- 1
- 2
-
zielona
jak tańczycie przy muzyce JK?
czy ktoś próbował juz naśladować jego świetne układy? =p -
Galwa.ni
ja nie tancze....
zakladam moje mega-wielkie super-wyciszajace sluchawki.... zasiadam w fotelu i sie zatapiam w muzyce; ) tylko jeden minus jest..... sluchawki strasznie szybko baterie zzeraja; ) -
kOza
ja wole pośmigać furą z kumplem ... najlepiej droga w alei drzew ciepły dzień ... ja browarek a on za kółkiem i jest bosko... -
zielona
-
-
Iga
no nie....jak mozna przy tym się nie ruszac? mnie to od razu porywa..nawet w pociągu dzisiaj sobie nie darowałam. troche dziwnie sie na mnie patrzyli..guess why? :P -
zielona
-
kOza
-
Kopruch
a ja nie tańcze bo moje zdolności w tym kierunku sa......................małe :).Za to wole sobie pośpiewać :P.Jak nikogo nie ma oczywiście :D:D:D:D. -
zielona
-
Anonim
Mnie też zawsze nosi.... teraz kupiłem singiel i nie potrafię wysiedzieć przed kompem! Whooooooooa! ROZWALA mnie :) Po prostu... feels just like it should!!!!!
...pisał to truter... :) -
zielona
-
kOza
-
jaśnie panna
oj mozna do jego muzyki tanczyc;) widzieliscie film ''Światła Sceny'' ?:) wlasnie w nim była pisoenka ''Just dance'' :) do takiej piosenki baletowy układ znakomicie pasował;) -
Iga
co to znaczy zdolnosci taneczne? po prostu trzeba sie rozluznic i poddac muzyce. to ona kieruje twoim cialem.jak faktycznie nie wychodzi , co sie zdarza..to po prostu za duzo nie kombinowac..reszta sama wyjdzie :) hehe.a spiewalam tez ..niestety i tutaj juz faktycznie mozna nie miec zdolnosci :/:P -
Klata
Oczywiście że tańczę...przy Jamiroquai i nie tylko. Czasem można się ostro wyszaleć...Uwielbiam... -
Anonim
jak dla mnie to nie ma lepszej muzy na impreze niz Jay Kay :) zawsze jak gdzies wezme plyte to sie balet nakreci :) -
Anonim
no ja przy ich muzie mam ochotę robić różne rzeczy...
z naciskiem jednak na bujanie (w obłokach i nie tylko hehe...) -
Pedro
Ja tam macham glową we wszystkie strony swiata - UWAGA! Sport jest na prawde trudny, a zakwasy w szyję to najgorsza rzecz...:|
ps. tanczyć kazdy moze, tez praktykuję, zwlaszcza przy Jamirowuai:] -
grono net
-
Anonim
wiem, że to mój problem, ale że tak powiem nie wierzę póki nie zobaczę :oP
- 1
- 2