-
anonim
Chętnych poproszę o odezwanie się na priva.
W grę wchodzi praca na etat z porządnym wynagrodzeniem, szkoleniami i podwyżkami za zaangazowanie i osiągnięcia. -
KosciaK
A może by tak jakieś minimum szczegółów podać? JSE, JEE, czy może coś na komórki? Jakie miasto? -
anonim
już mówię - Warszawa dla firmy Hussar Systems - chodzi tu o tworzenie oprogramowania uzytkowego dla firm zewnętrzych.
strona firmy:
biuro@hussar.pl
mail do przysyłania cv:
http://www.hussar.pl
wymagań nie konkretyzujemy od pracownika - -ważne żeby chciał programować i umiał to robić w Javie.
Przewidziane jest ostre szkolenie na początek dla przyjętych. Do konkretów dojdzie na rozmowie kwalifikacyjnej.
rozmowę o pensji ropoczynamy od 3000 zł brutto - od pracownika zalezy forma umowy - czy o pracę czy o dzieło czy zlecenie - wysokość pensji w kazdym przypadku jest taka sama. -
Cognitive Dissonance
>W grę wchodzi praca na etat z porządnym wynagrodzeniem,
>szkoleniami i podwyżkami za zaangazowanie i osiągnięcia.
>rozmowę o pensji ropoczynamy od 3000 zł brutto
:)
>chodzitu o tworzenie oprogramowania uzytkowego dla firm
>zewnętrzych.
3000 zł brutto w Wawie za outsourcing do innych firm; ) Ta husaria chyba nadal jest w XVI wieku; )
-
-
Koziołek [brat Javowiec]
3000 brutto... to ja jak pracowałem w tak zwanym Ministerstwie dostawałem 4200 brutto. Nawet instytucje państwowe potrafią zapewnić minimum informatykom. -
yarecki
hm to już któreś ogłoszenie z kolei, w której jest taka stawka.
czyżby minimum javowcó spadało? -
Koziołek [brat Javowiec]
Raczej są to stawki z małych firm z poza warszawy, które myślą, że za 3000 brutto ktoś będzie się użerał. -
anonim
hm...nie chcę tu zaczynać jałowej dyskusji, ale niewarto obrażać nikogo-to raz.
Dwa-pracowników znalazło się mnóśtwo. i mamy pełną kadrę, o jaką nam chodziło.
Poza tym powiedziałam, że rozmowa zaczyna się od takiej sumy jak 3000, a wszystko zależy od umiejętności.
Jednemu pracownikowi daliśmy 7000 zł/mieś. Lekką ręką.
Skoro nie byliście zainteresowani, to po co piszecie na wątku?
Jak mówiłam - jałowe to trochę.
Najbardziej mnie zdziwiło, że na innych forach Java nie było wyśmiewań ani takich wysokokulturalnych komentarzy.
-
Cognitive Dissonance
-
d'plus
Najwidoczniej kilka osób nie kuma co to znaczy _rozpoczynanie_ _rozmowy_ od 3k brutto.
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem