-
Luti/ / Guś
-
Maiko
-
Luti/ / Guś
wypadałoby 100 LAT 100 LAT i jeszcze dłużej ^^ wszystkiego naj naj Maiko ^^
Miyavi ... Miyavi tez jest bardzo ciekawym panem o bardzo slicznym głosie ^^
ale Kyo-san tez ma bardzo ładny głos .w każdym bądź razie wyróżniający sie :P -
Maiko
Zgadzam się zgadzam, ale Miyavi ładniej wygląda :) Mam kopę jego teledysków i napawam się czasami w samotności :)) -
-
Luti/ / Guś
-
Maiko
-
~ 理 解~ !~MagHide~
-
Maiko
A słyszałyście panią, co się nazywa Kana :) Ta to ma dopiero zwariowany głos :)) -
Luti/ / Guś
-
Maiko
OOO to polecam :) Mam nawet jej 3 teledyski - jest boska :) A głos ma niemożliwy (trochę śmieszny, trochę skrzypiący - ciekawy!!) Kurde nie wyślę Ci meilem, bo to trochę zajmuje; // Może znajdę inny sposób :) -
Luti/ / Guś
kyaaa..miło by było ^^ ...ja sie postaram to ściągnąć "niezawodnym" programem kaaza :P -
Maiko
Ja polcam soulseek :) Tam jest sama muza. Są całe pokoje z muzyką japońską no i program nie jest tak zawirusowany jak kazaa :) Jak nie ściągniesz, to ci mogę płytkę wysłać pocztą :)
http://www.slsknet.org/download.htm...
-
~ 理 解~ !~MagHide~
ja tesh bym z chęcią posłuchała,
ale ściagnąć sięniedaje, niestety, takie moje zezowate szczęście...
soulseek padł na moim kompie...
czy byłabyś droga Maiko na tyle uprzejma i przesłała mi te pliki?? pocztą albo gadem?? -
Maiko
Hmm, Jeśli chcesz teledyski Kany - mam ich ze 3, to raczej nie przejdą przez gg :) To wielkie pliki. Obawiam sie, że tylko wypalenie płytki wchodzi w grę. Jak wrócę do domu, to zerknę czy mam jakieś mp3. To mniej znajmuje i wtedy ci mogę meilem przesłać. -
Maiko
No okazała się, że mam kilka mp3. Dajcie znać dziewczyny, co was bardziej interesuje - teledyski czy mp3. Jak teledyski, to musicie mi dać wasze adresy - najlepiej na mojego meila :) A jak mp3, to mogę partiami na meile wysyłać :) -
Luti/ / Guś
-
Maiko
Luti to musisz mi dać swojego meila, na którego chcesz mp3 no i możesz adres wysłać na meila:ewelcia@go2.pl, albo na mojego gronowego meila :)) -
Luti/ / Guś
buuuu :( no co Wy Dira nie lubicie ?? ja wiem,że to nie jest orginalny temat,ale mozna sobie poplotkowac o tych chłopakach ^^ no co ... powiedzcie coś ... -
Maiko
Pewnie, że lubimy. I "Vulgar" i "Six Ugly" :) Te starsze nagrania też :)
To super kapelka!!! I już zdaje się nie tak młoda. Grają kilka lat.
Fajnie, że ktoś u nas ich słucha :) -
~ 理 解~ !~MagHide~