-
Lechu
hej, musze napisac (na jutro!) parser dla dokumentow XML w JavaCC. Problem w tym, ze ja z jakimkolwiek programowaniem nie mam nic wspolnego, no ale musze to pomoc. Jakby ktos potrafilby mi pomoc bylbym wdzieczny. piszcie albo tu albo na priva. -
Anonim
-
agata
hej
Nigdy nie korzystałam z biblitek JAvy do tworzenia parserów... niemniej XML nie jest bardzo skomplikowany :)
Jeśli będziesz tworzyć gramatyke to polecam http://www.jflap.org/
bezpłatny applet pomocny przy wszelkich zagadnieniach związanych z analizą składniową i leksykalną:)
Powodzenia! -
Anonim
wpisz w google "j2me xml" - na 1 pozycji powinna wyskoczyc stronka suna dotycząca pewnej aplikacji na komórke w javie w której wykorzystano opensourcowy parser xml - na tej stronce znajdziesz liste różnych parserów wraz z linkami, niektóre bardzo proste, ale skuteczne;
ja skorzystalem z Xparse gdy pisalem podobną aplikacje na koma i działało git:) -
-
Dzemus
-
Houston
z racji tego że z jakimkolwiek programowaniem nie ma nic wspólnego - ma marne szanse na zrobienie :P -
agata
>Dzemus napisał
>Ale on nie chce wykorzystywać parsera, tylko
>zrobić parser...
no ale jak coś jest Open Sourcowe to można podglądnąć kod; ) -
Anonim
wiem, że chce napisać...ale jednoczesnie twierdzi ze nie umie napisać, więc zapodałem to, żeby np sobie wlasnie spoglądnął...bo oczywiście plagiaty są surowo karane :)) -
YouCan'tGoWrongWithStretchyPants
ech.. 3 ostatnie odpowiedzi świadczą o kompletnej nieznajomości javacc.. przeczytajcie najpierw co to jest a potem się wymądrzajcie.. -
Dzemus
>krew pot ślina napisał
>ech.. 3 ostatnie odpowiedzi świadczą o kompletnej
>nieznajomości javacc.. przeczytajcie najpierw co to
>jest a potem się wymądrzajcie..
No właśnie chciałem to powiedzieć:P -
agata
-
Lechu
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne