Jagniątków [113]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m.k~amantes, amantes~

eeee...proste, ze moją ulubiona osobą w ośrodku jest pani sprzątaczka, która kiedyś złapała spidera za tyłek(wyglądał na 45 lat, ale starsznie sympatyczny gosciu;]). Oprócz tego kierowniczka wpychająca w dzieci co raz to nowe porcje jakże wspaniałych dań(:/) no i nasz pan kierownik...200 w pasie to już troche za mało na dokałdny opis jego "małego" brzuszka;] och och och!! jakze mogłam zapomnieć o Don Juanie??!! oj tak tak...prawdziwy mężczyzna(:D) ciekawe co w tym roku bedzie miał na włosach:D nie Olga??:>:D
  • Anonim

:) dobrych pare lat temu...; ] była sobie dziewczyna o imieniu Blanka z czarnymi dlugimi wlosami/ pracowala w kuchni/ grala nam na gitarze... pamiętacie ją może? :) - później kierowniczka zabronila jej rozmawiac z nami; /
    artur (w tamtym roku byl wychowawca srednich chlopakow - I turnus) - jego wspaniała akcja ostatniej nocy!; ) pamiętacie? :D:D:D
  • Olga

o pamietam blanke. Blanka byla super pamietam jak byla rozchwytywana przez wszystkich:D a p.Artur tez byl spoko trzeba bedzie sie w tym roku z nim spotkac, pogadac:D
  • Olga

a Don Jouan rzadzil W tym roku obstawiam ze na wlosach bedzie mial....hmnnn wode z cukrem (tak jak na zielonce Rolka Bartkowi wlosy modelowala pamietasz???)
  • Anonim

ja tam wszystkich kochałam!!
    ale p Artur Justyna i Monika rlz!!
  • m.k~amantes, amantes~

co wy chrzanicie!!?? to była BIANKA!!:P:D:D:D:D ale rzeczywiscie...fajna dziewczyna była;] eee..no proste, ze pamietam tą akcje z Bartkiem<LOL> pamietam tez jak wparował do nas do pokoju:D:D:D i dokałdnie pamietam co wtedy krzyczał, ale nie wdawajmy się w szczegóły<lol2>
  • Rozrewolweryzowany Kaloryfer

sadze ze ja jestem ulubiony w kazdej dziedzinie :P
  • Anonim

buahahah Zelazek co Ty mówisz,rozmarzyłes sie:p
    Grejfrutówka rlz i tak i tak:)
  • Olga

Grejfrutowka i występy Chlorka do tego !!
  • m.k~amantes, amantes~

Nie ma co...Chlorek jedzie?? bedziem sie zaopatrywać o babuni w grejfrutówki(w Jeleniej) i bedzie fuuullllll wypas<lol>znowu bede walić głową w szafe<lol2> Żelazek...SKROMNOŚĆ RZĄDZI!!<lol>
  • Anonim

chlor jedzie!
    zajebicho nie?
    no.
    :):b
    wszyscy tam w tym dzagniatkowie są spoko wiec bez sensu jest ten temat;]hehe
  • ~; Mumin; ~

Ej no ludzie wiadomo kto jest master of the blaster :D
    Ja jestem ten jeden na milion :D <lol2> w Jagniątkowie to ja rulezz z ekipa :D ktoś się z tym nie zgadza :P ?

Ale tak ogólnie to moim zdaniem na koloniach to rządzi zawsze Reprezentacja z Motorowej oraz kiero... ten to ma umie gadać szczególnie w 2004r. na II turnusie był spoko jak z dresów wylewały mu się jaja
    siedział opowiadał kawały i wszyscy się z niego śmieli on myślał że z tych kawałów a wszyscy się brechtali z jego wylewających się jaj :P omg...
    albo jego słowa
    "Kto kibicuje Legii?"
    wszyscy podnoszą ręce
    "a kto Polonii?"
    ręke oczywiście musi podnieść Marcin G. (hyhy dostał za to baty:P)
    "Bo jest taka sprawa że w domu "Hałfmana" (:P) ktoś napisał Legia King itd. i się podpisał Rawar"
    po chwili ciszy kierownik wybucha: " No kurwa co za idiota się podbisał no ja pierdole kurwa!! zo za jakieś pojeby!"
    my na to"właśnie kurwa!" i sie śmiejemy..:P
  • kri5.

ehhh....pozostawie moze bez komentarza bo pewnie nawet na czasie nie jestem :P aczkolwiek pozdrawiam wszystkich z ktorymi mialem przyjemnosc spedzic upojne 3 tyg. w dżagnitkowie :)

"i see dead people !"
  • m.k~amantes, amantes~

my również pozdrawiamy<lol>
  • Olga

kto powiedzial ze chlorek jedzie? kurde byly by jaja jak pojedzie, te jego wystepy <lol2>
  • Olga

znaczy gadałas klaudia z nim??
  • Anonim

gadalam gadalam!:)
  • Anonim

to ja wam życze miłej zabawy... i 'wyrozumiałych' wychowawców :) a kiedy wyjazd?
  • Olga

4 sierpnia.. :)
  • ~; Mumin; ~

a tak wogóle kto to jest chlorek :P ?