-
AntyPO
-
Anonim
hahaha genialne, można zobaczyć elektoraty poszczególnych partyji:D zawsze mnie interesowało kto np. głosuje na PSL:P -
Camilo Loco
-
Camilo Loco
Tak se z ciekawosci zajrzalem, kto glosuje na "lewice".
http://grono.net/gallery/4535767/#2
Teraz zaluje... :/ bo mam niesmak.. -
-
Karol #33
no wiadomo na lewice głosują homoseksualiści, komuniści, robole, sympatycy Rosji, sympatycy UE i ogólniepojeci kretyni -
Camilo Loco
>Kok Saker #33 napisał
>no wiadomo na lewice głosują homoseksualiści, komuniści,
>robole, sympatycy Rosji, sympatycy UE i ogólniepojeci
>kretyni
Z tymi "robolami" to uwazaj, bo upodobnisz sie do innego kretyna, ktorego imieniem zostalo nazwane to grono. :] -
piotr bielecki
ja uważam że od ogłupiających reklam oraz sondaży powinien być odprowadzany 70% podatek...w mlm
każdym w Polsce możliwość umowy zlecenie...wtedy nie tylko pół miliona płaciło podatki od 600zł i wyżej
ale też olbrzymi transfer by bumerangiem wrócił do Skarbu Państwa...zamiast opodatkowywać mocniej Przedsiębiorców.2.ci co reklamują Apap,Rutinoscorbin,czy jakieś tam gówna musieli by się zastanowić Czy
każda matka Polka to używa czy nie...A następne wybory wyglądały tak 1.Solidarna Polska 21% 2.PIS
19% 3.PO 15% 4.PSL 10% 5.Prawica JKM 10% 6.SLD 5% 7.PPP 3% 8.Ruch poparcia trzymającego publicznie sztucznego kutasa i rozlewającego wódkę w Lublinie 2%.