Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kazuya

heheheheheee...... kocham snooooooopy za to ze przyslala mi ladny maly programik po imieniu "phonostar". rzecz polega na tym, ze przez ten program mozna sluchac radia z calego swiata..... ja mam fisia na "lounge-radio" ale nie o to chodzi ^^; wlasnie znalazlam stacje po imieniu "anm.radio" - jest to niemiecka stacja ktora puszcze japonska muzyke; w tym anime music z ost'ow jak i zarowno j-rock.... zaraz bedzie leciec Gackt with Kimi no tame ni dekiru koto ^____^....
    powiem ze z tego co slysze teraz przez ostatnie 15 minutna prawde sie oplaca posluchac.... na official site radia zawsze pisze co leci i co bedzie leciec....

link do sciagniecia phonostar:
    http://www.phonostar.de/services/do...

offcial site of anm.radio:
    http://www.anm-radio.de/
  • Anonim

hehed no tyo sciagam, ale mam nadzeije, ze sam program ma angielska wersje?
  • Gabiq

nio, przydałaby sie angielska wersja...
  • Jaz Nezukiro

I co ?? są?? bo chciala bym sobie sciagnac.....
  • Anonim

co sa?; ) angielski jest; )
  • Jaz Nezukiro

To sobie zaraz ściagne :)
  • Gabiq

Że tak spytam, gdzie Wy tam widzicie angielską wersję?
    Chyba, że jest pod innym adresem, ale jeśli tak, to prosiłabym o link, jeśli to możliwe...
  • Gabiq

...już widze...gomene, mój błąd ^^'
  • Jaz Nezukiro

To powiedz gdzie jest bo Ja wogole nie widze ^-^'
  • Gabiq

W zasadzie po prawej stronie u góry są trzy flagi...jak plik ściągasz, to tak czy siak jest po niemiecku, instalowanie też (przynajmniej tak było u mnie), ale potem program jest po angielsku...Tylko mi nie działa...ciągle wyskakuje, że musze zainstalować RealPlayer'a i Windows Media Player'a, pomimo, że mam te dwa programy zainstalowane, więc nie wiem o co biega :/
  • Jaz Nezukiro

Buuu ale kicha....................
| |

Łączmy się skoro jest nas tak niedużo :D Oto miejsce dla wszystkiech fanów J-Rocka :D

Fotki

Miejsca grona (2)