Java [1242]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • polowanie

W imieniu jednego z Towarzystw Ubezpieczeń na Życie, poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Programista Oracle
    Nr ref.: P/MWA/1106
    Miejsce pracy: Warszawa

Wybrany/-a Kandydat/-ka będzie pracował/-a w zespole dedykowanym projektowaniu i odpowiedzialny/-a będzie za rozwój systemu przeznaczonego do rozliczania sieci oraz wspomagającego bieżącą działalność naszego Klienta.

Oczekiwania:

- znajomość narzędzi Oracle (Forms, Reports) do tworzenia i modelowania baz danych oraz aplikacji,
    - znajomość języków PL/SQL, SQL, znajomość programowania obiektowego (Visual Studio .Net (C#), Java),
    - znajomość programowania aplikacji w architekturze klient-serwer, z uwzględnieniem motoru bazy danych Oracle,
    - umiejętność pracy w zespole,
    - odpowiedzialność i samodzielność,
    - zdolności analityczne,
    - elastyczność,
    - minimum bierna znajomość języka angielskiego.

Nasz Klient gwarantuje pracę w młodym i dynamicznym zespole, w przyjaznej atmosferze oraz możliwości rozwoju zawodowego.

W przypadku zainteresowania powyższą ofertą, uprzejmie prosimy o przesłanie cv na adres:

mwa@bigram.pl

Jednocześnie informujemy, iż skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi Kandydatami.

Przesyłając aplikację, prosimy o wskazanie numeru referencyjnego w temacie maila oraz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29. 08. 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
  • SkiLo

NTG = nie to grono :P
    co prawda slowko "java" sie znajduje, ale teraz w kazdej ofercie jest. Takie slowo klucz.
  • george

Cichaj Skilo, kolezanka jest z PW, tam trzeba do perelek podchodzic z wyczuciem :D
    No chyba ze to jaka podpucha z tym gronem EiTi :P, az strach myslec ze EiTi, WAT i ekonometira naraz :)
    Sumienie sie mi szarpie
  • YouCan'tGoWrongWithStretchyPants

gdybyś posunął swoje dochodzenie choć o krok dalej, zauważyłbyś, że nasza koleżanka najprowdopodobniej jest tam tylko po to, zeby zamieścić to samo dokładnie ogłoszenie o pracę; -)))

ale tak gwoli prawdy to agenci HR to bardzo bardzo sprytni ludzie (przynajmniej ci z sektora finansowego w londynie)
  • Anonim

wiecie co jest dobre?
    ze widzialem juz na tym gronie z 1o ogloszen o prace, a zadne nikogo nie zainteresowalo i kazde sie ze smiechem spotkalo...

hmm... czemu Ci ludzie jakos sie nie zniechecili?

wydaje mi sie, ze ci, co byli zainteresowani, skontaktowali sie prywatnie, a ci, co nie byli, troche sie posmiali publicznie

dla kazdego cos milego; )
  • Adept

>YouCan'tGoWr ongWithStret chyPants napisał
    >wydaje mi sie, ze ci, co byli zainteresowani, skontaktowali
    >sie prywatnie, a ci, co nie byli, troche sie posmiali
    >publicznie
    >
    >dla kazdego cos milego; )
    >

nic dodac nic ujac

• yarel

<ciach>
    ale tak gwoli prawdy to agenci HR to bardzo bardzo sprytni ludzie (przynajmniej ci z sektora finansowego w londynie)
    </ciach>

A jak się ten ich spryt przejawia? Tych z sektora finansowego; >

• george

>YouCan'tGoWr ongWithStret chyPants napisał
    >gdybyś posunął swoje dochodzenie choć o
    >krok dalej, zauważyłbyś, że nasza
    >koleżanka najprowdopodobniej jest tam tylko po to, zeby
    >zamieścić to samo dokładnie ogłoszenie o
    >pracę; -)))
    >
    >ale tak gwoli prawdy to agenci HR to bardzo bardzo sprytni
    >ludzie (przynajmniej ci z sektora finansowego w londynie)
    >

Heh no podejrzenia byly ale nie placa mi jak RuDkowskiemu :)

george: hehe to fakt :-) z drugiej strony legalnie pewnie dużo nie zarabiał; -)

yarel: noo chodzi o to ile pomysłów mają, żeby wyciągnąć od ciebie informacje, które ich interesują pod pozorem oferowania ci pracy; ) np. kto jest twoim managerem, jaka jest struktura teamu, czy ktos chce odejsc itd. duzo takich pytan, niekoniecznie wprost, wplataja w rozmowe. trudno sie w tym na początku połapac jak sie nie ma z tym doswiadczenia (ja jestem w tym temacie dosyc swieży). oczywiście przy okazji faktycznie gdzieśtam rozmawia się o pracy; -)

• Nikita

Rozumiem, że to idealny wątek do pozostawienia propozycji pracy dla Programistów Java, bez zaśmiecania grona.; )

• Nikita

Firma RINF Sp. Z o.o. dla swojego poszukuje osób do pracy w krakowskim centrum programistycznym (centrum specjalizuje się w produkcji oprogramowania dla branży turystycznej i lotniczej):

