-
Berni
Chętnie bym poczytał opinnie studentów o naszej uczelni którzy juz przeszli te studia bądz tez są na wyższym roku niż pierwszy. -
P.
oj chyba niewiele pomoglo....chyba o tej szkole to nikt nawet zadnej opinii nie ma...buractwo -
Grono.Net
-
Anonim
ej no co chcecie:P janski jest zajebisty:P w zime w szkole jest cieplutko, barek zawsze otwarty (a jak jest juz musi byc zamkniety to jest kartka na drzwiach 'BENDE O 14.00'), panie w dziekanacie sa mile, a no i nigdy nie odwoluja zajec, wszystko jest pieknie, co sie czepiacie:P spoko lu za 360zeta <hahaha> -
-
Anonim
-
Anonim
mam takie pytanko... Od kiedy mniej więcej jest to grono??? Ja jakis czas temu tez załozyłam Jańskiego i teraz przeżyłam szok jak zobaczyłam drugie. Pozdrówka dla studentów Jańskiego:) -
Anonim
-
Berni
-
P.
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Never ending story...
Tak,a byliście ostatnio w szkole? Tam jest z (-10) stopni !!!!! poprostu LODOWNIA:)!!! -
Anonim
to ja się może o wydziale zamiejscowym w Krakowie nie będę wypowiadał, bo nie wypada mi tu kląć; ) -
P.
-
Anonim
ja ledwo ledwo ale do przodu:)
nie martw sie jakby co tylko 70 w plecy -
OPóR KOSIóR
-
Łukasz
ostatnio dowiedziałem sie że Jański, jest wysoko canionom placówkom:) wszendzie z wyiątkim tej w warszawie!! -
Misza B.
Pozdrowienia dla wszystkich kierunkow, tych co zdali i nie zdali
Przysly socjolog (mam nadzieje)
A Janski to moja szkola sam ja sobie wybralem i zawsze bede ja chwalic nawet jesli bedzie najgorsza na swiecie -
Kalka
ja studiowalam jak jeszcze na Chelmskiej byli i przenosili sie na ten zeran ogolnie szkola jest do dupy zaluje ze ja wybralam ale coz bylo robic napisalam prace obronilam i nie chce miec z nia nic wspolnego na mgr poszlam gdzie indziej i dopiero sie schody zaczely bo janski robi wszystko inaczej niz powinien papierow nie chcieli mi dac tych co potrzeba ogolnie w kosmos wyslac ta uczelnie to banfda naciagaczy oszustow i zlodzieii
ODRADZAM WSZYSTKIM
i ta nauka spoleczna kosciola/ na zal kazali nam encykliki znac wszystkie i o czym sa i nazwa po polsu i po lacinie/ !!!!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne