- 1
- 2
-
Anonim
Kto chetny na spontaniczne wyjazdy niech sie wpisuje!!:) JA postaram sie z dziennym wyprzedzeniem kazdego powiadomic przez to forum.;) -
Anonim
hmm ciekawam co z tego wyjdzie, ale jesli cos to ja sie pisze, jeszcze po zimie nie odkurzylam rowerka i kondycja pewnie bedzie do bani :( ale na wycieczki sie pisze takie najlepiej wiecej niz 60 km bo kolo domu to sama sobie jezdze, czekam na propozycje wypadow, najwczesniej za tydz bo musze potrenowac sama :)))))))))) papatki -
Anonim
tez z checia sie wybiore na rowerek ale trzeba bedzie zmartywch wstac moj wehikol :P -
Dżanek Wiśniewski
-
-
Anonim
Jak tylko przetransportuje rower do Wawy to sie pisze :). Moj najdluzszy dystans to 60 km, ale na Jurze, wiec pewnie na Nizinie Warszawskiej stac mnie na wiecej, co? :) -
Anonim
O.K. Nie wiem jak uwazacie - ile ludzi bierzemy?? Myslelem zeby bylo nas jak najwiecej - wtedy wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie nas odpowiednia grupka.;)) Ja bym tak sie pisal na przyszly tydzien w Sobote - nie wiem jak wy ja moge nawet w Ta ale jak widze nie wszyscy maja juz gotowe rowerki.;) A po za tym nie wiem czy lubicie tak jak ja jezdzic przy 0 stopni w krodkich spodenkach.;)) HAHA A i jeszcze co myslicie o spotkaniu sie przy metrze centrum??:) -
Anonim
spotkanie przy metrze centrum to jedno ale jeszcze trzeba miec rower zeby sie spotkac :) a ja narazie odpadam z rowerem musze go przeczyscic i wyprostowac widelec bo od skakania sie wziol i wygiol... :P :) pzdr -
Dżanek Wiśniewski
Prędzej np przy kabatach i pojechać gdzieś za miasto z dala od smogu itp -
Czarny Jobacz ★
jestem za. fajnie by bylo skompletowac druzyne do smigania po wawie. ja dwa lata temu dzien w dzien naginalem po stolicy. jest kilka genialnych tras :]. -
blaise
-
Anonim
No to bede w pewnym stopniu kozystal z Twojego doswiadczenia... mysle rowniez o wyscigach jeszcze nie wiem jakich ale to juz kwestia czasu.;) To jak kiedy sie zbieramy?? -
Czarny Jobacz ★
ja proponuje zebrac wiecej osob, wymienic sie telefonami i informacja w jakich rejonach kto stacjonuje, a potem poprostu umawiac sie spontanicznie via sms mniejszymi grupkami... bo tak to sie za cholere wszystkich nie skoordynuje. pozdr! ide trzezwiec; >... -
Anonim
Zgadzam sie z Toba Willy.;) Nie wiem kto chce trzymac wszystkich kontakty... ale jest jeden problem boje sie ze nie wszyscy beda tak ufni zeby dac komus z nas Swoj np telefon komorkowy. JA moge dac i sie nie boje ale inni tak moga nie myslec i sie nie dziwie. Takze ja proponuje zebyscie wyslali do mnie e-mail tadek.w@gmail.com i przekazali mi to co mozecie - telefon albo gg i poprostu ja bede wszystkim z poczatku dowodzil do poki nie zorganizuje ise naprawde silna grupa pod wyzwaniem... Co o Tym myslicie?? A i tak jak napisalem w drugim temacie wybaczcie ze nic wiecej nie pisalem na temat ostatniej Soboty ale nie chcialem ani Siebie ani nikogo z was wyciagac z tego duchowego przezycia ktore osotatnio sie wydarzylo. Pierwsza nasza wycieczke napewno chcialbym zadedykowac Ojcu Swietemu i wiem ze to malo ale to wiecej niz nic. I od dzisiaj czescie zagldam na grono.;)) A willy wytrzezwiej.;)) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. -
Czarny Jobacz ★
przeziebilem sie :P poza tym moja dusza zachorowala na punkcie drugiej duszy i jakby nie bylo rower zszedl na dalszy plan; ). narazie nie w glowie mi smiganie na 2 kolkach :P... pozdrawiam! -
Anonim
-
Anonim
Nie ja z wielka checia sie bym gdzies wybral. I do upadlego bede walczyl o to.;)) WIec o To Paola nie musisz sie martwic.;)) Zaraz zrobie nowy temat i bedziemy sie wpisywac i wypowiadac o nowej propozycji.;) -
dr ZAQ
tez sie na to pisze.
jestem z mokotowa (moge wszedzie podjechac -- ale oprocz 2 strony Wisły -- Praga).
kiedy moge: Wszystkie dni oprócz Wtorku i Czwartku, godziny 15-22, nie lubie jezdzic przed 15, wole pod wieczor. -
Misiek
hej! tez sie pisze chociaz powolutku sesja mi sie zbliza.. jednak jak bedzie czas to chetnie gdzies wyskocze. Ja jestem z Bródna ale rowniez jezdze po calej Wawce (Zaq->nie wiem co masz do Pragi). Jednak mysle ze spotkanie np. na Kabatach jest troszke przesadzone bo tam jak dojade tpo juz troche kilosow w nogach bede mial wiec proponuje spotkania w centrum lub rzeczywiscie zrobic jakies mniejsze grupki. Kto mieszka po prawej stronie Wiselki?
pozdro -
dr ZAQ
ja moge sie spokojnie spotykac w centrum, tak byłoby sprawiedliwie, proponuje najblizsza sobote albo niedziele (11-12.06) -
fpdk
Pisze sie na takie wyjazdy spontaniczne. Nawet 0 3 rano jestem gotowy.
- 1
- 2