Janusz Korwin-Mikke [799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Camilo Loco

Hej no, konserwatyści, którymi jesteśmy w połowie, lubią porządek.; ]
  • Sizar

Skończcie już, bo to żałośnie wygląda dyskutowanie ze samym sobą. V się dawno zmył i ma was gdzieś.
  • Camilo Loco

a czy ja piszę dla tego sk.... :)))?

Ja też mam go w ...poważaniu.
  • Anonim

skonczcie z tym sb-ckim kapusiem
  • Anonim

O widzę że V tutaj też się odezwał.

Inne "mądrości" V:
    http://topolowka.pl/forum/viewtopic...
  • Devacomo

>V napisał
    >Nie ja sobie zostane i bede tutaj bakteria.

Poprowadźmy przez chwilędyskusję na twoim poziomie : twoja stara bakteria.
    MODERATOR ! USUNĄĆ TROLA !
  • Devacomo

http://topolowka.pl/forum/viewtopic...

O kurwa ! ten lamus nie potrafi odróżnic mordowania bezbronnych i niewinnych Żydów od mordowania komunistycznych bojowników, którzy w ciągu roku rzadów sterroryzowali cały kraj i sprawili, że nie było co do gara włożyć. nic dziwnego, że Korwin ma wg niego schizofrenię ...
  • AntyPO

Korwin Mikke nie jest gejem !!
    <:D>
  • Anonim

Napisałeś, że widać gołym okiem iż Janusz Korwin Mikke jest chory (domyślam się, że mówisz o chorobie psychicznej bądź umysłowej). Jestem z wykształcenia historykiem, a ta dziedzina wiedzy musi mieć swoje poparcie w źródłach. W takim razie znajdź mi wiarygodne źródła na ten fakt i zacytuj je wraz z odpowiednimi przypisami do tegoż. Chodzi mi na przykład o jakieś orzeczenie psychiatryczne bądź inne temu podobne. A jeśli nie masz dowodu to bardzo Cię proszę nie obrażaj ludzi, bo to jest niskie i wstrętne. Może Ci się rzecz jasna JKM nie podobać, ale to nie znaczy, żeby Go obrażać.
  • Anonim

A ja mam podobnie też cierpię na przewlekłą gejofobię - jak widzę Biedronia i jemu podobnych to nóż sam mi się w kieszeni otwiera.
  • Anonim

Ja się nie domagam. Uważam, że koleś ma prawo do swojego zdania, a że go za to zdanie inni mogą zgnoić to już Jego sprawa. I widzę, że masz na obrazku wizerunek WIELKIEGO TOWARZYSZA STALINA - nisko chylę czoła. Ja sam zastanawiam się czy nie zrobić sobie wizerunku Hitlera Wielkiego Przyjaciela Wujka Joe do 22 Czerwca 1941 Roku. To dwaj wybitni ludzie! W domu mam mały pomniczek Adolfa i wujcia Joe. A kotkę moich rodziców nauczyłem śpiewać międzynarodówkę i pieśń Horsta Wessela.
  • Anonim

Pozwólcie, że zacytuję Pana o wdzięcznym nicku Supernovastar: Zalozylem to grono poto zeby poznac ludzi ktorzy podobnie jak ja czuja sie osamotnieni z powodu poczucia odmiennosci.Dla mnie swiat i ludzie staja sie coraz bardziej dziwni.Nie rozumiem nawet ludzi w swoim wieku.Najczesciej gdzie sie odezwe to traktuja mnie z buta - źródło -
    http://grono.net/chat/#forum/topic/... A my wredne, nie liczące się z nikim konserwatywne bądź konserwatywno-liberalne małpy tak bardzo krzywdzimy tego człowieka. Proponuję więc w ramach rekompensaty zasponsorować temu skrzywdzonemu biedactwu wycieczkę w jedną stronę do Korei Północnej. Tam kochany wujek Kim (dla przyjaciół Kimcio) troskliwie zaopiekuje się tym tak kochającym komunistów skrzywdzonym człowiekiem. Może nawet nauczy Go śpiewać hymny na cześć Wielkiego Wodza.
  • Camilo Loco

>inkwizytor napisał
    >A ja mam podobnie też cierpię na przewlekłą gejofobię -
    >jak widzę Biedronia i jemu podobnych to nóż sam mi się w
    >kieszeni otwiera.

A ja dostaję konwulsji.; ]

Homofobia i katofaszyzm rulezzz.
  • Anonim

Ja bym Panu Biedroniowi, Jarudze Nowackiej, Magdelenie Środzie, Joannie Senyszyn i innym zaproponowałbym darmowy wyjazd do Szwecji lub Holandii w jedną stronę. Niech się tam dowolnie parzą wzajemnie ze sobą, ale niech naszej Ojczyzny nie zatruwają swoimi poglądami. Bo mnie osobiście nie interesuje (jeśli osoby są pełnoletnie) kto kogo z kim, jak i w jaki sposób jak to na siłę robią geje, których JKM słusznie nazwał bandą chamów. Ponadto promowani powinni być ludzie, którzy zakładają rodziny i starają się o dzieci, chcą się kształcić i działać dla rozwoju naszej Ojczyzny. Uważam, że firma zatrudniająca na przykład ojca rodziny powinna mieć o wiele łatwiejszy dostęp do preferencyjnych kredytów i innych ułatwień. Media zaś powinny takie instytucje promować na wszelkie możliwe sposoby. Mamy bowiem alternatywę albo być państwem katolickim, które szanuje rodzinę, wolność, własność i sprawiedliwość, albo państwem oszustów, malwersantów i złodziei, którym obecnie III RP jest. W Polsce musi dokonać się Wielka Konserwatywna Rewolucja. Należy zmieść z powierzchni Ziemi to wszystko co stoi na przeszkodzie państwu prawa i wolności narodu do samostanowienia. Gdyby znalazł się ktoś na wzór Wielkiego Generała Francisco Franco y Bahamonde i gotów byłby siłą i miał ku temu realne możliwości zdławić obecny bałagan z przyjemnością bym go poparł. Bo na taką demokrację jaka jest obecnie to serdecznie wypinam swoje cztery litery.
  • dropsujący z turlaczami

Autor wątku to przykład, ze dzieckiem neo można być w każdym wieku; )
  • Camilo Loco

Miales jakies watpliwosci?
  • .

>Supernovastar napisał
    >To widac golym okiem,a wy jeszcze o nim gadacie.Ten czlowiek
    >jest chory i to powarznie.

Może być i bambusem, ale to najbardziej oświecony schizofreniczny bambus na tym płaskim świecie przyjacielu...podziwiam za wolność wypowiedzi, za ideą dla której żyje...
| |

Grono sympatyków Janusza Korwin-Mikkego i partii Platforma Janusza Korwin-Mikke. Więcej informacj...

Fotki

Miejsca grona (0)