich innych grup dopracowaną choreografię i naprawdę świetnie im to wychodzi. Popatrzcie np na takiego Gackta i jego tancerzy XD No po prostu miodzio XDDD -
Don Dorcha
Gackt? Przecież wszyscy wiedzą że on tańczyć nie potrafi. Choreografia, choćby najlepsza, nie zamaskuje jego braków; ) -
Anonim
choreografia u Gackta?!?!?!?!?!? kiedy on w zyciu gdziekolwiek tanczyl?! :)
morning musume ! to ja rozumiem :) dziewczyny wiedza jak tanczyc (albo raczej ci co je ucza wiedza jak nauczyc tanczyc) -
Anonim
-
-
Don Dorcha
-
Anonim
-
ヒメコ
-
+fuzz+one+
Moim faworytem jest uklad z Bye bye do Black bisquits - co do jrocku to rzeczywiscie Gackt mam jeden tylko teledysk i tam on nie wiele tanczy wiec oproocz tego ze cos mnie minelo to nie wiele moge powiedziec
ale fakt
Rozumiem ze Ciebei bardzije Gackt
dla mnie MAX
Trinity
no i przezacn MMusume
pzrecierz to sie w glowie nie miesci taki geniusz
Patrzcie teledysk do 'I wish' albo anawet koncertoowki
mega wypas
i zarazem wehikul czasu the Bangles i Bananaramy ju nie ma a Max jest :)))
Pozdrawiam
-
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
no moze i ladnie tancza..ale nie zapominaj ze wystarczy wziasc sie ostro za siebie by tez dobzre tancyzc:D -
Maya
Ekm, to zależy od wykonawcy... wprawdzie w istocie japońskie układy bywają wspaniałe z punktu widzenia technicznego, najczęściej brakuje im tego "czegoś", co sprawia, że ogląda się je z przyjemnością...
Wyczucie rytmu z pewnością nie należy do mocnych stron Japończyków.
Gackt... rockowi artyści to co innego. Często parodiują tzw.idoli. -
-
Aki
hmmm.. no ja wlasnie mowie o j-rockowcach. moze i rytmu nie czuja ale mają talent do nauki układów XD -
-
マグ.in.japan^^
Najdziwniejsze jest to, ze wykonawcy prawie nigdy nie myla krokow... Przynajmniej ja nigdy u zadnego zespolu nie widzialam zadnej duzej wpadki. Coz, opanowanie ukladu do kazdej kolejnej piosenki musi kosztowac kupe czasu. -
Anonim
Mnie niezmiernie bawi oglądanie KinKi Kids jak tańcza - z jednej strony Koichi świetny tancerz, az miło popatrzeć a z drugiej lekko niezdarny Tsuyoshi :D (jemu to chyba tylko Fantastipo dobrze wychodzi xD) -
Anonim
tańce Gackta można zobaczyć nagrane z koncertów. znajduja sie na jpopsuki