-
Supernovastar
To widac golym okiem,a wy jeszcze o nim gadacie.Ten czlowiek jest chory i to powarznie. -
beniamin
-
Supernovastar
Podniecony jestes?Pierwszy Raz idziesz glosowac co.A miales juz kobiete?Bo jak nie to sie spierdol z tad i to migiem dziecko. -
beniamin
-
-
Anonim
>V napisał
>Podniecony jestes?Pierwszy Raz idziesz glosowac co.A miales
>juz kobiete?Bo jak nie to sie spierdol z tad i to migiem
>dziecko.
jakieś kompleksiki? -
Supernovastar
eee no.Z prostakami trzeba prostymi metodami.Cale Upr utopilbym w szambie najchetniej. kiedys JKW sie ze mna spotka w ciemnej uliczce. -
Supernovastar
-
Anonim
-
Abaddon
>V napisał
>Podniecony jestes?Pierwszy Raz idziesz glosowac co.
jak ktoś już nie prezentuje sobą niczego, to stara się liczyć na swój wiek, który rzekomo ma być jakimś jego atutem...
>A miales juz kobiete?
A co? Jesteś po pierwszym razie i chcesz się podzielić wrażeniami? Nie to grono.
>Bo jak nie to sie spierdol z tad i to migiem dziecko.
Drogi kolego błyszczący kulturą. Naucz się polskiego. Nie ma takiego wyrazu jak "tąd", tym bardziej takiego wyrażenia jak "z tąd".
-
Supernovastar
hahaha kolejne dziecko udziela mi rad.Naucze sie jak bede chcial a jak nie to bedziesz musial to i tak tolerowac.Mozesz jeszcze frajeze isc z tad albo jak wolisz stad.To jest temat o shizofremi politycznej JKM i szukam tu jego przeciwnikow a nie fanow. -
Abaddon
Czyli liczysz, że ludzie zaczną przytakiwać Ci i mówić Ci, jaki jesteś fajny? A każdy kto się nie zgadza - niech spada. Wyśmiewasz młodszych tylko za ich wiek, ale Ci młodsi dorośli do formy znanej jako dyskusja. Jeżeli zatrzymałeś się na kółkach wzajemnej adoracji, to współczuję. Myślisz, że jak będziesz chamem to komuś zaimponujesz? Nawet jak masz dwadzieścia-iks lat... -
Supernovastar
Nie jestem chamem ale troche szacunku,dzieciak mnie podkurwil i tyle.Jestem agresywnym mocno stepajacym czlowiekiem i czasem nie dyskutuje.Robie co mi sie podoba i nie slucham rad,jakie mam cele moja sprawa.A jak komus sie nie podoba to niech sobie idzie . -
Stasiek II
>V napisał
>Nie jestem chamem ale troche szacunku,dzieciak mnie
>podkurwil i tyle.
rzeczywiscie...straszna rzecz powiedzial
>Jestem agresywnym mocno stepajacym
>czlowiekiem i czasem nie dyskutuje.Robie co mi sie podoba i
>nie slucham rad,jakie mam cele moja sprawa.
nie interesuje nas twoja osobowosc.
>A jak komus sie
>nie podoba to niech sobie idzie .
to jest grono o JKM i UPR jak sie nie podoba to sobie idz.
-
Supernovastar
-
G
ma rację, niestety.
poza tym nie wiem czy wiecie, że:
# To JKM zastrzelił Kennedy'ego
# JKM notorycznie zasmarowywał Mikołajowi Kopernikowi obiektywy teleskopów masłem.
# Mówi się, że mamuty 'wyginęły'. Nieprawda. Podczas potopu JKM poinformował je, że Arka Noego jest już zatłoczona i żeby poczekały na następny statek.
# Hieronim Bosch namalował część ,,Piekło'' swojego słynnego tryptyku po przypadkowym uczestniczeniu w wiecu wyborczym JKM. -
Karol Sudak
JKM musi sie stawac popularny, skoro nawet tacy ludzie o nim slyszeli... -
Duce Spartakus Daniel
>
Nie ja sobie zostane i bede tutaj bakteria.
Twoje wypowiedzi ssą paukę, wiesz? -
Żaku
-
Anonim
-
Johny