-
~ 理 解~ !~MagHide~
Poshukuję:
1)młodych, oryginalnych dziewczyn/kobiet/chłopaków/męż czyzn, otwartych na propozycje, ważne fotogenicznych, do sesjii zdjęciowej, do mojego albumu-projektu na zajęcia dot. młdzieży i subkultur pt."European Visual SchoX"
2)artystów, projektantów, grafików, do pomocy w projekcie wym. punkt wyżej
3)webmasterów równiesh, planuję zrobienie stronki we flashu żeby rozpopularyzować to wspaniałe zjawisko -
Anonim
Pisze sie jako grafik. A co do fotogenicznsoci hmm to zalezy jak patrzec :P .Ostatniio sam experymentuje rowniez z Visualem. A tak wogole zacny pomysl (brak w nim tylko dzwieku mozna by polonczyc oprocz visualu wplyw jrocka na brzmienie europy. Kapele te sprawy ale to inna bajka) -
~ 理 解~ !~MagHide~
mash absolutną rację, jednak narazie w planach mam stworzenie albumu z niewielką ilością textu, (tak tylko w woli wytłumaczenia o co biega)
Wpływ J-Rocka a shczególnie zespołów Indies, planowałam dodać na ewentualną stronkę całego projektu -
~ 理 解~ !~MagHide~
ps. niemushą to być ludzie ładni, mają być interesujący, miło widziane fajne fryzurki(dredy, irokezy, kolorek) ale niekoniecznie
psI. lokalizacja nieliczy się jeśli w projekcie weżmie udział fotografik i/lub stylista (hmm no może być tesh zwykły fan Visual-Kei) z washego miasta
psII.ewentualne pytania i wątpliwości będę rozwiewać na moim blogu, więc zaprasham:
http://bloodybeauty.ziomek.us -
-
Anonim
-
~ 理 解~ !~MagHide~
VK ogólnie + dodatkowe odchylenia; D
chciałam umieścić tam kilka działów, np. Goth & Lolita, ale nie takich ogólnikowych, tylko np. trend - Elegant Gothic Lolita (EGL), Elegant Gothic Aristocrat (EGA )
ale nietylko... -
~ 理 解~ !~MagHide~
mam w związku z tym prośbę,
1) napish coś o sobie:
czym się interesujesh, (muzyka itp)
czy się interesujesh J-music/Visual-Kei/muzyką lat '80
swoje wymiary+waga
dyspozycyjność
i mniej więcej gdzie mieskash
telefon kontektowy + e-mail
2) i dożuć fotki:
jedną legitymacyjną,
drugą na luzie w stroju codziennym,
kolejną w preferowanej stylistyce Visual-Kei
(proszę o zdjęcia dobrej jakości, żeby było widać całą sylwetkę)
3)jeżeli chcesz pomóc pod względem technicznym, napisz co możesh zrobić,
prześlij na adres: ako989@wp.pl
uwaga, na pytania będę odpowiadać na moim blogu, więc proshę tam zaglądać i śmiało pisać o wątpliwościach i pomysłach, ( http://bloodybeauty.ziomek.us/)
POZDRAWIAM
liczę na owocną współpracę,
BloodyBeauty vel. MagHide -
kazuya
znam sie na tworzeniu stron www wiec moge ci pomoc - prgramy grafikowe tez mam.