-
Oho
Mam propozycję:
razem to zróbmy, po prostu wystarczy że każdemu znajomemu będziecie mówić, że im więcej osób to obgada, tym ich będzie więcej w momencie krytycznym, czyli liczeniem poparcia.
Stąd do sejmu bliziutko (trzeba zebrać ileś tam głosów- nie wiem ile :P), a potem Europa i Świat.
Ziemia legnie u naszych stóp!!!!!!!!
Chwała!!!!!! -
Anonim
Ok wchodze w to :] zbieramy glosy,zakładamy partie,przejmujemy rząd,ozniej unie europejską,Onz,stany,chiny i reszte swiata :D -
Anonim
-
candy perfume girl
-
-
Karolina
Smuci mnie tylko, że w tak dużych odstępach czasu ukazują się kolejne wpisy innych potencjalnych władców świata... Dlatego, że pewnie knujecie teraz wszyscy jak samemu wszystko zagarnąć! :P Tak być nie może :D
A do akcji mogę się przyłączyć; ) -
Alk
proponuję zrobić to w dobry stary komunistyczny sposób, wystarczy udać się na stadion w celu zakupienia materiałów przekonywujacych potencjalnego wyborcę, takich jak palka zomo itp... -
miss scare
no a kto będzie SZEFEM szefów? BOSSEM nas bossami?
tylko jedna jest prawda i to jest MOJA PRAWDA!
poza tym mi sie bardziej należy bo jestem kobietą, a kobietom sie ustępuje tak? ale fajnie :) bede królową ŚWIATA!! -
SuperKaraś
-
karolina
Co do planu to możemy wprowadzić jeszcze drobne poprawki, typu: kiedy obejmiemy rządy to główne stanowiska dostaną się kobietom:)
myślę, że nie powinniśmy poprzestać z tym podbojem na naszej planecie. Trzeba poszerzyć horyzonty o inne galaktyki. -
Anonim
JAKIM KOBIETOM ?@?@?@?@?@? w nowym rzadzie siedza mezczyzni a kobiety w bikini nam usługują :D:D:D:D -
Chińska Republika Ludowa
Hm... może wydam się wam szowinistyczną maciorą, ale jestem za rządami mężczyzn tudzież Jolanty Kwaśniewskiej (ale to już inna bajka). Co do kobiet usługujących w bikini...
To ja bym obsadziła je nie w salonie czy w kuchni, ale w akademiach filozoficznych ubrane w togi z liściami laurowymi na skroniach i opasłymi księgami w rękach. Byłyby świetnymi doradcami, a rządy mężczyzn dostarczałyby im powodu do śmiechu. -
miss scare
-
Chińska Republika Ludowa
-
>>>szymenz<<<
ja zrobie rozeznanie w chinach bo od lutego wyjezdzam, tam tez pozskam dla nas tanią siłe roboczą ale za to ....drogie panie siedzieć będa...na dywanie...a stołeczki pod pupeczki tych co wiecej robią niż mówia....rajt?? -
トマス
Może na 10 facetów w sejmie przypadnie 1 kobieta posłanka. A na każdego posła 10 sekretarek? To uczciwy podział. -
Anonim
AAAAAAAAAAaaaa Jola jest facetem !!!!!! co teraz z nami bedzie ?!!?!?!?!?!? :D -
Alk
-
トマス
Wolę dać wam jakieś pozory władzy i szczęścia byście mi nie przeszkadzali w rządzeniu światem.