J-Rock [693]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

NOwy maxi singiel juz 25 maja!!! JEJKU

~ Metamorphose ~

ech... az sie czlowiek czuje rozpieszczanym; ) dopiero co Black STone teraz ten; )
  • Jaz Nezukiro

Uwarzaj bo przez ta ekstaze nam tu padniesz ^-^
  • Anonim

juz za ponzno; )
  • Jaz Nezukiro

Biedna Riya.... trza dobic!!!!! haha
  • Anonim

aaa, troche to dziwne; ) w kombinezonie astronauty hm... no ale nie jest zle :D
  • Jaz Nezukiro

Co?!! BŁAHAHAHA nie no Riya nie wyglupiaj sie ^-^
  • Anonim

no naprawde jest w kombinezonie.
  • Jaz Nezukiro

No wes nie oszukuj...
  • Anonim

co mam nie oszukiwac?
  • Jaz Nezukiro

No z tym kombinezonem nie sciemniaj a jak to prada to udowodnij hehe :)
  • Anonim

no siedzi w kapsule kosmicznej yo mudi miec kombinezon :P
  • Jaz Nezukiro

hehehe dobre.......... teraz juz wirze :)
  • Anonim

no widzisz; D
  • Jaz Nezukiro

Wiesz co ci powiem Riya? no wiec ci mowie ze masz śliczna foteczke normalnie tylko zamruczec ^-^ XD <mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru>
  • Anonim

ach.... no prawda ze moj maz cudny taki...; )
  • Jaz Nezukiro

Wiesz cudny to moze tak ale moj jest ZAJEBIŚCIEJSZY !!!!!!! i wogole jest The best
  • Eveleonor/ Frozen Charlotte

Na jpopsuki już można ściągnąć PV do Metamorphose :D Gackt NAPRAWDĘ jest czymś niby kosmonautą-transformersem-moto myszą z Marsa... I ginie na końcu.... JAKŻE WZRUSZAJĄCE; ). Gackt coś ostatnio niebezpiecznie często ginie w teledyskach - wystarczy se przypomnieć Kimi ga oikaketa yume... Ale wszak utrzymuje, że jest nieśmiertelny???? (TAAA i urodził się w XV wieku w Norwegii...; P)
  • Anonim

hrmpf... czyzbys zle zyczyla mojemu mezowi???? :)
    caly mozna tez sciagnac z mula po prostu. ale wole go widziec w calosci, a nie tylko glowa i kostium; )
  • Eveleonor/ Frozen Charlotte

A gdzieżby! Ja bym źle życzyła Gaktusowi?? W życiu!!! Ukochanemu mojego Hajdo; P????
  • Jaz Nezukiro

Wiesz ja nie wiem o kim teraz mowisz mowisz o HYDE HIDE??? bo jesli mowisz o Hyde'dzie to on juz jest zajety bo to Zophiel jest jego żona ^-^