j-music wszelakie [594]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aki

co sądzicie o układach tanecznych japońskich zespołów muzycznych? Ja sądzę, że mają oni najlepiej ze wszystkich innych grup dopracowaną choreografię i naprawdę świetnie im to wychodzi. Popatrzcie np na takiego Gackta i jego tancerzy XD No po prostu miodzio XDDD
  • Don Dorcha

Gackt? Przecież wszyscy wiedzą że on tańczyć nie potrafi. Choreografia, choćby najlepsza, nie zamaskuje jego braków; )
  • Anonim

choreografia u Gackta?!?!?!?!?!? kiedy on w zyciu gdziekolwiek tanczyl?! :)

morning musume ! to ja rozumiem :) dziewczyny wiedza jak tanczyc (albo raczej ci co je ucza wiedza jak nauczyc tanczyc)
  • Anonim

p.s. najlepsza tancerka na rynku muzycznym jest Namie Amuro.
  • Don Dorcha

A tańczył, tańczył. Przynajmniej w teorii to powinien być taniec; )
  • Anonim

jezeli moge spytac to w jakiej piosence ? :)
  • ヒメコ

papa lopped a pap lapped ^.~
  • +fuzz+one+

Moim faworytem jest uklad z Bye bye do Black bisquits - co do jrocku to rzeczywiscie Gackt mam jeden tylko teledysk i tam on nie wiele tanczy wiec oproocz tego ze cos mnie minelo to nie wiele moge powiedziec

ale fakt

Rozumiem ze Ciebei bardzije Gackt
    dla mnie MAX
    Trinity

no i przezacn MMusume

pzrecierz to sie w glowie nie miesci taki geniusz

Patrzcie teledysk do 'I wish' albo anawet koncertoowki

mega wypas

i zarazem wehikul czasu the Bangles i Bananaramy ju nie ma a Max jest :)))

Pozdrawiam
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

no moze i ladnie tancza..ale nie zapominaj ze wystarczy wziasc sie ostro za siebie by tez dobzre tancyzc:D
  • Maya

Ekm, to zależy od wykonawcy... wprawdzie w istocie japońskie układy bywają wspaniałe z punktu widzenia technicznego, najczęściej brakuje im tego "czegoś", co sprawia, że ogląda się je z przyjemnością...
    Wyczucie rytmu z pewnością nie należy do mocnych stron Japończyków.

Gackt... rockowi artyści to co innego. Często parodiują tzw.idoli.

hehe...to smiechowe..jas zmoze jakies linki do tego????
  • Aki

hmmm.. no ja wlasnie mowie o j-rockowcach. moze i rytmu nie czuja ale mają talent do nauki układów XD

mozliwe:D
  • マグ.in.japan^^

Najdziwniejsze jest to, ze wykonawcy prawie nigdy nie myla krokow... Przynajmniej ja nigdy u zadnego zespolu nie widzialam zadnej duzej wpadki. Coz, opanowanie ukladu do kazdej kolejnej piosenki musi kosztowac kupe czasu.
  • Anonim

Mnie niezmiernie bawi oglądanie KinKi Kids jak tańcza - z jednej strony Koichi świetny tancerz, az miło popatrzeć a z drugiej lekko niezdarny Tsuyoshi :D (jemu to chyba tylko Fantastipo dobrze wychodzi xD)
  • Anonim

tańce Gackta można zobaczyć nagrane z koncertów. znajduja sie na jpopsuki
| |

Jest nas niewielu zatem połączymy się :D !! Róznorakie gatunki z Japonii docierają do Polski...

Fotki

Miejsca grona (0)