Japonia [4172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • hipek

a co warto zobaczyc w Tokio?:P
  • Julia

Może Fukuoka <3
  • Anonim

A ja mam parę pytań - czy ktoś z obecnych na gronie osób wyjechał może kiedyś na wymianę do Japonii (chodzi mi o studentów)? Czy bardzo ciężko jest się tam odnaleźć? Czy taka podróż was czegoś nauczyła? NO i gdzie oczywiście wam się podobało? Czy cięzko w ogóle było uzyskać zgodę na wymianę?

Piszę pracę magisterską, m. in. o Japonii i zastanawiam się nad możliwością wyjazdu do tego wspaniału kraju na semestr.

Z góry dziękuję za odpowiedzi ^^
  • Anonim

Wszystko jedno. Ważne że w Japonii.
    それは問題ではありません。重要なのは日本です。
  • Anonim

TOKIO.

no i rezerwat pand <3
  • Anonim

>You ♥ ME napisała:
    >TOKIO.
    >
    >no i rezerwat pand <3

fascynujące... naprawde.... nie żatruje...
  • Pedobear.

Kanagawa Prefecture <3
  • ズザンナ

Kyoto i Osaka. i dzielnica Harajuku w Tokyo... *.*
  • Lalka

Do Tokio!!!; ]]]
  • Mariolka.♥

Tokio! Tak na przyszłość; D
  • Q s

Ja chcę zamieszkać w Japoni
  • Anonim

Uważam,że jest tam wiele świetnych do zwiedzenia miejsc. Więc gdybym mogła zwiedzić "kraj kwitnącej wiśni" to chyba bym się nie zdecydowała.
  • Thomas

ja w Japonii mieszkam, gdyby ktoś sie wybierał to chętnie udzielę ( o ile będę potrafił) informacji. :)
  • マイケル

jak coś to, zazwyczaj co środe, gramy na meguro w piłke :)
  • Anonim

osaka i tokio; )
    a i przede wszystkim hokkaido xd
  • Mirra

Z całą pewnością Shirakawa.
    Chciałabym zobaczyć to miejsce zimą. Kiedy drewniane chałupy zasypiają otulone grubą pierzyną śniegu, a ludzie zza okien wpatrują się w świętą górę Hokusan.
    To byłoby naprawdę cudowne przeżycie, z dala od wielkich aglomeracji i zgiełku ludzkich głosów...
    <rozmarzona> ^^

Chciałabym również odwiedzić Kyoto, ale wiem, że czułabym się przytłoczona wielością zabytków i miejsc, które warto by było obejrzeć.; )