Java [1242]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anonim

Chętnych poproszę o odezwanie się na priva.
    W grę wchodzi praca na etat z porządnym wynagrodzeniem, szkoleniami i podwyżkami za zaangazowanie i osiągnięcia.
  • KosciaK

A może by tak jakieś minimum szczegółów podać? JSE, JEE, czy może coś na komórki? Jakie miasto?
  • anonim

już mówię - Warszawa dla firmy Hussar Systems - chodzi tu o tworzenie oprogramowania uzytkowego dla firm zewnętrzych.
    strona firmy:

biuro@hussar.pl

mail do przysyłania cv:

http://www.hussar.pl

wymagań nie konkretyzujemy od pracownika - -ważne żeby chciał programować i umiał to robić w Javie.
    Przewidziane jest ostre szkolenie na początek dla przyjętych. Do konkretów dojdzie na rozmowie kwalifikacyjnej.
    rozmowę o pensji ropoczynamy od 3000 zł brutto - od pracownika zalezy forma umowy - czy o pracę czy o dzieło czy zlecenie - wysokość pensji w kazdym przypadku jest taka sama.
  • Cognitive Dissonance

>W grę wchodzi praca na etat z porządnym wynagrodzeniem,
    >szkoleniami i podwyżkami za zaangazowanie i osiągnięcia.

>rozmowę o pensji ropoczynamy od 3000 zł brutto

:)

>chodzitu o tworzenie oprogramowania uzytkowego dla firm
    >zewnętrzych.

3000 zł brutto w Wawie za outsourcing do innych firm; ) Ta husaria chyba nadal jest w XVI wieku; )

• Koziołek [brat Javowiec]

3000 brutto... to ja jak pracowałem w tak zwanym Ministerstwie dostawałem 4200 brutto. Nawet instytucje państwowe potrafią zapewnić minimum informatykom.
  • yarecki

hm to już któreś ogłoszenie z kolei, w której jest taka stawka.
    czyżby minimum javowcó spadało?
  • Koziołek [brat Javowiec]

Raczej są to stawki z małych firm z poza warszawy, które myślą, że za 3000 brutto ktoś będzie się użerał.
  • anonim

hm...nie chcę tu zaczynać jałowej dyskusji, ale niewarto obrażać nikogo-to raz.
    Dwa-pracowników znalazło się mnóśtwo. i mamy pełną kadrę, o jaką nam chodziło.
    Poza tym powiedziałam, że rozmowa zaczyna się od takiej sumy jak 3000, a wszystko zależy od umiejętności.
    Jednemu pracownikowi daliśmy 7000 zł/mieś. Lekką ręką.
    Skoro nie byliście zainteresowani, to po co piszecie na wątku?
    Jak mówiłam - jałowe to trochę.
    Najbardziej mnie zdziwiło, że na innych forach Java nie było wyśmiewań ani takich wysokokulturalnych komentarzy.

• Cognitive Dissonance

Tylko pogratulować :)

Pzdr.
  • d'plus

Najwidoczniej kilka osób nie kuma co to znaczy _rozpoczynanie_ _rozmowy_ od 3k brutto.