Java [1242]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wisdom, ICT service provider in the Netherlands, starts a recruitment campaign in Poland called "Paid Job Interview" (20 PLN/ minute).

Senior Java and Microsoft.Net developers wanted.

Application deadline: April 9'th, 2007.

For more details see: http://www.paidjobinterview.pl
  • Anonim

>snowboard - I !ove napisała:
    >Wisdom, ICT service provider in the Netherlands, starts a
    >recruitment campaign in Poland called "Paid Job Interview"
    >(20 PLN/ minute).
    >
    >Senior Java and Microsoft.Net developers wanted.
    >
    >Application deadline: April 9'th, 2007.
    >
    >For more details see: http://www.paidjobinterview.pl

rotfl :]
    Desperacja sięga zenitu.
  • Anonim

A ja bym to nazwała szanowaniem potencjalnego pracownika i jego wolnego czasu. Specjaliści są w cenie. Niemniej jednak ciekawy pomysł.
  • Maciek Makowski

Mi to nie wyglada na zaden szacunek, tylko na probe wyroznienia sie na rynku pracodawcow. Obawiam sie tylko, ze taka oferta moze przyniesc odmienny od zamierzonego efekt i zamiast doswiadczonych programistow przyciagnie roznego rodzaju cwaniakow chetnych zainkasowac kilkaset zlotych za taka rozmowe.

Dla specjalistow na prawde najmniej istotna kwestia jest to, czy im ktos za rozmowe zaplaci, duzo wazniejsze jest co firma ma do zaoferowania pracownikowi. Taki chwyt marketingowy mnie osobiscie by raczej zniechecil.
  • Anonim

Wyroznienie sie rowniez, a wrecz przedewszystkim. Z tego co wiem to firma na poczatku przeprowadzac bedzie bezplatna telefoniczna rozmowe wstepna, po ktorej dopiero zaprosi wstepnie wybranych potencjalnych pracownikow.

Tak czy inaczej, jezeli ktos jest zainteresowany oferta pracy, uda sie jej/jemu dobrnac do koncowego etapu, a jednak nie zostanie wybrany do pracy to pozostaje pare dodatkowych zlotych.

Tak wiec jezeli odpowiadacie poszukiwanemu profilowi pracodawcy i jestescie zainteresowani praca w Holandii to aplikujcie.

Sama bym sie zglosila gdyby to chodzilo o inna branze. (: Fajna mozliwosc zdobycia dalszego doswiadczenia poza granicami naszego kraju, byc moze poznania jezyka etc.. Oczywiscie kto co lubi.
  • Anonim

>Maciek Makowski napisał
    >Mi to nie wyglada na zaden szacunek, tylko na probe
    >wyroznienia sie na rynku pracodawcow. Obawiam sie tylko, ze
    >taka oferta moze przyniesc odmienny od zamierzonego efekt i
    >zamiast doswiadczonych programistow przyciagnie roznego
    >rodzaju cwaniakow chetnych zainkasowac kilkaset zlotych za
    >taka rozmowe.
    >
    >Dla specjalistow na prawde najmniej istotna kwestia jest to,
    >czy im ktos za rozmowe zaplaci, duzo wazniejsze jest co
    >firma ma do zaoferowania pracownikowi. Taki chwyt
    >marketingowy mnie osobiscie by raczej zniechecil.

Zgadzam się w pełni.
  • Anonim

Zgadzam się z poprzednikiem.
  • Anonim

ciekawe ciekawe
  • Ja nie istnieje (FURBY)

Kurde zajebiscie bo ja chce do Niderlandów własnie emigrowac; ] Ale pewnie ta oferta to jak zwykle wawa. I nie dla studentów; /
  • SkiLo

tylko zapewne ta rozmowa za ktora placa jest w wawie, gdzie trzeba dojechac na wlasny koszt i sobei znalezc miejsce do spania, co dla niekotrych moze sie rownac stracie calej kasy zarobionej na tych minutowkach po 20pln :)
  • Ja nie istnieje (FURBY)

>SkiLo napisał
    >tylko zapewne ta rozmowa za ktora placa jest w wawie, gdzie
    >trzeba dojechac na wlasny koszt i sobei znalezc miejsce do
    >spania, co dla niekotrych moze sie rownac stracie calej kasy
    >zarobionej na tych minutowkach po 20pln :)

No ja tam sram na to płacenie za wywiad/autograf; ] ja chce poznac oferte pracy; ] no a fuckt skok do wawy na szybko na jedna rozmowe to ~200 PLN; ]
  • Pablo

tylko 20? :p
  • Dzemus

Słyszałem, że średni czas rozmowy wynosił 40 min, więc chyba się jednak opłacało w miarę:P