-
polowanie
W imieniu jednego z Towarzystw Ubezpieczeń na Życie, poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Programista Oracle
Nr ref.: P/MWA/1106
Miejsce pracy: Warszawa
Wybrany/-a Kandydat/-ka będzie pracował/-a w zespole dedykowanym projektowaniu i odpowiedzialny/-a będzie za rozwój systemu przeznaczonego do rozliczania sieci oraz wspomagającego bieżącą działalność naszego Klienta.
Oczekiwania:
- znajomość narzędzi Oracle (Forms, Reports) do tworzenia i modelowania baz danych oraz aplikacji,
- znajomość języków PL/SQL, SQL, znajomość programowania obiektowego (Visual Studio .Net (C#), Java),
- znajomość programowania aplikacji w architekturze klient-serwer, z uwzględnieniem motoru bazy danych Oracle,
- umiejętność pracy w zespole,
- odpowiedzialność i samodzielność,
- zdolności analityczne,
- elastyczność,
- minimum bierna znajomość języka angielskiego.
Nasz Klient gwarantuje pracę w młodym i dynamicznym zespole, w przyjaznej atmosferze oraz możliwości rozwoju zawodowego.
W przypadku zainteresowania powyższą ofertą, uprzejmie prosimy o przesłanie cv na adres:
mwa@bigram.pl
Jednocześnie informujemy, iż skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi Kandydatami.
Przesyłając aplikację, prosimy o wskazanie numeru referencyjnego w temacie maila oraz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29. 08. 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
-
SkiLo
NTG = nie to grono :P
co prawda slowko "java" sie znajduje, ale teraz w kazdej ofercie jest. Takie slowo klucz. -
george
Cichaj Skilo, kolezanka jest z PW, tam trzeba do perelek podchodzic z wyczuciem :D
No chyba ze to jaka podpucha z tym gronem EiTi :P, az strach myslec ze EiTi, WAT i ekonometira naraz :)
Sumienie sie mi szarpie -
YouCan'tGoWrongWithStretchyPants
gdybyś posunął swoje dochodzenie choć o krok dalej, zauważyłbyś, że nasza koleżanka najprowdopodobniej jest tam tylko po to, zeby zamieścić to samo dokładnie ogłoszenie o pracę; -)))
ale tak gwoli prawdy to agenci HR to bardzo bardzo sprytni ludzie (przynajmniej ci z sektora finansowego w londynie)
-
-
Anonim
wiecie co jest dobre?
ze widzialem juz na tym gronie z 1o ogloszen o prace, a zadne nikogo nie zainteresowalo i kazde sie ze smiechem spotkalo...
hmm... czemu Ci ludzie jakos sie nie zniechecili? -
wydaje mi sie, ze ci, co byli zainteresowani, skontaktowali sie prywatnie, a ci, co nie byli, troche sie posmiali publicznie
dla kazdego cos milego; )
-
Adept
>YouCan'tGoWr ongWithStret chyPants napisał
>wydaje mi sie, ze ci, co byli zainteresowani, skontaktowali
>sie prywatnie, a ci, co nie byli, troche sie posmiali
>publicznie
>
>dla kazdego cos milego; )
>
nic dodac nic ujac
-
yarel
<ciach>
ale tak gwoli prawdy to agenci HR to bardzo bardzo sprytni ludzie (przynajmniej ci z sektora finansowego w londynie)
</ciach>
A jak się ten ich spryt przejawia? Tych z sektora finansowego; >
-
george
>YouCan'tGoWr ongWithStret chyPants napisał
>gdybyś posunął swoje dochodzenie choć o
>krok dalej, zauważyłbyś, że nasza
>koleżanka najprowdopodobniej jest tam tylko po to, zeby
>zamieścić to samo dokładnie ogłoszenie o
>pracę; -)))
>
>ale tak gwoli prawdy to agenci HR to bardzo bardzo sprytni
>ludzie (przynajmniej ci z sektora finansowego w londynie)
>
Heh no podejrzenia byly ale nie placa mi jak RuDkowskiemu :) -
george: hehe to fakt :-) z drugiej strony legalnie pewnie dużo nie zarabiał; -)
yarel: noo chodzi o to ile pomysłów mają, żeby wyciągnąć od ciebie informacje, które ich interesują pod pozorem oferowania ci pracy; ) np. kto jest twoim managerem, jaka jest struktura teamu, czy ktos chce odejsc itd. duzo takich pytan, niekoniecznie wprost, wplataja w rozmowe. trudno sie w tym na początku połapac jak sie nie ma z tym doswiadczenia (ja jestem w tym temacie dosyc swieży). oczywiście przy okazji faktycznie gdzieśtam rozmawia się o pracy; -)
-
Nikita
Rozumiem, że to idealny wątek do pozostawienia propozycji pracy dla Programistów Java, bez zaśmiecania grona.; )
-
Nikita
Firma RINF Sp. Z o.o. dla swojego poszukuje osób do pracy w krakowskim centrum programistycznym (centrum specjalizuje się w produkcji oprogramowania dla branży turystycznej i lotniczej):
Programista JAVA
10 osób
Miejsce pracy: Kraków
Zakres obowiązków:
- tworzenie nowego oraz rozbudowa istniejącego oprogramowania z wykorzystaniem języków Java i C++ na platformach MS Windows, Solaris UNIX oraz LINUX
