- 1
- 2
-
Kogut Gangsta
Czesc!
Jestem poczatkujacy, a mam do napisania na zaliczenie sudoku :D. Reguly sa chyba wszsytkim znane. Ktos mi moze podpowiedziec jak to zrobic. Glownie chodzi mi o rady. :D -
Anonim
napisać sudoku tzn napisać program generujący sudoku, w którym można grać w sudoku czy rozwiązujący sudoku? -
Kocham I.
Oj Gangsta czytaj dalej te Biblie:D to moja rada:), siedzialem nad progiem 3 nocki i jest prawie gites;p teraz tylko szlifowanie interfejsu:D
ps.Dreamer jemu chodzilo o napisanie gry w oparciu o AWT bądź Swinga;) -
atryd
tak gangsta czytaj ciągle czytaj :) jak dojdziesz do końca książki to będziesz wiedział - przeczytałeś - a i będziesz się mógł wziąść za czytanie następnej książki !!!!! najlepiej o PostScripcie :D wiesz egzamin z DTP już całkiem niedługo..... -
-
Kogut Gangsta
Niegenerujacy. wszyscy by sie wtedy posypali. Chodzi o to , ze on juz powinien posiadac jakies schematy..
Ps Adam!!!!!!!!!!!!!!!!! :P -
Kogut Gangsta
Odpowiadam na drugie pytanie. Tak mozna w nim tylko grac a on sprawdzi na koncu poprawnosc wyniku -
Kocham I.
-
Kocham I.
a tak apropo gangsta to generowanie bylo by prostsze bo nie trzeba listnerów uzywać;) -
Adept
-
Kocham I.
wiesz dla ludzików co uzywają moze javy 3-4 raz w zyciu moze byc "nie prosta":) -
Kogut Gangsta
Jasne. To cwaniaku napisz taki algorytm. Narazie nic nie wziosles mi do postu !! Albo piszesz jakies sugestie albo nie pisz wcale, bo poki co to piszesz nie na temat. -
Anonim
>Adept napisał
>a od kiedy obsługa zwykłego mauselistenera jest
>trudna?
ja wogóle nie wiem jakich oni chcą porad bo przecież taki _generator_ sudoku w javie to banał przecież...; ) robi się tablicę, zapuszcza randoma dla kolejnych liczb - byle by się nie powtórzyły w wierszach, kolumnach, kwadratach i tyle... reszta to technikalia... -
spec
-
Kocham I.
-
Anonim
-
Adept
-
Kocham I.
-
Kogut Gangsta
Rany blagam was prosze nie pisac postow bez sensu. Chodzi mi o porady w pisaniu programu narazie to nie bylo postow na temat. A co do postepu to nie ma postepu , bo nie zaczalem. Jeszcze raz powiem nie interesuje mnie generator sudoku lecz program posiadajacy juz jakies schematy w pliku. -
Kogut Gangsta
Cofam. Adept napisal na temat o to wlasnie mi chodzilo dzieki stary. Pozdro. -
Kogut Gangsta
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem