Szkoła Wyższa Im. B.Jańskiego [286]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Berni

Chętnie bym poczytał opinnie studentów o naszej uczelni którzy juz przeszli te studia bądz tez są na wyższym roku niż pierwszy.
  • P.

oj chyba niewiele pomoglo....chyba o tej szkole to nikt nawet zadnej opinii nie ma...buractwo
  • Grono.Net

heheh szkola do pupy!!!:)
  • Anonim

ej no co chcecie:P janski jest zajebisty:P w zime w szkole jest cieplutko, barek zawsze otwarty (a jak jest juz musi byc zamkniety to jest kartka na drzwiach 'BENDE O 14.00'), panie w dziekanacie sa mile, a no i nigdy nie odwoluja zajec, wszystko jest pieknie, co sie czepiacie:P spoko lu za 360zeta <hahaha>
  • Anonim

o! Agnese ma racje. Szkoła zajebioszka <lol>
  • Anonim

mam takie pytanko... Od kiedy mniej więcej jest to grono??? Ja jakis czas temu tez załozyłam Jańskiego i teraz przeżyłam szok jak zobaczyłam drugie. Pozdrówka dla studentów Jańskiego:)
  • Anonim

socjologia pozdrawia politologie;)
  • Berni

no to Politologia pozdrawia Socjologie:)
  • P.

a wszyscy pozdrawiamy gospodarke przestrzenna :D:D:D
  • Grono.Net

heheh a gospodarka przestrzena pozdrawia politologie i socjologie:))
  • Anonim

hehe fajnie ze o nas pamietacie:>
  • Grono.Net

JANKSI JEST WYJEBANY W HIP HOP !!!
  • Never ending story...

Tak,a byliście ostatnio w szkole? Tam jest z (-10) stopni !!!!! poprostu LODOWNIA:)!!!
  • Anonim

to ja się może o wydziale zamiejscowym w Krakowie nie będę wypowiadał, bo nie wypada mi tu kląć; )
  • P.

nie zdałem filozofii....nie lubie Jańskiego:(:(:(
  • Anonim

ja ledwo ledwo ale do przodu:)
    nie martw sie jakby co tylko 70 w plecy
  • OPóR KOSIóR

ogólnie w Jańskim nie jest ciężko...
  • Łukasz

ostatnio dowiedziałem sie że Jański, jest wysoko canionom placówkom:) wszendzie z wyiątkim tej w warszawie!!
  • Misza B.

Pozdrowienia dla wszystkich kierunkow, tych co zdali i nie zdali
    Przysly socjolog (mam nadzieje)
    A Janski to moja szkola sam ja sobie wybralem i zawsze bede ja chwalic nawet jesli bedzie najgorsza na swiecie
  • Kalka

ja studiowalam jak jeszcze na Chelmskiej byli i przenosili sie na ten zeran ogolnie szkola jest do dupy zaluje ze ja wybralam ale coz bylo robic napisalam prace obronilam i nie chce miec z nia nic wspolnego na mgr poszlam gdzie indziej i dopiero sie schody zaczely bo janski robi wszystko inaczej niz powinien papierow nie chcieli mi dac tych co potrzeba ogolnie w kosmos wyslac ta uczelnie to banfda naciagaczy oszustow i zlodzieii

ODRADZAM WSZYSTKIM

i ta nauka spoleczna kosciola/ na zal kazali nam encykliki znac wszystkie i o czym sa i nazwa po polsu i po lacinie/ !!!!!!

| |

Wydział Nauk Społecznych i Zarządzania w Warszawie ..... PRAWDA - DOBRO - SKUTECZNOŚĆ .....

Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)