-
hipek
-
Julia
-
Anonim
A ja mam parę pytań - czy ktoś z obecnych na gronie osób wyjechał może kiedyś na wymianę do Japonii (chodzi mi o studentów)? Czy bardzo ciężko jest się tam odnaleźć? Czy taka podróż was czegoś nauczyła? NO i gdzie oczywiście wam się podobało? Czy cięzko w ogóle było uzyskać zgodę na wymianę?
Piszę pracę magisterską, m. in. o Japonii i zastanawiam się nad możliwością wyjazdu do tego wspaniału kraju na semestr.
Z góry dziękuję za odpowiedzi ^^ -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
>You ♥ ME napisała:
>TOKIO.
>
>no i rezerwat pand <3
fascynujące... naprawde.... nie żatruje... -
Pedobear.
-
ズザンナ
-
Lalka
-
Mariolka.♥
-
Q s
-
Anonim
Uważam,że jest tam wiele świetnych do zwiedzenia miejsc. Więc gdybym mogła zwiedzić "kraj kwitnącej wiśni" to chyba bym się nie zdecydowała. -
Thomas
ja w Japonii mieszkam, gdyby ktoś sie wybierał to chętnie udzielę ( o ile będę potrafił) informacji. :) -
マイケル
-
Anonim
-
Mirra
Z całą pewnością Shirakawa.
Chciałabym zobaczyć to miejsce zimą. Kiedy drewniane chałupy zasypiają otulone grubą pierzyną śniegu, a ludzie zza okien wpatrują się w świętą górę Hokusan.
To byłoby naprawdę cudowne przeżycie, z dala od wielkich aglomeracji i zgiełku ludzkich głosów...
<rozmarzona> ^^
Chciałabym również odwiedzić Kyoto, ale wiem, że czułabym się przytłoczona wielością zabytków i miejsc, które warto by było obejrzeć.; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Japonia
- Załóż własne grono tematyczne