Java [1242]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam,
    poszukuje kodow zrodlowych do gierek zrobionych w javie, szczegolnie zalezy mi na popularnych Statkach, bo tego nigdzie znalezc nie moge..
  • Ja nie istnieje (FURBY)

Moze uzyj googla bo to troche beszczelne pytac o gotowce projektow na uczelnie.

Moim zdaniem.

PS> Google mi wyplulo odrazu wynik.
  • Adept

zgłoś się do techlandu. oni zrobili chrome w javie. zresztą dostali za to nagrodę od suna za najlepszą gry wykorzystującą jave. Może jak ich ładnie poprosisz to Ci udostępnią źródła.

http://www.techland.com.pl
  • Anonim

Czy ja nie zaznaczylem ze to ma byc dzialajacy i sensowny kod? bo wiesz umiem szukac z googli, ale oprocz tego ze wypluwaja jakies wyniki to nikt nie powiedzial ze one sa dobre..

>Kwiatek napisał
    >Czy ja nie zaznaczylem ze to ma byc dzialajacy i sensowny
    >kod? bo wiesz umiem szukac z googli, ale oprocz tego ze
    >wypluwaja jakies wyniki to nikt nie powiedzial ze one sa
    >dobre..

Podziwiam zdolnosci do googlania

2 link po moim zapytaniu i mam rozwiazanie w Java Scripcie

http://javascript.internet.com/game...

Podejrzyj sobie i przepisz na jave.
  • Anonim

"Prawie" o to mi chodzilo, przeciez wyraznie napisalem ze potrzebuje kodow w javie a nie java-script, a roznia sie dosc znacznie..

to co ty chcesz ? gotowiec ?
  • naim

no; ] na to wygląda; )
  • Anonim

>Ja nie istnieje( FURBY) napisał
    >to co ty chcesz ? gotowiec ?

Tak, bo javy jeszcze nie znam dobrze, a na podstawie analizowania kodow zrodlowych mozna sie sporo nauczyc, nie?
  • Adept

>Kwiatek napisał

>Tak, bo javy jeszcze nie znam dobrze, a na podstawie
    >analizowania kodow zrodlowych mozna sie sporo nauczyc, nie?

jak nie znasz języka to się zesrasz a nie nauczysz ze źródeł.
  • spec

butelka wodki i SZYBKA decyja.
  • Adept

>spec napisał
    >butelka wodki i SZYBKA decyja.
    >

z tą wodą to nie przesadzajcie.. pewnie słyszeliście co się jednej kobiecie w kaliforni stało jak walczyła o konsole Wii
  • Anonim

>Adept napisał
    >>spec napisał
    >>butelka wodki i SZYBKA decyja.
    >>
    >
    >
    >z tą wodą to nie przesadzajcie.. pewnie
    >słyszeliście co się jednej kobiecie w
    >kaliforni stało jak walczyła o konsole Wii
    >

Adept: tu chyba nie chodzi o wodę :E

spec: Co Ty tak ciągle z tą butelką wódki ? Gdzie nie spojrzeć to w Twojej wypowiedzi jest butelka wódki :D
  • m w

tak sobie patrzę po tematach i gdzie ktoś prosi o kod, tam "nauczacie", że to nieładnie itp. ja rozumiem, że gdyby wam ktoś ukradł ważny kod źródłowy, to dramat i w ogóle (mówię serio), ale to są proste programiki zaliczeniowe... ja też lubię uczyć się na przykładach, nienawidzę książek typu: to robi to, a tamto tamto. Lubię mieć przykład czegoś działającego i obserwować co się dzieje, kiedy coś zmienię. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy swoje projekty z "lat nauki" udostępniają w necie i nie rzucają się, że to banał itd. Jestem pewien, że od groma ludzi, którzy dziś na takie pytanie odpowiedzą: "to taki banał, że żal pisać" kiedyś siedziało kilka dni nad takim programem (nie mówię, że wy tak robicie, bo tutaj chyba taka odpowiedź nie padła). Aha, a jeśli ten program potrzebny jest nie do nauki, a na zaliczenie, to sprawa, tego, co prosi o program. Nie ma sensu pisać moralitetów - prędzej, czy później to się samo na nim odbije niestety...