- analiza i pomoc w rozwiązywaniu bieżących problemów występujących w procesie tworzenia oprogramowania
- dbanie o jakość kodu oraz zapewnianie zgodności z panującymi standardami
- udział w tworzeniu złożonych kompleksowych projektów
- tworzenie projektów technicznych bazujących na wymaganiach pochodzących od grup zarządzania produktem
Oczekiwania:
- wykształcenie wyższe informatyczne
- znajomość J2EE (min. 2 lata)
- język angielski komunikatywny
- umiejętności kreatywnego rozwiązywania zadań
- zdolności analitycznego myślenia
- umiejętność testowania, modelowania, optymalizowania
Mile widziana znajomość przynajmniej jednej z poniższych technologii:
- bazy danych: Oracle, MS SQL Server
- aplikacje webowe: XML, HTML/Web Programming, WebServices
- programowanie: GUI, JSP, Flash, Ajax, Flex
Oferujemy:
- pracę w miłej atmosferze, w młodym i dynamicznym zespole programistów
- możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji
- pracę przy interesujących projektach z użyciem najnowocześniejszych technologii i innowacyjnych rozwiązań
- atrakcyjne warunki finansowe
Osoby zainteresowane powyższym stanowiskiem prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych z załączoną klauzulą w języku angielskim na adres:
magdalena.wisniewska@rinf.pl
tel. 0 697 622 200
http://www.rinf.pl
-
Nikita
-
Anonim
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Adept
>Ja nie istnieje( FURBY) napisał
>Head Hunterzy to zło :)
ponieważ???
-
Anna
Witam,
Skoro w ramach tego wątku zamieszczane są oferty pracy dla programistów, ja tez pozwolę sobie zamieścić pilną ofertę dla 2 programistów Java z praktyczną znajomością technologii J2EE:
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priva lub na adres mailowy podany poniżej.
Dla naszego Klienta, firmy z branży IT szukamy do pracy w Warszawie:
PROGRAMISTY JAVA/J2EE
Opis stanowiska:
- Udział w tworzeniu aplikacji webowych
Oferta:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- kontakt z najnowszymi technologiami
- elastyczna forma zatrudnienia
- Przyjazna atmosfera pracy
- Szkolenia ( zewnętrzne/certyfikowane/ i wewnętrzne)
Wymagania:
- doświadczenie w programowaniu w języku Java
- znajomość J2EE – Servlets
- znajomość technologii Hiberante i Strus
- znajomość specyfiki technologii webowych
- znajomość notacji UML
- wykształcenie wyższe- informatyczne lub w trakcie studiów
Dodatkowe wymagania:
- umiejętności analityczne
- kompetencje społeczne
- komunikatywna znajomość języka angielskiego/ bardzo dobra znajomość dokumentacji technicznej
Praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
Aplikację proszę przesyłać na adres: cv@extemplo.com.pl
Więcej informacji znajduje się na stronie http://www.extemplo.com.pl
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aplikacji wraz z dołączona klauzulą:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133. poz.883)".
-
Pani Małgosia
ja równiez mam bardzo ciekawa ofertę pracy dla programistów java- jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac na priv!! -
Anonim
To i ja jako head hunter dołączam swoją ofertę. Praca w Warszawie, dla bardzo dużego Klienta, który dla swoich klientów (głównie z branży telekom.) wdraża różnego typu oprogramowania. Jeśli jesteście zainteresowani poważną ofertą i poważnymi pieniędzmi, proszę o CV na tm@hrc.com.pl
Programmer Analyst JAVA
In this role you will support our remote development centre by:
Analyzing user requirements for change requests in IT systems
Implementing required changes and customizing software configurations
Setting up reports and database requests
Supporting quality assurance
Reviewing and designing documents to define the most adequate strategy
Required Work Experience:
The ideal candidate will have:
A University degree in Computer Science, Engineering, Maths, Natural Science or Business Studies combined with IT
Experience in applying Java
Experience in J2EE,
C++, C, XML, relational databases, UNIX, or Object Oriented Development and Methodologies will be advantage
Oracle Forms development would be an advantage
A professional background in the telecommunications industry is a plus
Experience working in the functional or technical area of software projects in addition to a professional background in the telecommunications or finance industry is a n advantage.
Excellent communication and problem-solving skills
Good English skills
Initiative, team orientation and flexibility to work abroad
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem