- 1
- 2
-
kazuya
A wiec no tak!
wiem ze prawie kazdy z was lookal MoonChild'a ale duzo z niego nie zrozumial bo do tej pory brakowalo nam Subs....
Ja ostatnio nagrywalam wlasnie ten film dla znajomej i tak o sobie poszukalam subs i wiecie ze na serio znalazlam!!!!!! jest i nawet po niemiecku ale to dla was nie istotne.
*tamtamtamtamtamtamtamtamtamta mtamtamtamtamtamtamtamtamtamta mtamtamtamtamtamtamtamtamtamta mtamtamtamtamtamtamtamtamtamta m..........* <- fanfary
oto macie stronke:
http://subtitles.images.o2.cz/10/Mm...
MoonChild jest na 11 stronie i zwroccie uwage na to jak wasz film sie sklada bo sa nie raz Subs na 2 plyty....
sa ta SUBS do prawie wszystkich waznych filmow.
ENJOY, PPL!!!!!! MoonChild dla kazdego do zrozumienia! -
Morgana
-
Anonim
EEE przeciez od samego poczontku byly eng suby? tylko tzreba bylo poszukac lepiej :P -
kazuya
-
-
Morgana
-
kazuya
ale ku... macie fuchsa ze ledwo zyje
ale glaskaj dalej to moze i zasne ^^ -
Morgana
<głaszcze dalej> biedna zacharowana mori :*
^^
btw. przejeżdzałam ostatnio przez Berlin ^^ -
kazuya
glaszcz..... tego mi trezba. nikt mnie nie kocha wiec glaskaj dalej.
a!, dobrze ze tylko przejezdalas - duzo nie stracilas xD; -
Morgana
<głaszcze> przecież Fumuś cie kocha; )
tak wiem że dużo nie straciłam; ] a przejazd przez Berlin Wschodni - masakra! droga gorsza niż u nas _^_; -
kazuya
Fümus nigdy nie byla we Wrocku -> KATASTROFA!!!!!!!!
ale na wschonim sa taaaaaaak super bary, knajpy, sklepy, Sushi-Bary ^^ i inne.... wiec nie ma co sie skarzyc - poza tym jest tramwaj -
Morgana
-
kazuya
to wiesz JAKIE TAM sa ulice.... >.<; a te tramwaje - nie radze kozystac w stanie pijanstwa xD;; -
Morgana
-
kazuya
wiem, niestety wiem X_______x;
2 lata temu bylima we Wrocku i zaciagli nas do baru "za szyba" z ktorego dalo sie tylko tramwajem wrocic. troche duzo tego piwcia bylo ale tramwaj mi dal reszte..... moj zoladek wygladal jak cocktail z shaker'a...... ><; -
Morgana
-
kazuya
-
Morgana
-
Morgana
skoro o subach była na początku .......
czy ktoś posiada lub wie gdzie znaleźć napisy do Oresama Miyavca >.>; ???? -
kazuya
-
Aki