-
Anonim
Mam problem typu zamiana programu z j2se na j2me. Jest to generator drzew binarnych wczytujacy drzewo z pliku *.txt. Program nie musi pozostac w tej samej formie, moze byc zmieniony.
Oto kod, ktory trzeba zamienic. piszcie co da sie zrobic. Program powininen zadzialac na SE t630majacy MIDP1.0.
http://hyp3.w.interia.pl/TreeGenera...
Tu jest pelna specyfikacja telefonu http://www.j2mepolish.org/devices/S...
Prosze kto jest biegly o zamiane tego kodu, nie koniecznie musi dzialac na T630. Bede dozgonnie wdzieczny. :)
MILEJ ZABAWY! -
SkiLo
nie patrzalem w kod ale powinienes zmienic jedynie interfejs programu(przystosowac go do midletu), chyba ze uzywales jakis klas co nie ma w specyfikacji midp1.0 -
SkiLo
mimo chodem looknelem na sek. Z tego co widze to wystarczy zamienic klase Graphics na Canvas i powinno z grupsza chodzic -
spec
-
-
Anonim
Jak mnie eclipse nie chce chodzic na j2me, a mam eclipseME wgrane. nie moge :S -
steelheart
-
Anonim
-
Anonim
Juz wszystko ok, trzeba bylo tylko zmienic 423 974 ustawien, w NETbeans jest wszystko na klikniecie. Poza tym, jak juz zaczynam dzialac ( a jestem jeszcze laikiem) wszystko mi sie przestawia, przestaje dzialac i nie pozostaje nic innego jak wyrzucic eclipse/netbeans z komputera i instalowac raz jeszcze z domyslnymi ustawami; P -
SkiLo
rzeczywiscie na poczatku jak pracowalem z eclipsem to dobrym patentem byl backup calego katalogu, kolejna zaleta eclipsa jest to ze nie trzeba tego instalowac
jesli chodzi o netbeansy to nie da sie ich popsuc tak latwo; ) moim zdaniem sa latwiejsze do opanowania, ale po jakims czasie przestaja wystarczac i trzeba sie przesiasc na eclipsa
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem