• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zielona

jak tańczycie przy muzyce JK?
    czy ktoś próbował juz naśladować jego świetne układy? =p
  • Galwa.ni

ja nie tancze....

zakladam moje mega-wielkie super-wyciszajace sluchawki.... zasiadam w fotelu i sie zatapiam w muzyce; ) tylko jeden minus jest..... sluchawki strasznie szybko baterie zzeraja; )
  • kOza

ja wole pośmigać furą z kumplem ... najlepiej droga w alei drzew ciepły dzień ... ja browarek a on za kółkiem i jest bosko...
  • zielona

a mi ta muzyka odpowiada do wyszalenia się..
  • Iga

no nie....jak mozna przy tym się nie ruszac? mnie to od razu porywa..nawet w pociągu dzisiaj sobie nie darowałam. troche dziwnie sie na mnie patrzyli..guess why? :P
  • zielona

a słuchałaś na glos, czy przez słuchawki?:]
  • kOza

bo pewnie spiewała na głos . . .
  • Kopruch

a ja nie tańcze bo moje zdolności w tym kierunku sa......................małe :).Za to wole sobie pośpiewać :P.Jak nikogo nie ma oczywiście :D:D:D:D.
  • zielona

i słusznie... śpiewać każdy może...
  • Anonim

Mnie też zawsze nosi.... teraz kupiłem singiel i nie potrafię wysiedzieć przed kompem! Whooooooooa! ROZWALA mnie :) Po prostu... feels just like it should!!!!!

...pisał to truter... :)
  • zielona

hehe raspberry swirl =p
    <tori amos, muzyka na maxa zakręcona>
  • kOza

ja do tańczenia wole Celia Cruz :D
  • jaśnie panna

oj mozna do jego muzyki tanczyc;) widzieliscie film ''Światła Sceny'' ?:) wlasnie w nim była pisoenka ''Just dance'' :) do takiej piosenki baletowy układ znakomicie pasował;)
  • Iga

co to znaczy zdolnosci taneczne? po prostu trzeba sie rozluznic i poddac muzyce. to ona kieruje twoim cialem.jak faktycznie nie wychodzi , co sie zdarza..to po prostu za duzo nie kombinowac..reszta sama wyjdzie :) hehe.a spiewalam tez ..niestety i tutaj juz faktycznie mozna nie miec zdolnosci :/:P
  • Klata

Oczywiście że tańczę...przy Jamiroquai i nie tylko. Czasem można się ostro wyszaleć...Uwielbiam...
  • Anonim

jak dla mnie to nie ma lepszej muzy na impreze niz Jay Kay :) zawsze jak gdzies wezme plyte to sie balet nakreci :)
  • Anonim

no ja przy ich muzie mam ochotę robić różne rzeczy...
    z naciskiem jednak na bujanie (w obłokach i nie tylko hehe...)
  • Pedro

Ja tam macham glową we wszystkie strony swiata - UWAGA! Sport jest na prawde trudny, a zakwasy w szyję to najgorsza rzecz...:|

ps. tanczyć kazdy moze, tez praktykuję, zwlaszcza przy Jamirowuai:]
  • grono net

będę nieskromny, umiem sie ruszać jak Jay
    DANCE OR DIE!
  • Anonim

wiem, że to mój problem, ale że tak powiem nie wierzę póki nie zobaczę :oP
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich fanów tego najbardziej funk'owego zespołu na świecie :)

Fotki

Miejsca grona (0)