-
Anonim
NOwy maxi singiel juz 25 maja!!! JEJKU
~ Metamorphose ~
ech... az sie czlowiek czuje rozpieszczanym; ) dopiero co Black STone teraz ten; ) -
Jaz Nezukiro
-
Anonim
-
Jaz Nezukiro
-
-
Anonim
aaa, troche to dziwne; ) w kombinezonie astronauty hm... no ale nie jest zle :D -
Jaz Nezukiro
-
Anonim
-
Jaz Nezukiro
-
Anonim
-
Jaz Nezukiro
No z tym kombinezonem nie sciemniaj a jak to prada to udowodnij hehe :) -
Anonim
-
Jaz Nezukiro
-
Anonim
-
Jaz Nezukiro
Wiesz co ci powiem Riya? no wiec ci mowie ze masz śliczna foteczke normalnie tylko zamruczec ^-^ XD <mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru>
-
Anonim
-
Jaz Nezukiro
Wiesz cudny to moze tak ale moj jest ZAJEBIŚCIEJSZY !!!!!!! i wogole jest The best -
Eveleonor/ Frozen Charlotte
Na jpopsuki już można ściągnąć PV do Metamorphose :D Gackt NAPRAWDĘ jest czymś niby kosmonautą-transformersem-moto myszą z Marsa... I ginie na końcu.... JAKŻE WZRUSZAJĄCE; ). Gackt coś ostatnio niebezpiecznie często ginie w teledyskach - wystarczy se przypomnieć Kimi ga oikaketa yume... Ale wszak utrzymuje, że jest nieśmiertelny???? (TAAA i urodził się w XV wieku w Norwegii...; P) -
Anonim
hrmpf... czyzbys zle zyczyla mojemu mezowi???? :)
caly mozna tez sciagnac z mula po prostu. ale wole go widziec w calosci, a nie tylko glowa i kostium; ) -
Eveleonor/ Frozen Charlotte
A gdzieżby! Ja bym źle życzyła Gaktusowi?? W życiu!!! Ukochanemu mojego Hajdo; P???? -
Jaz Nezukiro
Wiesz ja nie wiem o kim teraz mowisz mowisz o HYDE HIDE??? bo jesli mowisz o Hyde'dzie to on juz jest zajety bo to Zophiel jest jego żona ^-^
|
|
Łączmy się skoro jest nas tak niedużo :D Oto miejsce dla wszystkiech fanów J-Rocka :D
Miejsca grona (2)
-
Metal Cave Jana Olbrachta, Warszawa
-
Club Rock Racławicka, Warszawa
- Dodaj miejsce