- 1
- 2
-
Anonim
hej, kto z z gronowiczów obecnie jest w japonii? pytam się, bo sam jestem i szukam kogoś, kto mógłby wspomóc mnie nieco w języku... niby jestem na kursie, ale jeszcze nie za wiele umiem. -
マイケル
-
Anonim
-
A-neko is big in Japan
-
-
Mario
ja siedze w Tokyo od ladnych kilku dni - w sumie to juz 3 tygodnie, jeszcze tydzien i powrot do Europy :( -
Anonim
taak, jestem w Tokio. ja z kolei zostaje jeszcze 3 tygodnie; ) w każdym razie jestem na kursie z ISI -
マイケル
-
Anonim
>Uke napisał
>taak, jestem w Tokio. ja z kolei zostaje jeszcze 3 tygodnie
>;) w każdym razie jestem na kursie z ISI
a jestes w ISI tokyo czy ISI Language School? bo ja akurat w tym drugim... -
Anonim
chyba ISI tokyo, ale nie do końca się orientuję... btw, też jestem w meguro; ) jutro będę ok. 10 na chbuya; ) -
マイケル
-
Anonim
hej jestem aktualnie w japoni/tokyo w niedziele ruszam do kyoto
jezyka nie znam daje sobie jakos robe po angielsku
ale jesli ktos jest chetny na piwo przy jezyku ojczystym chetnie sie spotkam
i wymienie wrazenia
pozdrawiam asia -
マイケル
Jest ktoś może kto gra w piłkę nożną? w Niedziele jest turniej w Yokohamie. Wiecej na prv. -
Justyna
Czy ktos jedzie na wakacje do Japonii w sierpniu 2010? Jade na konferencje do Tokyo pod koniec lipca, a potem planuje pozwiedzac przez kolejne dwa tygodnie. Fajnie, gdybym jakims cudem znalazla towarzystwo, bo samej to troche smutno..... -
money*3 and freedom ...
-
money*3 and freedom ...
-
AgaDżaga
Jam jest w Tokyo aktualnie, polska krwio odezwij się, bom sama i zagubiona ^^ -
akisama
Faajnie Wam. Też bym chciała pojechać. Mam zamiar wybrać się za rok na 2 tyg, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. -
agu_in_japan
Heloo, Polacy moi kochani odezwijcie się, bo ja już od maja w Tokio i cholery dostaję, bo nie mam do kogo gęby odezwać (poza domownikiem). Pozdrawiam! -
Miss_Wednesday
Również od jakiegoś czasu mieszkam w Tokio i nie ukrywam, że miło byłoby spotkać się z kimś polskiej krwi...; ) -
マイケル
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Japonia
- Załóż własne grono tematyczne