Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klata

Moja ulubiona piosenka Jamiroquai...
    Chyba wszystkie,ale "Corner of the earth"
  • DrFunk

heh...do u know where you're coming from? .

wg. mnie najlepszy numer choć to nie do konca jamiroquai tylko jay+nieodżałowany toby+mbeat...
  • Klata

Jay Kay nie znam z grania z innymi. Za to uwielbiam go za zamiłowanie do sportowych samochodó. Co za kolekjce on posiada. Żałuje ze nie widziałam Jamiroquai na żywo. ALe kiedys napewno to odrobie. Widziałam koncert nagrany w Weronie. Super.
  • DrFunk

"do you know where you are coming from" to drugi bonus track do Traveling Without Moving.
    do ściągnięcia na http://www.edysk.pl login: DrFunk hasło: dupadupa1. Widziałem tylko fragmenty nagrań z koncertów..za to mam cały koncert z Katowic i Songs For Manitou 1993 na mp3-mogę udsotępnić:)
    Mnie bardziej od kolekcji samochodów fascynują jego czapy(zwłaszcza te z okresu "emergency..." i "cowboya";)
  • Klata

To pewnie orientujesz się kto robi mu te fajne czapy? Bo mi też sie one podobaja. Na koncercie który ogladałam z Werony miał zajefajny indiański pióropusz...
  • DrFunk

początkowo robiła je mama Jaya wg. jego pomysłów...obecnie nie wiem...

Moja ulubiona to ta pierwsza- cylinder z futerka, z kolorową wstawką(emergency on planet earth)

witam nowego członka-widzę, że grono się powiększa...;)
  • Klata

Chyba robi je nadal.
    A cylinder z futerka jest świetny , to prawda. On ma tych czapek, kapelusz bardzo bardzo dużo.

Myslałam ze wiecej jest fanów Jamiroquai, ale sie mysliłam. Przeciez oni sa tacy fajni...
  • DrFunk

mało nas...nie wiem czemu..zupełnie...-może chodzi o niecodzinne połączenie funkowo-klubowej muzyki z ekologicznym przesłaniem i szybkimi samochodami?....Jamiroquai to jednak ambitna muzyka.
  • DrFunk

zapraszam do grona Steely Dan(Muzyka)
  • Klata

Zobacze.
  • Grono.Net

No!! Strasznie liczylem ze znajde tu jakichs fanow tego malego wariata ..
    No i jestescie .. Chwala Bogu ..
    Ale to fakt, malo tu jami-gawiedzi , ludzi sa jacys dziwni - jak moze ta muza cudna nie ruszac ?! Nie wiedza co traca .. Hmm?
    z tego co wiem , z powodu malo licznej publicznosci Jay nie mial ochoty grac koncertu w Katowicach ..
    Strasznie was pozdrawiam goraco i tanecznie niemalze ..
    Wiadomo - kudlate kapelusze na glowy ..
  • Grono.Net

czekaj, czekaj ..
    czy mozliwe ze widzielismy sie na smiesznych warsztatach jazzowych w pulawach?
    YoYo
  • DrFunk

bardzo mozliwę. pewne nawet. w tym roku?

• DrFunk

no jasne że tak. rok temu, ty jestes ten najlepiej ubrany wokalotrąb.....grałem z Tobą nawet Half The Man kiedyśtam:P
  • Grono.Net

wlasnie tak .. Milo cie tu spotkac bracie ..
    O ile pamietam to bardzo potezna korbe miales zarowno czysto muzyczna jak i w kwestii Jaya i jemu podobnych ..
    Siedzisz w muzykowaniu nadal? Co generalnie slychac u ciebie?

Naprawde sie ciesze ze znow sie spotykamy..
  • Grono.Net

co do "do you know .." to glowa mi opadla jak to uslyszalem . I za kazym razem opada ..
    Bardzo sie szczerze zastanawiam czy nie sprobowac by czekos z tym numerem wykminic na swoj dyplom czerwcowy .. Chce pojsc w kierunku rzeczy tanecznych a ten numer przeciez jest moocno taneczny .. Widziales teledysk ..
    No i trzy funty raptem ..
  • Grono.Net

szczerze mowiac nie dane bylo mi poznac zadnej kobiety czajacej te klimaty , stad bardzom ciekaw ..
    Tak , jego auta .. Jesli chcesz mam fragment TopGear z udzialem Jaya .
    Pozdrowienia dla jamibabeczek :P
  • DrFunk

heh..ale jakie funty...:)

nie mam teledysku-jak masz to prześlij-podam Ci adres.
    gram dalej jak najbardziej, teraz w większości jazz-naprawdę trudno w Polszcze robić dobry funk...ostatnio jazz juniors-pierwszy raz, nic nie wygraliśmy ale GRALIŚMY.
    współpracuję z Kielcami, tam jest całkiem otwarty rynek na jazz-nikt go nie gra;)
    a ty?
  • Grono.Net

generalnie trudno robic cos dobrego ..
    Super ze probujecie , to najwazniejsze .
    jestem pod szczerze mowiac pod wrazeniem - granie tak hermetycznej i nieprostej muzy moze byc malo wdzieczne . Zdaje sie ze to kochasz .. Hmm?
    Ja zaczalem w pewnym momencie znajdowac upodobanie w rzeczach zdecydowanie lzejszych od jazzu .. Uroki muzy tanecznej sa dla mnie nie do przejscia ..
    A ostatnio mialem epizod pod tytulem Koolor Squad - gralismy , gralismy , bylo fajnie , gralismy z Szakalem na przyklad , nadrukowalismy tysiac plakatow ,itd.
    I wszystko szlag trafil .. Oczywiscie : luz , nic sie nie stalo , ten band musial sie rozpace .. Ale dzieki temu powstal sklad lepszy .. Tyle ze jeszcze nie mielismy zadnej proby ..
    Stary , koncze swoja wspaniala szkole w tym roku i bardzo musze cos wymyslic ..
    Dawaj ten adres , wysle ci ten klip smieszny ( co ten koles wyrabia ..)
    hugs
  • Grono.Net

hy , a tu ten wspanialy plakat ..; )
    http://www.birbant.pl/admin/upload/...
| |

Zapraszam wszystkich fanów tego najbardziej funk'owego zespołu na świecie :)

Fotki

Miejsca grona (0)