Programista JAVA
    10 osób
    Miejsce pracy: Kraków

Zakres obowiązków:

- tworzenie nowego oraz rozbudowa istniejącego oprogramowania z wykorzystaniem języków Java i C++ na platformach MS Windows, Solaris UNIX oraz LINUX
    - analiza i pomoc w rozwiązywaniu bieżących problemów występujących w procesie tworzenia oprogramowania
    - dbanie o jakość kodu oraz zapewnianie zgodności z panującymi standardami
    - udział w tworzeniu złożonych kompleksowych projektów
    - tworzenie projektów technicznych bazujących na wymaganiach pochodzących od grup zarządzania produktem

Oczekiwania:

- wykształcenie wyższe informatyczne
    - znajomość J2EE (min. 2 lata)
    - język angielski komunikatywny
    - umiejętności kreatywnego rozwiązywania zadań
    - zdolności analitycznego myślenia
    - umiejętność testowania, modelowania, optymalizowania

Mile widziana znajomość przynajmniej jednej z poniższych technologii:

- bazy danych: Oracle, MS SQL Server
    - aplikacje webowe: XML, HTML/Web Programming, WebServices
    - programowanie: GUI, JSP, Flash, Ajax, Flex

Oferujemy:

- pracę w miłej atmosferze, w młodym i dynamicznym zespole programistów
    - możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji
    - pracę przy interesujących projektach z użyciem najnowocześniejszych technologii i innowacyjnych rozwiązań
    - atrakcyjne warunki finansowe

Osoby zainteresowane powyższym stanowiskiem prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych z załączoną klauzulą w języku angielskim na adres:

magdalena.wisniewska@rinf.pl

tel. 0 697 622 200
    http://www.rinf.pl
  • Nikita

Lub.. jak zwykle info na priva. :) Zapraszam.
  • Anonim

flash, flex.. a moze jeszcze wbudowana kosiarka do trawy?; )
  • Ja nie istnieje (FURBY)

Head Hunterzy to zło :)
  • Adept

>Ja nie istnieje( FURBY) napisał
    >Head Hunterzy to zło :)

ponieważ???
  • Anna

Witam,

Skoro w ramach tego wątku zamieszczane są oferty pracy dla programistów, ja tez pozwolę sobie zamieścić pilną ofertę dla 2 programistów Java z praktyczną znajomością technologii J2EE:

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priva lub na adres mailowy podany poniżej.

Dla naszego Klienta, firmy z branży IT szukamy do pracy w Warszawie:

PROGRAMISTY JAVA/J2EE

Opis stanowiska:
    - Udział w tworzeniu aplikacji webowych

Oferta:
    - atrakcyjne wynagrodzenie
    - kontakt z najnowszymi technologiami
    - elastyczna forma zatrudnienia
    - Przyjazna atmosfera pracy
    - Szkolenia ( zewnętrzne/certyfikowane/ i wewnętrzne)

Wymagania:
    - doświadczenie w programowaniu w języku Java
    - znajomość J2EE – Servlets
    - znajomość technologii Hiberante i Strus
    - znajomość specyfiki technologii webowych
    - znajomość notacji UML
    - wykształcenie wyższe- informatyczne lub w trakcie studiów

Dodatkowe wymagania:
    - umiejętności analityczne
    - kompetencje społeczne
    - komunikatywna znajomość języka angielskiego/ bardzo dobra znajomość dokumentacji technicznej

Praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.

Aplikację proszę przesyłać na adres: cv@extemplo.com.pl

Więcej informacji znajduje się na stronie http://www.extemplo.com.pl

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aplikacji wraz z dołączona klauzulą:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133. poz.883)".
  • Pani Małgosia

ja równiez mam bardzo ciekawa ofertę pracy dla programistów java- jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac na priv!!
  • Anonim

To i ja jako head hunter dołączam swoją ofertę. Praca w Warszawie, dla bardzo dużego Klienta, który dla swoich klientów (głównie z branży telekom.) wdraża różnego typu oprogramowania. Jeśli jesteście zainteresowani poważną ofertą i poważnymi pieniędzmi, proszę o CV na tm@hrc.com.pl

Programmer Analyst JAVA

In this role you will support our remote development centre by:

Analyzing user requirements for change requests in IT systems
    Implementing required changes and customizing software configurations
    Setting up reports and database requests
    Supporting quality assurance
    Reviewing and designing documents to define the most adequate strategy

Required Work Experience:
    The ideal candidate will have:

A University degree in Computer Science, Engineering, Maths, Natural Science or Business Studies combined with IT
    Experience in applying Java
    Experience in J2EE,
    C++, C, XML, relational databases, UNIX, or Object Oriented Development and Methodologies will be advantage
    Oracle Forms development would be an advantage
    A professional background in the telecommunications industry is a plus
    Experience working in the functional or technical area of software projects in addition to a professional background in the telecommunications or finance industry is a n advantage.
    Excellent communication and problem-solving skills
    Good English skills
    Initiative, team orientation and flexibility to work abroad